Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
H αντίδρασή μου όπως είδες ήταν ότι το παραδλεχτηκα αμέσως ότι κάτι είχα γράψει λάθος. Ούτε που το θυμόμουν βασικά. ΑΝ είναι original το ποστ, κι εγώ σου λέω ας υποθέσουμε ότι είναι.δεν το θεωρώ καθόλου σοβαρό ζήτημα να το συζητάμε για πάνω από δύο πόστ.
Εγώ είπα ότι σε γάμησε επειδή ήσουν απόλυτος και καυστικός ότι δεν έχεις πει κάτι τέτοιο.
Την πάτησες από την αντίδρασή σου μόνο, το ζήτημα αυτό καθεαυτό είναι της πλάκας.
Ποια θα έπρεπε κατ' εσένα να είναι η αντίδρασή μου? Να πω "είναι fake post, δεν ισχύει"?
- Ανεβάζω αμοιβές, δεν πιστεύουν
- Ανεβάζω την γκόμενα, δεν πιστεύουν
- Ανεβάζω εκκαθαριστικό, δεν πιστεύουν
Τις προάλλες χρησιμοποιούσαν ένα μύνημα που είχε στείλει κάποιος στον μπούλη όπου του έλεγε ότι εγώ του είχα ζητήσει με μήνυμα να με γαμήσει επί πληρωμή! Κι όταν του ζήτησα να ανεβάσει το μήνυμα που και καλά του είχα στείλει... πως το πε το ποντικοκούραδο? "η μπάλα στην εξέδρα", σφυρίζοντας αδιάφορα!!!! Σαν να στείλω εγώ ένα μήνυμα στον barock π.χ. που να του λέω ότι "ξέρεις κάτι? μεγάλη πούστρα ο Prince Belozersky, μου έστειλε pm να τον γαμήσω!!!!"!!!
Οπότε κατπαλαβες για τι κουραδάκια μιλάμε!!
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι? To θέμα είναι ότι πιστεύουν και γι' αυτό έχουν ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ τα κουράδια!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Κι αυτό ακριβώς είναι το χόμπι μου εδώ μέσα! Εξάλλου μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση μ' αυτούς?
Τελευταία τροποποίηση: