Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.454
- Πόντοι
- 3.656
ολους μαςσε γαμαει ο βαγγελας
ολους μαςσε γαμαει ο βαγγελας
εγω δεν φανταζομαι...ξερω οτι εισαι καραγκιοζηςΕσύ να φανταστώ αγοράζεις ναρκωτικά από τους συνδέσμους ε? Ηρωινη όπως ο πρόεδρος η με μπαφο παρέα με τους απλυτους ?????
Την λες στον Προεδρο;πανω απο ολα εχουμε πλανο
εγω δεν φανταζομαι...ξερω οτι εισαι καραγκιοζης
αντε στην μαμακα σου κοπελα μου και αει γαμησου
οχι ρε αλεξ......καλα ρε μαλακες ο προεδρος δημοσιευσε τα αλλοπροσαλα που κανει η κυβερνηση τι δεν καταλαβαινετε ακριβως?Την λες στον Προεδρο;
Τύπε δεν είναι η πρώτη φορά που αναιρείται μια απόφαση λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της. Αυτά είναι έργα του Άδωνι όλα. Ο άνθρωπος είναι συνυφασμένος με την κωλοτούμπα.πανω απο ολα εχουμε πλανο
τον λιγουρευεσε καραγκιοζη?
Α υπαρχει αρνητικος σχολιασμος δηλαδη? Σορυ δεν το καταλαβαοχι ρε αλεξ......καλα ρε μαλακες ο προεδρος δημοσιευσε τα αλλοπροσαλα που κανει η κυβερνηση τι δεν καταλαβαινετε ακριβως?
Τραβά να πάρεις μεροκάματο. Ρε μαλάκα πραγματικά εκεί στον Πειραιά ενώ είστε καλά παιδιά, από την φτώχεια σας και την μιζέρια σας γλυφετε τις πουτσες των μαφοζιων. Το τι τσιμπουκια του κάνετε του Βαγγελα για ένα μεροκάματο δεν περιγράφεται. Ξεφτίλες γαμω την φτώχεια σας, γαμημενα ζόμπι.τον λιγουρευεσε καραγκιοζη?
ρε αλεξ?????? δεν υπαρχει σχολιασμος κανΑ υπαρχει αρνητικος σχολιασμος δηλαδη? Σορυ δεν το καταλαβα
γαμιεσε πιτουραΤραβά να πάρεις μεροκάματο. Ρε μαλάκα πραγματικά εκεί στον Πειραιά ενώ είστε καλά παιδιά, από την φτώχεια σας και την μιζέρια σας γλυφετε τις πουτσες των μαφοζιων. Το τι τσιμπουκια του κάνετε του Βαγγελα για ένα μεροκάματο δεν περιγράφεται. Ξεφτίλες γαμω την φτώχεια σας, γαμημενα ζόμπι.
με βελοπουλο δυσκολοΔεν υπάρχει επόμενος. Ο κουλης θα σε κυβερνάει. Εγω προσωπικά θα ήθελα να κάνει μια συγκηβενηση με Βελοπουλο αν και εφόσον δεν μπορέσει να χτυπήσει αυτοδυναμία. Οτιδήποτε μακριά από σύριζα, μερα25 και πασοκ είναι αποδεκτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γλυψε φτωχομπινε. Νομίζεις βρε βλαξ ότι τον κράζω λόγο οπαδικων καραγκιοζη? Τραβα να πάρεις μεροκάματο σαν τον Τάκη και τον Άκη φτωχαδακο του Πειραιά. Εγώ δεν έχω ανάγκη να γλύφω πουτσες μαφιόζων και γκάνγκστερ. Με γαμαει λεε ο βαγγελας.. Ούτε δεκάχρονο δεν τα γράφει αυτά τύπε.ρε αλεξ?????? δεν υπαρχει σχολιασμος καν
εγω σχολιασα το ιν απλα δημοσιευσε της αποφασεις της κυβερνησης που τυνχανει να αλλαζουν 180 ανα 4 ωρες
γαμιεσε πιτουρα
και επειδη νομιζω οτι εισαι μπουγατσας επειδη βγαζεις τοσο κομπλεξ
ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ!!!!
Ο κουλης τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει για χαβαλέ. Το θέμα είναι η άπλη αναλογική. Συγκυβέρνηση με κιναλ εάν φτάσουμε σε ακραια περίπτωση. Ο βελοπουλος θα τους πιέσει για τους λαθρομετανάστες οπότε λίγο δύσκολο.με βελοπουλο δυσκολο
ζηταει συγκεκριμενα υπουργεια και δεν του τα δινουν τα υπουργεια εσωτερικων εξωτερικων και οικονομικων
στις μεθεπομενες εκλογες το πρωτο κομμα βγαινει ανετοτατα με bonus 155 η 156 βουλευτεςΓλυψε φτωχομπινε. Νομίζεις βρε βλαξ ότι τον κράζω λόγο οπαδικων καραγκιοζη? Τραβα να πάρεις μεροκάματο σαν τον Τάκη και τον Άκη φτωχαδακο του Πειραιά. Εγώ δεν έχω ανάγκη να γλύφω πουτσες μαφιόζων και γκάνγκστερ. Με γαμαει λεε ο βαγγελας.. Ούτε δεκάχρονο δεν τα γράφει αυτά τύπε.
