Θειτσο παρε
Μητσοτάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί εθνική ήττα
«Όλα κρίνονται σήμερα και αύριο που θα γίνει η ψηφοφορία. Όχι μεθαύριο. Η ώρα της ευθύνης είναι τώρα. Όχι αύριο. Οι υπεύθυνοι κρίνονται εδώ. Όχι αλλού» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία παίρνει θέση στην πλευρά της εθνικής αξιοπρέπειας: «
Καταψηφίζουμε την Συμφωνία των Πρεσπών».
Η εθνικη ηττα εγινε ιστορικη
Κουλης η κομανετσι της νουδου
Είναι άλλο πράμα η ιστορική συμφωνία και άλλο η εθνική ήττα. Μια συμφωνία δεν είναι αυτομάτως καλή όταν την λένε ιστορική. Ιστορική την λένε επειδή θα μείνει στην ιστορία. Όπως η συμφωνία των Ναζί με τους Ιταλούς και τους Ιάπωνες στον BΠΠ. Εκτός αν θες να μου πεις ότι ήταν μια καλή συμφωνία
Ψάξτε να βρείτε λεξούλες για να κάνετε αντιπολίτευση. Αυτό που ανέβασες, το οποίο ειπώθηκε ΠΡΙΝ την κύρωση και ΠΡΙΝ τις εκλογές, τα λέει όλα. Κατά τα άλλα, τραγούδα μόνος σου μαζί με άλλο ένα 5%! Νομίζω κάπου έχει ξεφύγει κι ένα κόμα και μια τελεία. Δεν ξέρω αν το πήρες χαμπάρι και δεν το ανέδειξες! Ντροπή σου!!!
Και μια συμβουλή:
Ο winner κοιτάζει να κάνει κινήσεις για να φτιάξει τα κακώς κείμενα έτσι ώστε να κερδίσει τον αντίπαλό του!
Ο loser απλά εύχεται να διαλυθεί αυτός που τον πάει πίπα-κώλο-εμπλοκή και κόντρα παξιμάδι γιατί ξέρει ότι είναι loser και δεν μπορεί να διορθώσει τίποτα και, άρα, να μην κερδίσει ΠΟΤΕ!!! ΜΟΝΗ του ελπίδα για νίκη είναι να διαλυθεί ο αντίπαλος!
Ερώτηση: είσαι winner ή loser?
Απάντα μόνος σου, εγώ την ξέρω την απάντηση, κάνει μπαμ από τον πλανήτη Πλούτωνα!!!