john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
εσύ κάτι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό που λείπει ο legolas και σε έχει πιάσει υστερία...ΜΥΡΙΣΕ ΣΚΑΤΟ
τι σου συμβαίνει κολομπίνα μου; θες να μου πεις;
εσύ κάτι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό που λείπει ο legolas και σε έχει πιάσει υστερία...ΜΥΡΙΣΕ ΣΚΑΤΟ
ετσι και εγω συμφωνω σε αυτο....αν δεν πετυχουν αυτοι τα ναζακια ερχονταισ αυτο συμφωνω,,μετα θα ερθει μια χρυση αυγη αν κι αυτους δεν τους πιστευω
Ναι ο μέσος Έλληνας έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό. Τα χρήματα που δε του φτάνουν ουτε μέχρι τις 15 του μήνα.Οι Έλληνες μεταφέρουν τα κεφάλαια τους στην Γερμανία
Την ίδια ώρα που το πολιτικό κλίμα μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας γίνεται όλο και πιο ψυχρό από τις ελληνικές εκλογές και μετά, η σχέση χρήματος μεταξύ των δυο χωρών αναθερμαίνεται, σημειώνει το MarketWatch.
Επικαλούμενο τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που έγιναν γνωστά την Παρασκευή, το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι εισροές κεφαλαίων στην Γερμανία από χώρες της ευρωζώνης και ειδικά από την Ελλάδα παρουσίασαν ραγδαία αύξηση. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Bundesbank για το αποκαλούμενο και ώς “Target 2” - διασυνοριακό σύστημα μεταφοράς κεφαλαίων της ευρωζώνης - 54 δισεκατομμύρια ευρώ μεταφέρθηκαν στην Γερμανία τον τελευταίο μήνα, το μεγαλύτερο ποσό από τον Σεπτέμβριο του 2011 και τον Μάρτιο του 2012. Δια μέσω αυτού του συστήματος, τα κεφάλαια δεν μεταφέρονται στην φυσική τους μορφή αλλά οι κεντρικές τράπεζες των χωρών της ευρωζώνης δημιουργούν μεταξύ τους απαιτήσεις ή υποχρεώσεις.
Η αβεβαιότητα για τα οικονομικά της Ελλάδας κορυφώθηκε αυτή την εβδομάδα όταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλεξης Τσίπρας, ταξίδεψαν στην Ευρώπη στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν στήριξη για μια νέα συμφωνία για το ελληνικό χρέος, τονίζεται στο δημοσίευμα. Ωστόσο μετά τις επισκέψεις σε Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο και Γερμανία, η Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι κοντά σε μία κατάληξη για το πρόγραμμα διάσωσής της. Το τρέχον πρόγραμμα λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και εάν η χώρα αποτύχει να έρθει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να βρεθεί χωρίς τα απαιτούμενα χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους της σημειώνει το MarketWatch.
Οι ανησυχίες για τις διαπραγματεύσεις του Ελληνικού χρέους έχουν ανησυχήσει τις χρηματοπιστωτικές αγορές και έχουν συμβάλει στις εκροές κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με τον Timo del Carpio, Ευρωπαίο οικονομολόγο της RBC Capital Markets. Όπως δήλωσε οι εκροές κεφαλαίων από την Ελλάδα αυξάνονται από τα μέσα του προηγούμενου έτους με το παθητικό να αγγίζει τα 49,3 δισεκατομμύρια δολάρια το Δεκέμβριο. Τα αναλυτικά στοιχεία του Ιανουαρίου δεν είναι ακόμα διαθέσιμα
“Δεδομένου του πολιτικού σκηνικού είναι πιθανό ότι η τάση των εκροών κεφαλαίων να έχει συνεχιστεί και τον Ιανουάριο” σημειώνει ο del Carpio.
Η ΕΚΤ ανακοίνωσε την Τετάρτη πως οι ελληνικές τράπεζες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα αξιολογημένα ως junk ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση για να πρόσβαση στην ρευστότητα που παρέχει η ΕΚΤ, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τη βασική γραμμή χρηματοδότησης τους. Ωστόσο η ΕΚΤ φέρεται να έχει συμφωνησει να παράσχει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες της τάξης των 60 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω του εκτάκτου μηχανισμού παροχής ρευστότητας ELA. Σε αυτό το πρόγραμμα το κόστος δανεισμού για τις ελληνικές τράπεζες είναι υψηλότερο και τα δάνεια εγγράφονται στον ισολογισμό της ελληνικής Κεντρικής Τράπεζας και όχι της ΕΚΤ.
Η αντίσταση στην γερμανική κατοχή ξεκίνησε...
θυμασε που μετα που σε γαμησα σε κατουρησα στην μουρη? αυτο μου λειπει αγαπη μουεσύ κάτι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό που λείπει ο legolas και σε έχει πιάσει υστερία...
τι σου συμβαίνει κολομπίνα μου; θες να μου πεις;
Το "με κάθε θυσία στο ευρώ" σημαίνει,και πρέπει να το λέμε στους ανθρώπους που μιλάμε μαζί τους:
.....................................
Τύπε στον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη τα είπες αυτά;
Διότι αυτοί διατείνονται πως θέλουν να μείνουμε μέσα στο ευρώ και θα το πετύχουν σίγουρα.
Αλλά αν εσύ έχεις πιο σωστές απόψεις και ξέρεις πράγματα που αυτοί δεν ξέρουν, πες το στους ανθρώπους να μην παιδεύονται κι άδικα!
εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί σε παράτησε o legolas όταν του έκανες όλα τα γούστα...θυμασε που μετα που σε γαμησα σε κατουρησα στην μουρη? αυτο μου λειπει αγαπη μου
Αυτός είναι ο κίνδυνος του νεοφιλελευθερισμου. Η έλλειψη ελέγχου είναι αυτή που οδηγεί τελικά στον νόμο της ζουγλαςΔεν είναι απαραίτητο, η παγκόσμια οικονομία δεν εντάσσεται σε λογικά σενάρια, έχει αστάθμητους παράγοντες, π.χ. Λημαν Μπροδερς το 2008 ήταν μία χρεοκοπημένη εταιρεία στην οποία δεν δόθηκε η αρμόζουσα προσοχή και είδαμε τι έγινε.
Δεν θα ήθελα να είμαστε το πειραματόζωο ......
πες μου οτι εισαι ατριχη....εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί σε παράτησε o legolas όταν του έκανες όλα τα γούστα...
καλά θα πείσω τον legola να του κάτσεις για την ψυχική σου υγεία και μόνο!πες μου οτι εισαι ατριχη....
αει γαμησου μαλακα με το χιουμορ δημοτικου
Άλλος ένας, Νομπελίστας Αμερικάνος Οικονομολόγος, λέει ότι η Μέρκελ ξεγέλασε το Γερμανικό λαό
Επίσης λέει ότι μας δανείσαν ανεύθυνα. Λεπτομέρειες
και εσυ κοιτα γαμα και καμια φορα θα σου κανει καλοκαλά θα πείσω τον legola να του κάτσεις για την ψυχική σου υγεία και μόνο!
:-* :-* :-* :-* :-*και εσυ κοιτα γαμα και καμια φορα θα σου κανει καλο
σαλτα γαμησου παλι....τελος
όχι αν γίνει έλεγχος στην κίνηση κεφαλαίου...
δεν σε επιασα....νομιζεις οτι δεν θα τους το πω σε καθε ευκαιρια?
νομιζεις οτι η μονη καυλα μου ειναι να "δικαιωθω" οπως οι πιο πολλοι καφενοβιοι εδω μεσα μονο και μονο για να λεω σας τα ελεγα ΕΓΩ
ΤΩΡΑ να τους το πεις ρε τύπε!
Αφού θέλουν παραμονή στο ευρώ λένε αυτοί, ενώ εσύ είσαι βέβαιος πως το ευρώ είναι καταστροφή.
Μπορεί να ξέρεις καλύτερα εσύ. Γιατί να μην σ' ακούσουν δηλαδή;
Τί "άλλος ένας";
Τον Κρούγκμαν τονς έχω δει να παρατείθεται εδώ μέσα καμιά 10αριά φορές μέχρι τώρα!
Τώρα που θυμήθηκα και τα περί των απόψεων του Γούνγκερ περί το 2007-2008. σαν τί λες πως θα έπρεπε να είχε κάνει;
Διότι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να συμβουλεύσει τις Γαλλογερμανικές Τράπεζες να μην αγοράζουν ομολογά μας!
Φαντάζεσαι βέβαια τί θα άκουγε μετά από την τότε Ελληνική κυβέρνηση! ;)
Αν αύριο βγούνε τα μμε και αρχιζουν να λένε ότι η δραχμή είναι καλή είναι αυτό είναι το άλλο να δεις για το πότε όλα τα προβατάκια θα θελήσουν δραχμή. Το πραγματικό ζήτημα όμως είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει επακριβώς τι θα γίνει με δραχμή. Πάντως ούτε βόρεια κορέα θα γίνουμε ούτε σουηδία αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ΕΠίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ψυχολογία του λαού κάτι που επίσης θα καλλιεργηθεί από τα μμε (πλέον λόγω internet σε διεθνές επίπεδο) . Άρα το πιο λογικό είναι ότι σε πιθανή έξοδο από το ευρώ άμεσα καταρρέουν οι τράπεζες σε όλο το ευρωπαικό νότο καθώς και τα μεγάλου ρίσκου funds σε ευρω παγκοσμίως. Άρα δεν παίζει να μας αφήσουν. Μας πουλάνε μια τρομοκρατία για να θέλουμε τη σταθερότητα του ευρώ και ας πέφτει συνεχώς το βιοτικό μας επίπεδο και αυτοί παιζουν τα παιχνίδια μας. Έτσι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι με μια αρκετά πιθανή όπως διαφαίνεται νέα και δικαιότερη ανακατανομή εισοδήματος στην Ελλάδα μέσω της διαπραγμάτευσης. Δεν περιμένω δυστυχώς τίποτα περισσότερο αλλά και ευτυχώς τίποτα λιγότεροΤΩΡΑ να τους το πεις ρε τύπε!
Αφού θέλουν παραμονή στο ευρώ λένε αυτοί, ενώ εσύ είσαι βέβαιος πως το ευρώ είναι καταστροφή.
Μπορεί να ξέρεις καλύτερα εσύ. Γιατί να μην σ' ακούσουν δηλαδή;
Φιλαράκι δηλαδή εσύ δεν βλέπεις πως μας έχουνε καταντήσει;;; Ότι υπάρχει κόσμος στην Ελλάδα που πεινάει;;; Που δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς δουλειές στον ιδιωτικό τομέα;;; Που η ανεργία καλπάζει;;;Λιγα posts να διαβασει καποιος σ αυτο το thread,θα ειναι αρκετα για ννα καταλαβει οτι αυτος ο τοπος δεν εχει γιατρεια.Ειπαμε ναι στην δημοκρατια,ναι στην ελευθερια της εκφρασης,αλλα τι πρεπει να πληρωσουμε για αντιτιμο?