alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι ο Βαρουφακης?σωστη διανομη πλουτου ισως?
Εισαι ο Βαρουφακης?σωστη διανομη πλουτου ισως?
σωστα εδω που φτασαμε ειναι....ε δεν ειναι?
Μια χαρα τα θυμαμαι.
ΣΥμφωνώ αλλά θέλω να μου πεις. Αυτοί που μας δανείζανε γιατί μας δανείζανε;;;;; Έβλεπαν κάποια επενδυτική ευκαιρία στην Ελλάδα;;; Η ευθύνη ξέρεις είναι μοιρασμένη. Και το θέμα είναι ότι στην περίπτωσή μας την πλήρωσε μόνο ο λαός και μικροομολογιούχοι. Και τίθεται σοβαρότατο ηθικό ζήτημα. Η λημαν μπραδερς κατέρρευσε λόγω της έλλειψης κρατικού ελέγχου. Και υπάρχει διαφορά να καταρρεύσει μια εταιρεία από το να καταρρεύσει ένας λαός, που στην τελική δεν γνώριζε καν στο μεγαλύτερο ποσοστό του τι παίζει με τα χρηματοοικονομικά. Ακόμα και τα δάνεια από τα μνημόνια που από τότε δεν ήθελα προσωπικά μας έβαλαν πιο βαθιά στα σκατά.
βουλγαρια θα ηταν παραδεισος αμα ειναι σωστη η λογικη σου
Ναι έχει πέσει. Από το 26% στο 25.5%. Αλλά ξέρεις η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στα προγράμματά του ΟΑΕΔ που είναι 6μηνα.Η ανεργια πεφτει ΗΔΗ με τον παροντα βασικο, συνεπως δεν υπαρχει λογος μειωσης.
Αλλά αυξηση του θα αυξησει και την ανεργια, νομοτελειακα.
Πρώτον ημουν δεκα και μισο.Τι θυμάσαι ρε 9 χρονών; Ότι ο κόσμος ήθελε να τον χρεώσουν;
Εισαι ο Βαρουφακης?
[/quote ]
οχι Σοφια μου
βρε Γρηγορακη, μιλα για τα πλοια και τους κινητηρες που σπουδασες και ασε τα οικονομικους συλλογισμους σε καναν αλλο...Τότε με τη δική σου λογική να ρίξουμε τον βασικό από τα 500 ευρώ στα 250 για να εξαφανίσουμε την ανεργεία. Άιντε και συ να κάνεις παρέα με τον τράμυ που ζητάει να είναι οι φοιτητές καθαρίστριες και σκουπιδιάρηδες των Πανεπιστημίων
πωωωωωωωωωωωωωωείναι η βουλγαρία στο ευρώ ???
Πρώτον ημουν δεκα και μισο.
Δευτερον θυμαμαι πολυ καλα οτι ο κοσμος ηθελε ΛΕΦΤΑ γιατι τον ειχε...εξαθλιωσει η Δεξιά.
ο κόσμος τότε ήθελε δημοκρατία. Απλά είσαι μπούλης που μεγάλωσες με τα λεφτά του μπαμπά και δεν είχες εικόνα τι γονόταν εξω ακόμα.Πρώτον ημουν δεκα και μισο.
Δευτερον θυμαμαι πολυ καλα οτι ο κοσμος ηθελε ΛΕΦΤΑ γιατι τον ειχε...εξαθλιωσει η Δεξιά.
27,5% τον Δεκεμβριο του 2013Ναι έχει πέσει. Από το 26% στο 25.5%. Αλλά ξέρεις η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στα προγράμματά του ΟΑΕΔ που είναι 6μηνα.
βάουτσερ και ξερό ψωμί.Ναι έχει πέσει. Από το 26% στο 25.5%. Αλλά ξέρεις η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στα προγράμματά του ΟΑΕΔ που είναι 6μηνα.
Πρώτον ημουν δεκα και μισο.
Στην ΕΕ και η ισοτιμία με το ευρώ είναι κλειδωμένηείναι η βουλγαρία στο ευρώ ???
Τι λες βρε παιδι μου, ανατριχιασα. Ενα δακρυ κυλησε απο το ματι μου.ο κόσμος τότε ήθελε δημοκρατία. Απλά είσαι μπούλης που μεγάλωσες με τα λεφτά του μπαμπά και δεν είχες εικόνα τι γονόταν εξω ακόμα.
ο κόσμος τότε ήθελε δημοκρατία. Απλά είσαι μπούλης που μεγάλωσες με τα λεφτά του μπαμπά και δεν είχες εικόνα τι γονόταν εξω ακόμα.
μαθηματικά κρετινάκη λέγονται αυτά. Η αλλιώς ο φακίρης βλέπει το μέλλον απο τη σφαίρα που έχει εγκατασταθεί στη Λεωφόρο Συγγρού.27,5% τον Δεκεμβριο του 2013
25,5% τον Δεκεμβριο του 2014.
Και παλι θαύμα ηταν...
Τωρα με τα 751 ευρω, ανετα στο 35%.
Πςςςςςςςςςςςς μαθαμε και το "βάουτσερ"....βάουτσερ και ξερό ψωμί.