Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.089
- Πόντοι
- 2.606
να παθω λευχαιμια ρε μπασταρδο ε?
ελα και ας παθω ρε ζωο...ελα ρε αναρχιδο βλαχο
Έλα ρε θείο, τίποτα δε θα πάθεις.
Μην ασχολείσαι...
να παθω λευχαιμια ρε μπασταρδο ε?
ελα και ας παθω ρε ζωο...ελα ρε αναρχιδο βλαχο
θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.ας ανοιξουν μπιζνες θα κανω εξαλλουχεστηκα ρε μουνογατε που θα περιμενω τα 360 του χατζηδακη σας.
Εγω οταν θα παω αμερικα θα δουλεψω 18χρονια σκληρα και θα τα επενδυσω ολα κατω κουβα,αν παλι δεν παω αμερικα παλι θα επενδυω οποτε οταν θα παω να καθομαι και να βγαζω λεφτα.
50 χρονων τερμα δουλεια για μενα κουβα και ξεκουραση ηδη σε λιγα χρονια με κας χρημα θα παω αρχικα να αγορασω ενα σπιτι και να κινησω διαδικασιες για νομιμοποιηση εκει.
Τυπε στο καλυτερο timing θα πας, τωρα που ανοιγουν οι δουλειες εκει:
www.cnn.gr/kosmos/story/253591/telos-epoxis-stin-koyva-anoigei-tin-oikonomia-tis-se-idiotikes-epixeiriseis]Τέλος εποχής στην Κούβα: Ανοίγει την οικονομία της σε ιδιωτικές επιχειρήσεις[/url]
εσύ θαύμαζες την κούβα για τα ωραία της συστήματα![]()
Θειτσο η χουντα μια συνιστωσα της δεξιας ηταν
Ηρθε ο αρχιφασιστας ο δροσερος ντε και νομιμοποιησε το κκε
Γιαυτο σκασμος
Παρε θειτσο και το κερασακι
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/01/00000001-400x190.gif[/img[/URL]]
Σιωπη τωρα μεχρι νεωτερας
Σουυυυυτ!!!!!! [/quote]
H χούντα (μιας και δεν έχεις ιδέα) ήταν ένα κίνημα κάποιων αξιωματικών του στρατού, οι οποίοι είχαν ελευθερώσει την Ελλάδα από τους Ναζί το '35-'45 και από τα κουμούνια-συμμορίτες το '45-'49. Τι? Όχι? Εγώ δεν δίνω κερασάκια, δίνω καρπαζιές! Φάτην πουστοτσογλανάκι μαμάκια:
Άρα 1.000 φορές καλύτεροι από κάτι σκουπιδαριά προγόνους σου, οι οποίο ήταν προδότες, τώρα είσαι εσύ προδότης και στο μέλλον πάλι θα βγούνε κι άλλοι προδότες από εκεί. Απλά θα είναι στο περιθώριο και θα μαζεύουν καρπαζιές, όπως τότε στη χούντα. Και εγώ θα ξεροχύνω πάνω στους κόκκινους σβέρκους σας τσογλανάκια αληταράδες.
Αυτοί που έδειξες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχαν με την χούντα μιας και τους κυνήγησαν [u]και[/u] τους 3.
Φάε κι άλλη καρπαζιά κουμουνόσκυλο καντινιέρη, έτσι όπως τρως συνήθως και τρέχεις στη μαμάκα σου, μπούλη που μου το παίζεις και αντράκι. Κλανιά τζούφια και βρωμερή.
Επίσης, να σου πω ότι απο την στιγμή που ανεβάζετε τέτοια (ΟΛΗ η αριστερή πλέμπα - πασοκ, τσίριζας, κκε, μέρα25, ανταρσύα και λοιπά μουνόπανα), είστε καραφασίστες του κερατά και δεν δικαιούστε να ομιλείτε για τίποτα και για κανέναν.
Οπότε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ τσογλανάκι αλητάκι φασιστάκι ;D Και τράβα στη μαμά να σου βάλει να φας, κουράδα!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!
ελα τοτε να μου κλασεις τα αρχιδια ψωλομουνο...περασες την θητεια σου σε πολη ρε?ελα μωρη καριολα στον πειραια να πεις αυτες της παλαβομαρες...θα σε εχουν γαμησει αλλοι 1000 πειραιωτες πριν σε βρω εγω ψοφιμι καραβλαχεΠειραια ειμαι μουνοσπερμα βλαχοσαλτα γαμησου ρε τιποτααυτα δεν [ρεπει να γινονται ....αλλα ωραια φωτο![]()
Εσύ λαθρολαγνε κωλοπουστα γρήγορα στο thread του survivor.Τι έγινε? Έφυγε η ουκρανη βίζιτα και βαρέθηκες πουστρακι?
