θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!
Είδες που δεν χρειάζεται να σε κάνω ρόμπα? Γίνεσαι μόνος σου ρε σκουπίδι!!!
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ σκύψε ρε μούλε!!!!
σοσιαλιστης ειμαι ρε χαζοθειτσο απλα και το κομμουνιστικο συστημα το στηριζω αυτο που δεν στηριζω ειναι το ψευτοκαπιταλιστικο το δικο σας.
ούτε ξέρεις τι είσαι...
ειμαι σοσιαλιστης ρε προμοτορα ποσες φορες θα το λεμε.
Το οτι θελω να παω στη κουβα δεν ειναι αυτο καθεαυτο για τον κομμουνισμο της αλλα για τον τροπο ζωης της.
Προτιμω να ζω σε κομμουνιστικη παρα σε καπιταλιστικη χωρα,θα μπορουσα να σου λεγα να ζησω για παντα ηπα αλλα ξερω οτι εκει η ζωη ειναι γαμησε τα γ αυτο επιλεγω κουβα
θες να πας εκεί ώστε να εκμεταλλεύεσαι όλα τα στρεβλά του κομμουνισμού.
δλδ δυστυχία, φτώχεια, ανέχεια.
βασικά για να γαμάς φτηνά.
τέτοιοι είστε...
υγ
σταμάτα τις μαλακίες στα αυτοκίνητα και μ η μου πρήζεις τα παπάρια γιατί πάλι ρεζίλι θα γίνεις
στη κουβα να παω θα εκμεταλλευτω τα στρεβλα του κομμουνισμου,στην αμερικη να παω θα εκμεταλλευτω τα καλα του καπιταλισμου εχετε γινει γραφικοι εντελως.
Ρε χυσαμολι πια παπαρια μου λες,εδω εσυ το εχεις γαμησει το νημα με τα αμαξια και το εχεις κανει βικιπαιδεια,οτι σου καβλωσει το 10.5ποντους πουλι σου μας γραφεις απο εκει.
ακριβώς όπως τα λες.
τα καλά του καπιταλισμού και τα στρεβλά του κομμουνισμού.
αν κατάλαβες, κατάλαβες...
υγ
το νήμα με τα αυτοκίνητα κινείται. τώρα όχι πριν που ήταν πεθαμένο.
γράφω για διάφορα θέματα, βάζω αυτοκίνητα που έχουν αφήσει εποχή, κάτι γίνεται τ'ελος πάντων.
αν θες μπορείς να συνεισφέρεις, αν όχι σταμάτα να γράφεις μαλακίες.
καταλαβαίνεις, ή θα έπρεπε, επίσης ότι πρωτογενές υλικό δεν μπορώ να γράψω. δεν είμαι κατασκευαστής, ούτε θα μπορούσα να έχω δοκιμάσει ο ίδιος όλα αυτα τα οχήματα (ειδικά αυτά τα πανάκριβα ως επί το πλείστον).
μια παρουσίαση κάνω και μάλιστα όχι στυγνό κοπι πειστ.
σου αρέσει η οδήγηση, προσπάθησε να συνεισφέρεις ξαναλέω.
είδες ότι δεν σου επιτίθομαι τόσες μέρες, αντίθετα προσπαθώ να κάνουμε διάλογο και να πούμε κάτι, αλλά εσύ το χαβά σου.
εκεί θα μπορούσαμε να "συνεργαστούμε" κι εδώ στην τελική ας σφαζόμαστε.
αλλά μπαααα, είσαι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΒΟΎΛΩΣΤΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ.
και μην με ξαναμφισβητήσεις γιατί θα πάρεις πάλι πούλο με φωτογραφίες και κωλοδάκτυλα και θα γίνεις ΠΆΛΙ ρεζίλι