jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
μονο και μονο που ποσταρες 3200 σε λογαριασμο νομίζοντας οτι ειναι πολλα εχεις ξεφτιλιστει.Καλά εσένα ρε κουράδα σου έχω πει τι σου έχω τάξει... να βγάλω σε μια μέρα όσα βγάζεις εσύ και το σκουπιδαριό ο φιλαράκος σου σε ένα μήνα. Δώσε μου απλά μερικές ημέρες ακόμα μανταμίτσα... θα επανέλθω σύντομακαι γ αυτο μπαινει εδω μεσα να ξεσκασει ο θειτσος.Απορώ πως δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις βουλιάξει ο ίδιος!![]()
Υπαλληλάκι .... δεν χτυπάω κάρτα ... σαν εσένα ... δεν έχω ωράριο ... σαν εσένα ... δεν έχω διευθυντάδες από πάνω μου ... σαν εσένα ....
δεν με ενοχλούν γείτονες ..... βάζω μουσική στη διαπασών όποτε γουστάρω χωρίς να λογοδοτώ .....
Εσένα σε γαμάνε μια ζωή κάρτες, αφεντικά, διεθυντές, ωράρια, πολυκατοικίες , κανόνες .....
Ολη μερα καρπαζια λαι απαξιωση που να να ξεσπασει στους αριστερους του μπου γτ αλλου δεν μπορει,οχι οτι εδω μπορει τον παμε πιπα κωλο και μεχρι τον υπνο του εχει χασει τα βραδια.
Το να ειναι ο θειτσος θυμα του ψευτοκαπιταλιστικου συστηματος δεν θα τον λυπηθω γιατι το στηριζει,θα λυπηθω ομως τον απλο πολιτη που θα ειναι θυμα χωρις την επιλογη του.
Ο θειτσος με 3 και 60 την βγαζει αλλο που το παιζει λεφτας εδω μεσα και επιτυχημένος![]()
Εγω σου ειπα εφόσον βγαζεις καθε μερα 3200 και μερικες μερες 6χιλιαρικα περιμενω να δω καταθετικο ανω των 500χιλιαδων εφοσον δεν εχεις γελαμε ολοι.
90χιλιαρικα το μηνα βγαζεις οπως τα λες σε ενα χρονο 1 εκ ασε τα τοσα χρονια που δουλεύεις και δεν εχεις τουλαχιστον 500χιλιαρικα?,
Ωραια περιμενουμε να δουμε δηλωση φορολογικη χωρις στοιχεια μονο την περιουσια σου για να μας βγαλεις τα ματια γ αυτο το λεω.