jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
τωρα επεισες την κοινη γνωμη.Εισαι ο μεγαλύτερος συκοφαντης του σαιτ μαζι με τα τσιρακια.ρε μπουλη χαλαρωσε ολο φαντασιωσεις εισαι.Βρε μαλακα Αλβανε μυθομανη τραβελοπουστα,ουτε τα λεφτά για να πληρωσεις τη μηνιαία δόση του σεατ λεον του Λακη δεν εχεις!θειτσο επειδή δεν ξερεις την αγοραστικη ζητηση στην ελληνικη αγορα θα σου πω πως το μεγαλύτερο μεριδιο ζητα αμαξια χαμηλου κυβισμου και χαμηλης τιμης.Ερώτηση: Τότε γιατί φέρνεις κάτι χρέπια Punto και Corsa?στη βουλγαρια βρισκω τετοια με ενα 5χιλιαρο.
Πιστεύεις οτι αν τα στήσουμε θα βγεις μπροστα,εγω ψηνομαι να παμε κοντρα οχι σ ανοιχτο δρομο αλλα σε στροφιλικια να δεις οτι με το μαουνι θα πηγαινεις σαν βαρκα.
Απάντηση: Που να πουλήσεις σε premium πελάτες (googlαρε το "premium customers" να δεις τι σημαίνει) και, επιπλέον, ΠΩΣ να φέρεις αμάξια των 5.000 αφού δεν υπάρχει cash flow!![]()
Το τουαρεγκ αν το φερω απο βουλγαρια 5000 θα το πουλησω εδω γυρω στα 9000 το θεμα ειναι οτι θα κανω να το πουλησω 2 χρονια γιατι ο ελληνας δεν το παιρνει αυτο το αμαξι ευκολα λογω φορολογικού καθεστωτος.
Θα πληρώσει φορο πολυτελείας λογο εκτελωνισμου για μια 10ετια συν τα τελη που θα υπολογιστουν με τους ρυπους και το μαουνι ρυπαινει πολυ.
Δεν ασχολουμε καν με τα υψηλου κυβισμου μονο το δικο μου θα φερω μεχρι τελος του χρονου και 2λιτρο οχι παραπανω αλλα δεν θα το εκτελωνισω θα κυκλοφορω με βουλγαρικες πινακιδες και θα ανεβοκατεβαινω συνεχεια βουλγαρια.
Τον ηλεκτρικο παιρνεις και πηγαινεις Αγκυρας 1 για τραβελια και μετα Βικτώρια για περιτετμημενη ψωλη.
Τωρα με το Λακη θα περασετε ζάχαρη!
Θα βαρατε χιαστι μαλακια με ομιλίες του Κασιδιάρη
Εγω με το φυλοβιο σας γλενταμε καταλληλα γ αυτο εχετε σκυλιασει.
Πηρες αδεια απο τη γκομενα να μπεις εδω μεσα γιατι αλλιως θα φας ξύλο αμα σε πιασει.
Εγω δεν ειμαι σαν και σενα μουνοσκυλο που του πεταει η καθε μετρια ενα κοκκαλο και τρεχει ξωπισω της.
Εχεις ξεφτιλισει ρε μπουλη το αντρικό φυλο.
Nαι και εσύ που τρέχεις για τραβελόπουτσες είσαι το καμάρι του ανδρικού φύλου.
Πάρτα να μη σου τα χρωστάω.
![]()
Βρεες κριτικη μου με τραβελια και θα το παραδεχομουν δημοσια.
Επειδή κρύβεις τις κριτικές σου για τις βοιδόπουτσες που γουστάρεις δε λέει κάτι. Κρυφόπουστας είσαι.
Ολοι σε εχουν σε εκτιμηση.
Ξεφτίλα