Σου εύχομαι ολόψυχα Λευχαιμία. Να σου βγαίνει η ψυχή από τα αυτιά λαθρολαγνο σίχαμα!!!!
μουνοπανο αμα σε πιασω στα χερια μου θα σου βαλω το λαρυγγι σου στο κωλο σου....σκουπιδι
αμα γουσταρετε ρε τυποι εκει εσεις στο σαιτ πεταχτον εξω
Θ με πιάσεις? Θες να κατέβω Αθήνα μετά το lockdown να σε πρήξω? Πουστοπαιδο πάρε δρόμο από το συγκεκριμένο thread καριολη. Εδώ γράφουμε σοβαρά, τραβά να γράψεις στο survivor και για τους μετανάστες σίχαμα της κοινωνίας.
ελα και αδεν σου γαμησω τοσο τα ματια που να κλαψει η κωλοτρυπιδα σου να παθω λευχαιμια ρε καριολοπουστα ....μονο ελα
καραβλαχε
Όπου γουστάρεις έρχομαι αδελφούλα.Θα σε ταράξω στη φάπα και δεν κάνω χαβαλέ. Θα σε ξεφτιλισω μέσα στο σπίτι σου. Αφού κάνω μία εισαγωγή στους πειραιωτες πρώτα οτι είσαι υπέρ των λαθρο και ότι υποστηρίζεις την αποικιαση της Ελλάδας από μουσλιμια. Για να γνωρίζουν τι εφιάλτες κυκλοφορούν ανάμεσα τους. Ακροαριστερο φρικιό νενεκο.
Αχαχαχα στον Πειραιά? Μπερδεύεις τα Εξάρχεια χτικιο.Εχω έρθει Πειραιά και πέρασα μεγάλο μέρος της θητείας μου εκεί. Ο Πειραιάς πουστρακι, ψεύτη και δειλε ειναι σε μεγάλο βαθμό εθνικό-λαϊκός. Θα μαζεύεις χαστούκια αν μάθουν οτι είσαι λαθρολαγνο σιχαμερό σκουπίδι. Ιδίως αν πάμε σε κάνα σύνδεσμο του ολυμπιακού και τους πούμε ότι είσαι υπέρ των Πακιστανών και των Μεταναστών. Οπότε άσε τα ψέμματα σου νενεκο γιατί και πειραιωτες γνωστούς έχω που βρίσκονται στον εθνικιστικό χώρο το κατάλαβες τσίρκο?
Kλασσικό σκουπίδι ανθέλληνας, που δεν θέλει να γίνει στην Ελλάδα αλλά δεν έχει πρόβλημα να γίνει στην κούβα!ας ανοιξουν μπιζνες θα κανω εξαλλου
Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
ελα τοτε να μου κλασεις τα αρχιδια ψωλομουνο...περασες την θητεια σου σε πολη ρε?ελα μωρη καριολα στον πειραια να πεις αυτες της παλαβομαρες...θα σε εχουν γαμησει αλλοι 1000 πειραιωτες πριν σε βρω εγω ψοφιμι καραβλαχεΠειραια ειμαι μουνοσπερμα βλαχοσαλτα γαμησου ρε τιποτααυτα δεν [ρεπει να γινονται ....αλλα ωραια φωτο![]()
Εσύ λαθρολαγνε κωλοπουστα γρήγορα στο thread του survivor.Τι έγινε? Έφυγε η ουκρανη βίζιτα και βαρέθηκες πουστρακι?
Σου εύχομαι ολόψυχα Λευχαιμία. Να σου βγαίνει η ψυχή από τα αυτιά λαθρολαγνο σίχαμα!!!!
μουνοπανο αμα σε πιασω στα χερια μου θα σου βαλω το λαρυγγι σου στο κωλο σου....σκουπιδι
αμα γουσταρετε ρε τυποι εκει εσεις στο σαιτ πεταχτον εξω
Θ με πιάσεις? Θες να κατέβω Αθήνα μετά το lockdown να σε πρήξω? Πουστοπαιδο πάρε δρόμο από το συγκεκριμένο thread καριολη. Εδώ γράφουμε σοβαρά, τραβά να γράψεις στο survivor και για τους μετανάστες σίχαμα της κοινωνίας.
ελα και αδεν σου γαμησω τοσο τα ματια που να κλαψει η κωλοτρυπιδα σου να παθω λευχαιμια ρε καριολοπουστα ....μονο ελα
καραβλαχε
Όπου γουστάρεις έρχομαι αδελφούλα.Θα σε ταράξω στη φάπα και δεν κάνω χαβαλέ. Θα σε ξεφτιλισω μέσα στο σπίτι σου. Αφού κάνω μία εισαγωγή στους πειραιωτες πρώτα οτι είσαι υπέρ των λαθρο και ότι υποστηρίζεις την αποικιαση της Ελλάδας από μουσλιμια. Για να γνωρίζουν τι εφιάλτες κυκλοφορούν ανάμεσα τους. Ακροαριστερο φρικιό νενεκο.
