John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.448
- Πόντοι
- 2.606
εμενα λογικο να μ εχει αχτι ρε θειτσο γιατι της εκανα παρατηρηση εσενα ομως που την στηριξες εναντια του βαγκον σε πεταξε σαν στημένη λεμονοκουπα.Καλά χαζός είσαι? Θα ήμουν open σε ένα site με μπουρδέλα? Τι να σου πω... αν θες εσύ ας είσαι open. Εγώ δεν θέλω να λέω τίποτα, δικαίωμά μου δεν είναι?ρε θειτσο εισαι πολυ μυστικοπαθεις,αναπολο τον αγγλετερο που τα λεγε ολα και καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι.
Κριτικάρω μόνο όταν τα λένε οι ίδιοι. Εσένα π.χ. δεν σε έλεγα καντινιέρη πριν μάθω από εδώ μέσα ότι είχες καντίνα!Εσυ μονο κριτικαρεις τους αλλους και τα καμώματα σου δεν μας λες.
Τι καμώματά μου θες να μάθεις? Να ένα, όταν πήγαινα νηπιαγωγείο ζήτησα από την μάνα μου να με αλλάξει τμήμα γιατί η νηπιαγωγός που είχα ήταν "γριά, χοντρή με μεγάλο κώλο" ενώ στο άλλο τμήμα "νέα, αδύνατη με κορμάρα!!!". Ορίστε, σου είπα ένα!
Τρικυμία εν κρανίο! Πως από τα καμώματα πήγαμε στην Άρτεμις, μόνο εσύ το ξέρεις! Δεν απέφυγα κανένα σχόλιο σου, απλά και εκεί σου είπα ότι είτε πάω είτε δεν πάω στην Άρτεμις είναι δικός μου λογαριασμός. Το sorry το είπα επειδή της γαμήσαμε το νήμα. Τι δεν καταλαβαίνεις να το εξηγήσω πάλι, έχω συνηθίσει με σένα... θες τουλάχιστον 5-6 φορές για να το εμπεδώσεις!Να σου πω θειτσο απέφυγες ενα σχολιο μου,στα εχωσε η αρτεμις και κοτεψες ρε θειτσο και εβαλες την ουρα στα σκελια και ζηταγες δημοσια συγγνωμη?
Μη λες ανακρίβειες θα αρχίσω να ανεβάζω κι άλλα screenshots!!!! Μας την είπε το ίδιο. "Πάρτε την κόντρα σας αλλού εκτός νήματος" μας είπε ουσιαστικά. Δεν ξέρω αν το κατάλαβεςΟταν βριζατε τον βαγκον ομως στο προφιλ της δεν ειπε τιποτα ενω τωρα που ξεκατινιαστικαμε μεταξι μας μας την ειπε και πιο πολυ εσενα που την στηριζες.
Καλά, μετά τις μαλακίες που της είπες μην είσαι σίγουρος ότι θα σε δεχτεί κιόλας! Αλλά μέχρι να πας να την πηδήξεις, πρέπει να μαζέψεις 100 γιούργια.... βάλε και το ξενοδοχειο... 120 γιούργια! Χλωμό σε βλέπω!!!!Εγω κλαιν θα παω να βγαλω το αχτι μου πηδωντας την ενω εσυ θειτσο κοτούλα.
Τους το λεω καιρο οτι θα πεσουν σαν χαρτινος πυργος η νδ.
Πως με πέταξε δηλαδή... για να καταλάβω!!!! Με είχε ποτέ? Το μυαλό σου ρετάρει... κόψε το μπάφο!εμενα λογικο να μ εχει αχτι ρε θειτσο γιατι της εκανα παρατηρηση εσενα ομως που την στηριξες εναντια του βαγκον σε πεταξε σαν στημένη λεμονοκουπα.
