Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Το τι δουλειά κάνω είναι δικός μου λογαριασμός. Το "ελεύθερος επαγγελματίας" που έχω δηλώσει είναι υπερ-αρκετό για να ξέρετε απλά ότι ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι για να με τρέφουν οι φόροι σας, ούτε κάνα στέλεχος Πολυεθνικής. Είμαι εγώ μόνος μου και δεν έχω ανάγκη κανέναν πούστη! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξέρετε περισσότερα για την δουλειά μου, δεν θα συναντηθώ ποτέ με κανέναν από εδώ μέσα, ούτε πρόκειται να κάνω κανέναν φίλο από εδώ μέσα. Είτε τον συμπαθώ, είτε όχι. Δεν μπήκα για νέες γνωριμίες εδώ, για νέες γνωριμίες μπαίνω στο tinder. Έτσι κι αλλιώς ούτε εσένα θα ήθελα να πηδήξω, ούτε τον φυλόβιο, ούτε κανέναν άλλον. Ούτε για καφεδάκι, ούτε για τίποτα.κλωνε ασε τον φυλοβιο και πες μας τις δικες σου επιτυχιες στα επαγγελματικα,εδω τον μπαρμπα ρωτησα τι μπιζνα κανει και τι είδους επιχειρηση εχει και αποφευγει να απαντησει όπως και αν πατησε το ρουφιανοκουμπο στο βαγκον.
εσυ κλωνε κατσε πισω από το κωλο του μπαρμπα και να τον στηρίζεις μονο γ αυτό κανεις.
Κι επίσης έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι στα βρισίδια θα πέφτουν αναφορές. Πέραν του βρίσιμου, πείτε μου ότι θέλετε. Ξεκάθαρα πράγματα (δεξιά) κι όχι μεσοβέζικα κι όπως με συμφέρει (αριστερά). Κατάλαβες τώρα?