Αχαχαχα στον Πειραιά? Μπερδεύεις τα Εξάρχεια χτικιο.Εχω έρθει Πειραιά και πέρασα μεγάλο μέρος της θητείας μου εκεί. Ο Πειραιάς πουστρακι, ψεύτη και δειλε ειναι σε μεγάλο βαθμό εθνικό-λαϊκός. Θα μαζεύεις χαστούκια αν μάθουν οτι είσαι λαθρολαγνο σιχαμερό σκουπίδι. Ιδίως αν πάμε σε κάνα σύνδεσμο του ολυμπιακού και τους πούμε ότι είσαι υπέρ των Πακιστανών και των Μεταναστών. Οπότε άσε τα ψέμματα σου νενεκο γιατί και πειραιωτες γνωστούς έχω που βρίσκονται στον εθνικιστικό χώρο το κατάλαβες τσίρκο?
μπανιο ξερεις?
αντε και γαμησου μουνι που θα πιασεις και συνδεσμο του ολυμπιακου στο σαπιο στομα σου...
ελα καριολα σε περιμενω....
λευχαιμια να παθω καριολη ε?
ελα ελα .......καραβλαχε κομπλεξικε
απο ενα χωριο εισαι και σε γαμανε γιδες...ντρεπεται ο πατερας σου για την μανα σου δεν λεω ακομα
σοσιαλιστης ειμαι ρε χαζοθειτσο απλα και το κομμουνιστικο συστημα το στηριζω αυτο που δεν στηριζω ειναι το ψευτοκαπιταλιστικο το δικο σας.Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
Είδες που δεν χρειάζεται να σε κάνω ρόμπα? Γίνεσαι μόνος σου ρε σκουπίδι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ σκύψε ρε μούλε!!!!
Όταν με το καλό μετεγκατασταθείς Κούβα, θα μας κάνει το τραπέζι για το νέο σου ξεκίνημα?θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.ας ανοιξουν μπιζνες θα κανω εξαλλουχεστηκα ρε μουνογατε που θα περιμενω τα 360 του χατζηδακη σας.
Εγω οταν θα παω αμερικα θα δουλεψω 18χρονια σκληρα και θα τα επενδυσω ολα κατω κουβα,αν παλι δεν παω αμερικα παλι θα επενδυω οποτε οταν θα παω να καθομαι και να βγαζω λεφτα.
50 χρονων τερμα δουλεια για μενα κουβα και ξεκουραση ηδη σε λιγα χρονια με κας χρημα θα παω αρχικα να αγορασω ενα σπιτι και να κινησω διαδικασιες για νομιμοποιηση εκει.
Τυπε στο καλυτερο timing θα πας, τωρα που ανοιγουν οι δουλειες εκει:
www.cnn.gr/kosmos/story/253591/telos-epoxis-stin-koyva-anoigei-tin-oikonomia-tis-se-idiotikes-epixeiriseis]Τέλος εποχής στην Κούβα: Ανοίγει την οικονομία της σε ιδιωτικές επιχειρήσεις[/url]
εσύ θαύμαζες την κούβα για τα ωραία της συστήματα![]()
Εγω θα παω εκει να επενδυσω αλλα και να μεινω
Θειτσο η χουντα μια συνιστωσα της δεξιας ηταν
Ηρθε ο αρχιφασιστας ο δροσερος ντε και νομιμοποιησε το κκε
Γιαυτο σκασμος
Παρε θειτσο και το κερασακι
https://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/01/00000001-400x190.gif[/img[/URL]]
Σιωπη τωρα μεχρι νεωτερας
Σουυυυυτ!!!!!! [/quote]
H χούντα (μιας και δεν έχεις ιδέα) ήταν ένα κίνημα κάποιων αξιωματικών του στρατού, οι οποίοι είχαν ελευθερώσει την Ελλάδα από τους Ναζί το '35-'45 και από τα κουμούνια-συμμορίτες το '45-'49. Τι? Όχι? Εγώ δεν δίνω κερασάκια, δίνω καρπαζιές! Φάτην πουστοτσογλανάκι μαμάκια:
Άρα 1.000 φορές καλύτεροι από κάτι σκουπιδαριά προγόνους σου, οι οποίο ήταν προδότες, τώρα είσαι εσύ προδότης και στο μέλλον πάλι θα βγούνε κι άλλοι προδότες από εκεί. Απλά θα είναι στο περιθώριο και θα μαζεύουν καρπαζιές, όπως τότε στη χούντα. Και εγώ θα ξεροχύνω πάνω στους κόκκινους σβέρκους σας τσογλανάκια αληταράδες.
