μεταχειρισμένο μοτερ του βαλα ρε θειτσο και παω να βγαλω 500 κερδος απο το πουντο,ενας αμπαλος το ειχε σαν και σενα και ειχε ξέχασει να αλλαξει ιμαντα και του εγινε το μοτερ καινούργιο.
Εσυ θειτσο θα μας πεις τι αμαξι εχεις?η βλαροκιτσα δεν ειπε κρυβεται.
Θειτσο το κορσα το δινω 5.500 και βγαζω 2000.
Γιατί και παραπανω να βγαζα παλι στο μεταξι η φυλης θα πηγαινα,εγω θειτσο το γαμησι με 150 και 200 ευρω δεν το πληρωνω οπως επισης και ποτε δεν ασχολουμε με τις εξω γκομενες,ασχολουμε μονο με τπν αγοραιο ερωτα και ολες τις αλλες εξω τις απαξιω.
Οσο για το πουντο του 12 εως 5500 θα το δωσω παρακατω οχι γιατι το αμαξι ειναι καλο έχει 90000 χιλιόμετρα.
Εσυ πηγαινε τσιγγουνεψου και παρε αυτα με τα 4500 που μου βαλες απο το καρ και τα 1000 ευρω διαφορα θα τα πληρωσεις σε μηχανικους και ηλεκτρολογους σε ενα χρονο.
Ουτε απο αμαξια ξερεις ουτε πολιτικα ουτε οικονομικα,εσυ ξεφτιλιζεσαι εδω μεσα και νομιζεις οτι ξεφτιλιζεις αλλους.
Ρε καντινιέρη, σταλινικό απολειφάδι, τι να μας πεις από οικονομία και πολιτικά! Ρούμπα ξεκούμπωτη είσαι! Άντε να ξέρεις 1-2 πράγματα από αμάξια αλλά μέχρι του σημείου να μπορείς να πουλήσεις σε ηλίθιους. Διότι είτε ψεύδεσαι είτε βρίσκεις ηλίθιους πελάτες! Τείνω να πιστεύω ότι κάνεις και τα δύο γιατί από την μία είσαι ψευταράς τρελός και από την άλλη απευθύνεσαι σε ηλίθιους φτωχομπινέδες με τέτοια χρέπια... ή σε αλμπάνια και λάθρο!!!!
Δεν έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Το αμάξι το θέλω "παρθένο", να είμαι ο πρώτος! Άσε που την βρίσκω με την καινουργίλα που μυρίζει! Έχεις μυρίσει ποτέ την καινουργίλα αυτοκινήτου? Χάνεις!
Κάτσε πούλα εσύ τενεκέδες ιταλικούς με 90.000χλμ σε... τενεκέδες ζαίους!!!!
Αμάξι φυσικά και δεν πρόκειται να σου πω τι έχω γιατί δεν είναι και πολύ συνηθισμένο...!
Πάρε όμως το ασφαλιστήριο να δεις πόσο πληρώνω... το 6μηνο!
Φουκαρατζίκο καντινιέρη!!!!