kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.427
- Πόντοι
- 6.256
Ωραιο δεντρακι, ας μας θυμισει καποιος τι εγινε με τον κηρυκα χανίων
ετσι σε φανταζομαι και εγω αγκαζε με τον ερικ το βραδυ να ψελνετε το "χιονια στο καμπαναριο"Εδω ρε μεχρι κ οι γερμανοι με τους γαλλους κ του αγγλους ψαλαν μαζι την αγια νυχτα μεσα στα χαρακωματα το 14...![]()
θα πλανταξουν απο το κλαμα και την συγκινηση ολα τα μελη του σαι
ο ερικ με την καραμουναρα και εγω με τον βλαροκ τον προμοτορα και τον καπιταλα αγγλετρο τραμουετσι σε φανταζομαι και εγω αγκαζε με τον ερικ το βραδυ να ψελνετε το "χιονια στο καμπαναριο"Εδω ρε μεχρι κ οι γερμανοι με τους γαλλους κ του αγγλους ψαλαν μαζι την αγια νυχτα μεσα στα χαρακωματα το 14...![]()
ποια αριστερα ρε ?? Τα καλαντα μονο οι αριστεροι τα λενε??ειδα 2 8χρονα πηγαιναν να τα πουνε....μαλλον απο αριστερα σκουπιδια γονεις θα ηταν.Σημερα δεν εχει... καλαντα;;;![]()
πηρα τους μπατσους και τα συνελαβαν![]()
για να μην καλημεριζεις εμενα γυρευε τη βια εχει φαει ψυχουλα σου.καλημεριζω το νημα,τον ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ,βιαστη ΜΙΔΑ,ολους τους πολεμιστες του νηματος και τον αυτιστικο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ ΜΑΣ ταιγκερουλη![]()
με τη φασιστικη νδ ολα θα καταργηθουν μωρη καραμουναρα.Σημερα δεν εχει... καλαντα;;;![]()
5κατοσταρικα το δωσα σε γυφτο αφου ηταν χρεπι.Αααα δε ξερω! Αυτα βρειτε τα με τον προμοτορα! Αμα σου πουλησει πουντο του 98 ...8,000 μη κλαις μετα!![]()
με τη φασιστικη νδ ολα θα καταργηθουν μωρη καραμουναρα.Σημερα δεν εχει... καλαντα;;;![]()
Να δω τι θα κανεις οταν το πασχα θα σου καταργησει τη ψητουρα αρνιού και κοκορετσας.
Σε κοβω με πανο του συριζα και πρωτο στις πορειες.
Διολου απιθανοο σοουμαν ξαναχτυπησε.
βγαζει την κορη στη δημοσιοτητα γιατι ξερει καλα οτι καποια ζωα θα την ψηφισουν στο μελλον οπως αυτον το 2019
ο σοουμαν ξαναχτυπησε.
βγαζει την κορη στη δημοσιοτητα γιατι ξερει καλα οτι καποια ζωα θα την ψηφισουν στο μελλον οπως αυτον το 2019
ειδα 2 8χρονα πηγαιναν να τα πουνε....μαλλον απο αριστερα σκουπιδια γονεις θα ηταν.Σημερα δεν εχει... καλαντα;;;![]()
πηρα τους μπατσους και τα συνελαβαν![]()
ετσι σε φανταζομαι και εγω αγκαζε με τον ερικ το βραδυ να ψελνετε το "χιονια στο καμπαναριο"Εδω ρε μεχρι κ οι γερμανοι με τους γαλλους κ του αγγλους ψαλαν μαζι την αγια νυχτα μεσα στα χαρακωματα το 14...![]()
ο σοουμαν ξαναχτυπησε.
Ρε τυπε γιατι βριζεις?
Εσυ αν ειχες ενα μαγαζι (περιπτερο,φουρνο, φαρμακειο) δεν θα επαιρνες καποιες μερες μαζι το παιδι σου να μαθει τη δουλεια?
Ενα φαρμακοποιος στη γειτονια μου αυτο εκανε, εφερνε το παιδι απο μικρο, τον σπουδασε φαρμακοποιο και τωρα θα κρατησει και το φαρμακειο του που ετοιμαζεται για συνταξη.
Αυτο κανει, σαν καλος πατερας και ο κυριακος. Κληρονομησε απο τον παππου του ενα μαγαζι/μπουρδελο που λεγετε Ελλαδα. Εχει σταθερη πελατεια βλεπε Μπαρμπαπηδουλα, χλεχλε, μπαροκ κλπ. Και φερνει το κοριτσι να μαθει τη δουλεια να φαει και αυτη λιγο ψωμακι.