jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εκτιμας τους χειροτερους ρε μπουλη κλασσικος ακυρος οπως παντα.κ. Ευάγ.. Αντώναρος.
Βρωμερό τρισάθλιο πράσινο τρωκτικό.
Είμαι εναντίων και του άθλιου κυβερνητικού εκπροσώπου του Καραμανλή (εσύ είσαι μάλλον fan του γιατί μας έχει βάλεις δηλώσεις του στο παρελθόν) και ήμουν και είμαι εναντίων όλων των παράσιτων που κατείχαν κυβερνητικές θέσεις και των Γκρούεζων που τους ακολουθούσαν.
Μην μου βάζεις λοιπόν τον ελεεινό Αντώναρο ούτε κανέναν.
Δεν έχω δηλώσει σε κανένα post μέλος ή οπαδός της Ν.Δ. Εχω δηλώσει όμως σε post πολλές φορές ότι εκτιμώ τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, και 2-3 ακόμα αξιόλογους που έχουν μείνει με την θυγατέρα.
Ποτέ δεν πήγα στην κάλπη σαν εσένα να ψηφίσω μονοκούκι.
Εχω γράψει επίσης πως δεν ψήφισα Ν.Δ. αλλά στηρίζω την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Διαφωνώ σε μερικά θέματα με τον Κυριάκο, όπως π.χ. στο ότι είχε πρωτοστατήσει στην αποπομπή του κόμματος του Όρμπαν από το Ε.Λ.Κ.
Αλλά κανένα από αυτά δεν είναι αρκετό για να μην βλέπω πως είναι η καλύτερη και η μόνη λύση αυτή την στιγμή για την χώρα.
Βάλ΄ τα αυτά στο σκατοκέφαλό σου και μην μου ξαναπαντήσεις με αηδίες που δεν με ενδιαφέρουν και δεν με αφορούν…
Δεν ψηφιζεις νδ αλλα ψηφιζεις κουλη τωρα μας επισες και μετα λες δεν συμφωνεις σε πολλα με τον κούλη.
Με λιγα λογια μπουλη εχεις καψει φλάντζα κεφαλης και πας καπακι για ρεκτιφιε.
Μια ζωη βλαξ σε ολα ρε μπουλη αλλα μας διασκεδαζεις και γελαμε με τις αρλπυμπες σου.