jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
εσενα ρε βλαροκ γιατί δεν στο πατησανε το ρουφιανοκουμπο που 3 χρονια κοροιδευες την ελενα οτι ταχα θα πηγαινες μαζι της και ολο υποσχεσεις ησουν,εσυ δεν ησουν ψευτης,εσυ δεν κοροιδεψες,αλλα η ελενα ως σωστη επαγγελματιας ποτε δεν εβγαλε στη φορα το οτιδηποτε.θειο εισαι ελ.επΣτο έχω πει πολλές φορές και δεν το καταλαβαίνεις ή δεν μπορείς να το καταλάβεις... Τι να σου πω, εσύ ξεφτιλίζεσαι, εγώ ξεφτιλίζομαι?Ρε μπαρμπαπήδουλα ... όλοι οι υπάλληλοι περνάτε από κάποια εκπαίδευση και λέτε τις ίδιες μαλακίες ;;
Στο training σφουγκοκωλάριου, σας τα μαθαίνουν αυτά ;;;
ή είναι αντίδραση του εγκεφάλου , στην ταπείνωση που νοιώθει κάποιος όταν τον γαμα ... όταν χτυπάει κάρτα ;;;
Σου έχω πει ότι δεν είμαι υπάλληλος κανενός, ούτε δημοσίου, ούτε ιδιωτικού! Είμαι υπάλληλος του εαυτού μου, ελεύθερος επαγγελματίας γαρ! Οπότε ακόμα κι αυτό που πας να κάνεις μιας και δεν έχεις τι άλλο να μου πεις, είναι να μου βάλεις μια πινακίδα "υπάλληλος"! Και το έχουμε πει 1.000 φορές ότι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας!
Τσίπα δεν έχεις καθόλου? Δεν σε νοιάζει να γίνεσαι ρεζίλι μόνος σου?![]()
Τι επιχειρηση έχεις να μας τον κλαδο της και αν ειναι ικε μονοπροσωπη κλπ.
Δεν θέλουμε αλλα στοιχεια μιας και εδω περα θα μας δωσεις ψωμι να μασουλαμε
Ελ.επ και να στηριζει νδ αυτη την εποχη ειναι τρελο.
Εσυ που απαντας σε ολα περιμενω.
Ακομα ομως να μου απαντήσεις αν πατησες και εσυ το ρουφιανοκουμπο για τον βαγκον?περιμένω
Κανεις δεν πατησε ρουφιανοκουμπο ρε μαλακα, αυτο που εκανε ο μουνης ηταν για απευθειας μπουλο.
Και πολυ σωστα του εκαναν.
Η αλλη φοβουμενη μην τη συκοφαντησει σε κριτικη ο βαγκον εβγαλε ολα τα π.μ στη φορα για να τον προλάβει και μου ηρθε ο λιγουρης ο κλωνος μ το μπαρμπα και τον σιτι να το παιξουν τρεις σωματοφυλακες.