Αυτοί που έδειξες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχαν με την χούντα μιας και τους κυνήγησαν [u]και[/u] τους 3.
Φάε κι άλλη καρπαζιά κουμουνόσκυλο καντινιέρη, έτσι όπως τρως συνήθως και τρέχεις στη μαμάκα σου, μπούλη που μου το παίζεις και αντράκι. Κλανιά τζούφια και βρωμερή.
Επίσης, να σου πω ότι απο την στιγμή που ανεβάζετε τέτοια (ΟΛΗ η αριστερή πλέμπα - πασοκ, τσίριζας, κκε, μέρα25, ανταρσύα και λοιπά μουνόπανα), είστε καραφασίστες του κερατά και δεν δικαιούστε να ομιλείτε για τίποτα και για κανέναν.
Οπότε σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ τσογλανάκι αλητάκι φασιστάκι ;D Και τράβα στη μαμά να σου βάλει να φας, κουράδα!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!
[/quote]
Θειτσα με ξεκουμπωτη ρομπα
[img]https://[URL unfurl="true"]www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2018/06/da6ce5bc1a8045b659cf581568dc1a10.jpg[/img[/URL]]
Θα τρωτε τα ξεφτιλικια της ζωης σας γαλαζια μιασματα
ειμαι σοσιαλιστης ρε προμοτορα ποσες φορες θα το λεμε.σοσιαλιστης ειμαι ρε χαζοθειτσο απλα και το κομμουνιστικο συστημα το στηριζω αυτο που δεν στηριζω ειναι το ψευτοκαπιταλιστικο το δικο σας.Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
Είδες που δεν χρειάζεται να σε κάνω ρόμπα? Γίνεσαι μόνος σου ρε σκουπίδι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ούτε ξέρεις τι είσαι...
Mαλάκας και ρεζίλας είσαι καντινιέρισσα, και μπούλης μαμάκιας επίσης. Ότι πιο σιχαμερό κυκλοφορεί στην κοινωνία.σοσιαλιστης ειμαι ρε χαζοθειτσο απλα και το κομμουνιστικο συστημα το στηριζω αυτο που δεν στηριζω ειναι το ψευτοκαπιταλιστικο το δικο σας.Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να ξεφτιλίσεις ρε φασισταριό του κώλου, ελεεΪνε και τρισάθλιε πασοκατζή που δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου από το να τρέφεσαι με τις σάρκες του κράτους. Βρωμοσκουπιδαριό!Θα τρωτε τα ξεφτιλικια της ζωης σας γαλαζια μιασματα
στη κουβα να παω θα εκμεταλλευτω τα στρεβλα του κομμουνισμου,στην αμερικη να παω θα εκμεταλλευτω τα καλα του καπιταλισμου εχετε γινει γραφικοι εντελως.ειμαι σοσιαλιστης ρε προμοτορα ποσες φορες θα το λεμε.σοσιαλιστης ειμαι ρε χαζοθειτσο απλα και το κομμουνιστικο συστημα το στηριζω αυτο που δεν στηριζω ειναι το ψευτοκαπιταλιστικο το δικο σας.Εσύ τις προάλλες έλεγες ότι δεν είσαι κομμουνιστής, αλλά σοσιαλιστής!!!θαυμαζω τη κουβα γιατι ακομα μπορει και εχει κομμουνισμο που καμια χωρα δεν το εχει καταφερει αυτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ούτε ξέρεις τι είσαι...
Το οτι θελω να παω στη κουβα δεν ειναι αυτο καθεαυτο για τον κομμουνισμο της αλλα για τον τροπο ζωης της.
Προτιμω να ζω σε κομμουνιστικη παρα σε καπιταλιστικη χωρα,θα μπορουσα να σου λεγα να ζησω για παντα ηπα αλλα ξερω οτι εκει η ζωη ειναι γαμησε τα γ αυτο επιλεγω κουβα
θες να πας εκεί ώστε να εκμεταλλεύεσαι όλα τα στρεβλά του κομμουνισμού.
δλδ δυστυχία, φτώχεια, ανέχεια.
βασικά για να γαμάς φτηνά.
τέτοιοι είστε...
υγ
σταμάτα τις μαλακίες στα αυτοκίνητα και μ η μου πρήζεις τα παπάρια γιατί πάλι ρεζίλι θα γίνεις
εδω ο υφυπουργός σας ο συριγγος στηριζει τη χουντα εμμεσα και το ειπε και σε δηλωση του.Τι να ξεφτιλίσεις ρε φασισταριό του κώλου, ελεεΪνε και τρισάθλιε πασοκατζή που δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου από το να τρέφεσαι με τις σάρκες του κράτους. Βρωμοσκουπιδαριό!Θα τρωτε τα ξεφτιλικια της ζωης σας γαλαζια μιασματα