χαχαχαχα αστο η κλαση η πριμιουμ που λες ειναι οι χειροτεροι γύφτοι.
Μου εχουν ερθει γιατροι και δικηγοροι και μου θελουν οι ψωναρες ακριβα αμαξια τσαμπα.
Ηρθε ενας παθολογος και ηθελε e class w212 με 5000 και εως 100000 χιλιομετρα και εψαξα στη βουλγαρια και του βρηκα ενα με 11000 μοντελο 2012 λαι εβγαζα μονο 1000 κερδος και εκανε μουτσουτσουνια τελικα δεν πηρε και πηρε απο ελληνα μαντρα το ιδιο αμαξι με 14000.
Για να έρθουν σε ΣΕΝΑ για αυτοκίνητο PREMIUM μάλλον όντως είναι γυφταραίοι που όντως δεν έχουν μία και το παίζουν κάπως! Ένας που έχει, σιγά μην έρθει σε σένα να του φέρεις φθηνό premium αυτοκίνητο από τα Βαλκάνια!
Για να σου δώσω να καταλάβεις ρε παιδί μου την διαφορά, είναι όπως είναι οι κάτοικοι της Γλυφάδας (νεόπλουτοι κακομοίρηδες, ποζεράδες, πρώην βλαχαδερά, με κάτι σπίτια καρακιτς) και οι κάτοικοι του Παλαιού Ψυχικού (αρχοντοάνθρωποι από τζάκια, με κάτι πέτρινες σπιταρώνες, κτλ, κτλ). Κι οι δυο έχουν λεφτά, αλλά άλλο βούρτσα κι άλλο πούτσα! Σε σένα έρχονται οι "Γλυφαδιώτες". Προφανώς!!!
Οπότε πάλι βαθιά νυχτωμένος είσαι και σε αυτό το θέμα! Δούλευε με "γλυφαδιώτες"!!!!
Όσο για το τι αμάξι έχω, τι σπίτι και που μένω, δεν θα μάθεις ποτέ διότι έτσι κι αλλιώς δεν κάθομαι να κοκορεύομαι σε κανέναν! Τα έχω για πάρτη μου και τα φχαριστιέμαι, δεν υπάρχει λόγος να ξέρει κανείς τι έχω εκτός από τον λογιστή μου! Καταλάβες καντινιεράκο?