Όταν λέω εγώ ότι το έχεις κάψει.... η συγκεκριμένη για την οποία μιλάμε δεν είναι του αγοραίου? Ρε σύνελθε λίγο και σκέψου πριν μιλήσεις!!! Όπως και να έχει, εγώ δεν έχω θέμα με τις γυναίκες, εσύ έχεις! Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τις μεν ούτε με τις δε! Εσύ που έχεις πρέπει να το λύσεις!Μην απογοητευεσαι με τις γυναικες θειτσο ετσι ειναι ολες τους,γ αυτο θα έρθεις μια μερα στα λογικα και θα καταλαβεις αυτα που σου λεω οτι δεν πρεπει να σχολιομαστε με τις γκομενες απαξίωση και ενασχοληση μονο με τον αγοραιο ερωτα.
Τους το λεω καιρο οτι θα πεσουν σαν χαρτινος πυργος η νδ.
Ωραιο το φιασκο που εχουν στησει αλλα εν μια νυκτι θα καταρευσει.
Η πανδημια στα κοκκινα η οικονομια κατρακύλα τα ελληβοτουρκικα σε μονιμη ένταση
Η ελπιδα μονο τους εχει μεινει.
Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τ ο Κουλης ανεφερε οτι π Ζαεφ?
Κάλος ειμαι και του λογου μου
Σας εχω γινει εφιαλτης ε?Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τ ο Κουλης ανεφερε οτι π Ζαεφ?
Γειά σου σκατιάρα ποντικομαμμή alex71
Σας εχω γινει εφιαλτης ε?Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τ ο Κουλης ανεφερε οτι π Ζαεφ?
ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως έχεις εφιάλτες, και θέλεις νάσαι κάποιος άλλος κι όχι αυτός ο μίζερος που είσαι.
οχι μονο μιλησε με τον ζαεφ αλλα του κανε και ντεμεναδες ο κουλης ο μακεδονομαχος.Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τσιπρα "καλωσοριζω τον Μακεδονα πρωθυπουργό" οταν ειδε τον Ζαεφ στο Μαξιμου
Και φυσικα ο Κουλης ανεφερε οτι ποτέ δεν θα ελεγε κατι τετοιο.
Εσυ τι καταλαβες, οτι δεν θα ξαναμιλουσε ποτέ στον Ζαεφ?
Καλος εισαι και του λογου σου
ρε αλεξ σε βριζει τι εφιαλτης λες και πρασινα αλογα.Σας εχω γινει εφιαλτης ε?Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τ ο Κουλης ανεφερε οτι π Ζαεφ?
Δεν αισθανομαι καμία προδοσια απο τον Κουληοχι μονο μιλησε με τον ζαεφ αλλα του κανε και ντεμεναδες ο κουλης ο μακεδονομαχος.Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τσιπρα "καλωσοριζω τον Μακεδονα πρωθυπουργό" οταν ειδε τον Ζαεφ στο Μαξιμου
Και φυσικα ο Κουλης ανεφερε οτι ποτέ δεν θα ελεγε κατι τετοιο.
Εσυ τι καταλαβες, οτι δεν θα ξαναμιλουσε ποτέ στον Ζαεφ?
Καλος εισαι και του λογου σου
Τετοιο ξεφτυλικι ρε αλεξ δεν εχει ξαναγινει,επρεπε τωρα να τον έβριζε τον κουλη μιας και σας προδωσε το πατριωτικο σας κατεστημενο.
Μπορουσε ειτε διπλωματικα η οικονομικα να ασκησει βετο.
Πως αισθανεσαι εσυ τωρα εκει που διαδηλωνες με τη μακεδονικη σημαια και τον πατριωτικο χαρακτηρα να ερθει ο κουλης τωρα και να σε προδωσει.
Ε και?ρε αλεξ σε βριζει τι εφιαλτης λες και πρασινα αλογα.Σας εχω γινει εφιαλτης ε?Το "ποτέ δεν θα καλωσορισω Μακεδονα πρωθυπουργο" ειναι κριτικη στην κουβεντα του Τ ο Κουλης ανεφερε οτι π Ζαεφ?