Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Επίσης αν θυμάμαι καλά έλεγε για 30% ύφεση.Πότε θα κοπεί το internet ρε παιδιά, που είναι ο Λάκης να μας δώσει χρονοδιάγραμμα!![]()
Επίσης αν θυμάμαι καλά έλεγε για 30% ύφεση.Πότε θα κοπεί το internet ρε παιδιά, που είναι ο Λάκης να μας δώσει χρονοδιάγραμμα!![]()
![]()
Στην ελλάδα .... μετά την πανδημία ... και αυτά ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....
δεν θα έχει η πλειοψηφία καθόλου αυτοκίνητα !!!!
Για τους λίγους, οι χαμάληδες των βενζινάδικων , θα κοστίζουν φθηνότερα από τους αυτόματους πωλητές !
Μπορεί να ξαναδείς θυρωρούς και μεταφορές με ... καρότσι .....
Εντάξει , ομολογώ ότι και οι κομπιουτεράδες, θα είναι πιο σπάνιοι
γιατί οι περισσότεροι δεν θα έχουν ... ρεύμα , για να μάθουν κομπιούτερ !!!!!!!!
Μόλις τελείωσε η παρέμβαση μου στην επιτροπή της Βουλης που αποφασίζει για τις άρσεις ασυλίας ,μετά από μήνυση εναντίον μου , του αλητηριου κοντορεβυθουλη της δημοσιογραφιας ,του «εκδότη» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Κουρτακη πως και καλά τον «συκοφάντησα» πέρυσι στην ολομέλεια(που κουβεντιαζόταν οι μηνύσεις Στουρνάρα και Πουλη )όταν είπα πως ερριξε λάσπη για μενα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανια και να μη βγω εγώ Βουλευτης!!!
ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που ερριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά και βέβαια θύμισα όλο το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που έχει εισπράξει αυτό το άθυρμα της δημοσιογραφιας από το ΚΕΕΛΠΝΟ για μπάνερ,»άρθρα» και για τα μαϊμού σάιτ όπως το «velona Kai klosti”
Είπα πως ο Σαμαράς ο Γεωργιαδης και ο Λοβερδοα σε αντίστοιχες τοποθετήσεις τους ως κατηγορούμενοι θα έπρεπε να έχουν εισπράξει καμία 20αρια μηνύσεις για συκοφαντία και απειλές σε δικαστές κάτι που ποτέ δεν έγινε και πως η μήνυση του Κουρτακη σαφώς και έχει πολιτική σκοπιμότητα ως μέρος ενός σχεδίου που θα προσπαθήσει η ΝΔ να κουκουλώσει και τις πομπές της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως προσπαθεί με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.
Η συνέχεια στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,που αυτή είναι ανοιχτή και δημόσια διαδικασία και όχι κλειστή όπως η σημερινή.!
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!
Παυλος Πολακης βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!
ΥΓ.Ξεκινησα την τοποθέτηση μου με αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Στρατάκης (παλαιός διευθυντης στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης):
« Οι καλύτεροι δάσκαλοι στη ζωή μου ήσανε οι κακοί, οι απατεώνες, οι μισάνθρωποι, οι δίμουροι, οι αχάριστοι, οι θεομπαίχτες, οι χριστέμποροι, οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι μοχθηροί, οι πατριδοκάπηλοι, οι ανέραστοι, οι υποκριτές, οι ρουφιάνοι, οι χαιρέκακοι, οι παράουροι, οι λουφατζήδες και οι άτιμοι.
Σ' αυτούς οφείλω, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ».....
πασοκε σου εχω πει η αντιπολίτευση σε σε αριστερό κομμα ειναι άτοπη.
Για να θυμομαστε
Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Τρίχες λεςπασοκε σου εχω πει η αντιπολίτευση σε σε αριστερό κομμα ειναι άτοπη.
Μπα, δε νομίζω. Εχει τελειώσει. Και οι συνθήκες πλεον δεν το ευνούν.Ο συριζα εχει μελλον
Μπα, δε νομίζω οτι κανεις "δικαιούται" την εξουσία. Εκτος αν είσαι γιος βασιλιά στο κράτος του πατέρα σου. Αρα..πούλοκαι δικαιουτε και δευτερη ευκαιρια κυβερνησης
Μπα, δε νομίζω. Βαρουφάκης. Παππάς. Αντε γειά τώραμιας και την πρωτη τετραετια τα πηγε καλα
Μπα, δε νομίζω οτι πάει έτσι. Δεν είναι το κράτος το μέρος για πειραματισμούς αμόρφωτων και ανίκανων. Και αποτυχημένων μαφιόζων. Παπάς. Τσίπρας.περα απο καποια λαθη τα οποια ηταν αναγκαία να γινουν.
Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση. Τρίχες λεςπασοκε σου εχω πει η αντιπολίτευση σε σε αριστερό κομμα ειναι άτοπη.