Ο κουλης τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει για χαβαλέ. Το θέμα είναι η άπλη αναλογική. Συγκυβέρνηση με κιναλ εάν φτάσουμε σε ακραια περίπτωση. Ο βελοπουλος θα τους πιέσει για τους λαθρομετανάστες οπότε λίγο δύσκολο.
Φτωχομπινεδακος καραγκιοζης είσαι που τρως μεροκάματο. Κανένας νοημον δεν αποθεώνει μαφιόζους.Σε καταλαβαίνω διοτι ψωμολυσας από την πείνα. Χαλάλι σου και σε καλή μεριά τα λεφτά που παίρνεις από τον Βαγγελα. Σε ναρκωτικά μόνο μην τα φας. Να σε έχουμε εδώ να γελάμε ????ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ...ουτε καν μπορει να φανταστεις την σχεση που εχω με τον αλεξ εδω μεσα γιατι εισαι χαζομουνο
σαλτα γαμησου τωρα σε βαρεθηκα
πανω απο ολα εχουμε πλανο
μια χαρα θειο.....ζει και βασιλευει
Ρε θείο, είναι καλά ο πρόεδρας?
και γαμαειμια χαρα θειο.....ζει και βασιλευει
Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες για τη μεταστροφη και καλυτερευση των κοινωνιων πολωνιας και ουγγαριας. Πώς το εκαναν?Εσυ τυπε μιλας για τους μεταναστες τους.Εγω μιλαω για τα κρατη τους.Εχεις Πολωνια η μηπως Ουγγαρια?Εγω πηγα και τα ιδα με τα ιδια μου τα ματια.Ειναι κρατη τα οποια εζησαν στο πετσι τους την πλεμπα του κομμουνισμου και γενικοτερα της αριστεριλας.Οι γυναικες τους εγιναν πουτανες.Οι ανδρες τους αλκοολικοι μαφιοζοι.Πεινα,φτωχεια και κοινωνικη εξαθλιωση.Δυσκολα χρονια.ΟΜΩΣ.Εστρωσαν κωλαρακια και εφτιαξαν κρατη και ακομα και σημερα τα κρατη τους αναπτύσσονται.Εδιωξαν την αριστεριλα.Εδιωξαν οτι ειχε σχεση με αναρχια και κομμουνισμο.Εδωσαν γερα θεμελια στο θεμα της παιδειας,της υγειας και της οικογενειας.Εχουν εφαρμωσει κοινωνικο συντηρητισμό,επανεφεραν πισω την θρησκεια.Μαθαινουν στους νεους τους να αγαπανε την χωρα τους και γενικοτερα τις παραδοσεις.Τους διδασκουν ιστορια και του μαθαινουν το παρελθον τους και το τι περασαν/εζησαν για να μην το ξανα ζησουν.Δεν εχουν πολλους ξενους....και οσοι ξενοι υπαρχουν ειναι παραγωγικοι και μορφωμενοι και φυσικα οχι μουσουλμανοι.Εχουν μεταναστες απο ασια μερια.Ιδιως κινεζους,βιετναμεζους,κορεατες κλπ σκυλια που παραγουν εργο,ειναι ρομποτακια και γουσταρουν να δουλεουν.Δεν δημιουργουν προβληματα και φυσικα δεν εχουν θρησκευτικο φανατισμο οπως καποιοιο αλλοι.Ολα αυτα τα κρατη που προανεφερα εσενα σαν ελλαδιτσα θα σε ξεπερασουν(που ηδη εχουν).Γιατι αυτοι εδιωξαν την αριστεριλα.Δες κρατη οπως Ρουμανια,Τσεχια,Ουγγαρια,Πολωνια,Σλοβακια που θα ειναι σε λιγα χρονια και που θα εισαι εσυ.Οχι μονο σε οικονομικο επιπεδο(δεν ειναι ολα about money) αλλα και σε εθνικο και κοινωνικο.Εσυ πας για φουντο με την αριστερη πλεμπα να σπερνει την διχονοια και να προκαλει για νεο εμφυλιο.Οποτε ναι...αυτα τα κρατη μπορει να μην εχουν την wall street και την amazon αλλα εχουν ΠΑΤΡΙΔΑ και θα επιβιωσουν.
Tυπε η βορεια αγγλια ηθελε να μεινει.Το brexit ηταν δεξιο πραγμα οχι αριστερο.Η βορεια αγγλια ειναι αριστερατζες και ψηφιζουν labour.Οσο για τους μουσουλμανους δεν εχει καμμια σημασια αυτο που εγραψες.Και κατα δευτερον το UK δεν εχει μονο πακιστανους και ινδους.Δες τα demographics και θα καταλαβεις.