Μπα, δε νομίζω. Εχει τελειώσει. Και οι συνθήκες πλεον δεν το ευνούν.Ο συριζα εχει μελλον
Μπα, δε νομίζω οτι κανεις "δικαιούται" την εξουσία. Εκτος αν είσαι γιος βασιλιά στο κράτος του πατέρα σου. Αρα..πούλοκαι δικαιουτε και δευτερη ευκαιρια κυβερνησης
Μπα, δε νομίζω. Βαρουφάκης. Παππάς. Αντε γειά τώραμιας και την πρωτη τετραετια τα πηγε καλα
Μπα, δε νομίζω οτι πάει έτσι. Δεν είναι το κράτος το μέρος για πειραματισμούς αμόρφωτων και ανίκανων. Και αποτυχημένων μαφιόζων. Παπάς. Τσίπρας.περα απο καποια λαθη τα οποια ηταν αναγκαία να γινουν.
Τα ίδια έλεγε και το βυθιζόμενο πασοκ.Τιποτα δεν εχει τελειωσει μην σου πω πως τωρα αρχιζουμε.
Διαίωμά σας να το κάνετε. Αν όμως αποτύχετε, στις επόμενες εκλογές θα πλένετε σκάλες. Ο πολάκις θα πλένει πρόβαταΕγω παντως λεω του χρονου που η πικονομια της χωρας θα εχει βουλιάξει μια προταση μομφης της κυβερνησης δεν θα έβλαπτε.
Οπως δείχνουν τα πράγματα, εμεις ξεμπερδέψαμε απο εσάς. Δεν έχετε στίγμα πολιτικό. Τι ακριβώς πουλάτε εκτός απο επιδόματα για ζητιάνους σαν εσένα; Δεν ξέρετε ποιοι είστε, και που πάτε.Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε απο εσας τοσο το καλυτερο.
έχουμε δικαιωμα γιατι σας παραδωσαμε μια χωρα με 2%αναπτυξη και την πηγατε στο -15 μεσα σ ενα χρονο.Τα ίδια έλεγε και το βυθιζόμενο πασοκ.Τιποτα δεν εχει τελειωσει μην σου πω πως τωρα αρχιζουμε.
Διαίωμά σας να το κάνετε. Αν όμως αποτύχετε, στις επόμενες εκλογές θα πλένετε σκάλες. Ο πολάκις θα πλένει πρόβαταΕγω παντως λεω του χρονου που η πικονομια της χωρας θα εχει βουλιάξει μια προταση μομφης της κυβερνησης δεν θα έβλαπτε.
Οπως δείχνουν τα πράγματα, εμεις ξεμπερδέψαμε απο εσάς. Δεν έχετε στίγμα πολιτικό. Τι ακριβώς πουλάτε εκτός απο επιδόματα για ζητιάνους σαν εσένα; Δεν ξέρετε ποιοι είστε, και που πάτε.Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε απο εσας τοσο το καλυτερο.
Θα μας πεις οτι εχετε και δικαίωμα στην εξουσία. Φασίστες
Στη θέση σου θα πρόσεχα πολύ τι γράφω βρωμοφασίστα. Δείξατε τι φασίστες είστε με την προσπάθεια πραξικοπήματος των παπα/τσιπρα.έχουμε δικαιωμα γιατι
Εννοείς οτι κερδίσαμε τις εκλογές και πήραμε την εξουσία που εσεις "δικαιούστε"; Ρα μαλάκα, ξέρεις τι γράφεις; Είσαι εντελώς ηλίθιος;Ποση αλλη κατρακυλα ρε δεξια κοπροσκυλα θελετε για να ξεκουμπιστητε απο την εξουσια.
Τιποτα δεν εχει τελειωσει μην σου πω πως τωρα αρχιζουμε.
Εγω παντως λεω του χρονου που η πικονομια της χωρας θα εχει βουλιάξει μια προταση μομφης της κυβερνησης δεν θα έβλαπτε.
Οσο πιο γρηγορα ξεμπερδεψουμε απο εσας τοσο το καλυτερο.
Στη θέση σου θα πρόσεχα πολύ τι γράφω βρωμοφασίστα. Δείξατε τι φασίστες είστε με την προσπάθεια πραξικοπήματος των παπα/τσιπρα.έχουμε δικαιωμα γιατι
Εννοείς οτι κερδίσαμε τις εκλογές και πήραμε την εξουσία που εσεις "δικαιούστε"; Ρα μαλάκα, ξέρεις τι γράφεις; Είσαι εντελώς ηλίθιος;Ποση αλλη κατρακυλα ρε δεξια κοπροσκυλα θελετε για να ξεκουμπιστητε απο την εξουσια.
Πολύ σωστά!!! Διότι όπως είπαμε και σε άλλο νήμα, αρκεί να είναι αριστερός!!! Αν είναι αριστερός, δεν πα να 'ναι δολοφόνος, απατεώνας, παιδέρας, κλέφτης, ψεύτης, λαμόγιο... παραγράφονται ΟΛΑ!!!πασοκε σου εχω πει η αντιπολίτευση σε σε αριστερό κομμα ειναι άτοπη.