ρε θειο ότι κανεις εσυ νομιζεις ότι το κανουν ολοι,εμενα η συγκεκριμενη δεν με συγκινει γι αυτό και δεν ασχολουμε,εχει πολλα φαουλ αλλα δεν θελω να αναφερθώ γιατι δεν μ ενδιαφερει.
Αν θέλουμε το πιστεύουμε. Εγώ ας πούμε πιστεύω ότι την έχεις απκλείσει γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να την πληρώσεις! Κλασσική περίπτωση αλεπούς με κρεμαστάρια!
εσυ βεβαια τη βλέπεις σαν ξερολουκουμο και σου τρεχουν τα σαλια μιας και από τον μαρτιο όπως λες δεν εχεις παει σε τσαρδι αλλα λες ότι βολεύεσαι με καβατζες αν θελουμε το πιστεύουμε.
Εγώ αν θελήσω, θα της στείλω μήνυμα και θα πάω. Και δεν θα την βρίσω σαν βρωμιάρικο αριστερό σκουπίδι, ούτε θα της ζητήσω σκόντο (γιατί έχω να την πληρώσω και με το παραπάνω), ούτε θα την απειλήσω ότι θα της κάνω κακή κριτική αν δεν μου απαντήσει άμεσα.
εγω θειο πηγαινω στα τσαρδια και ας είμαι φτωχομπινες όπως λες.
Εσύ πας και γαμάς ζόμπι. Αν κρίνω από τα τελευταία που έχω ακούσει στην μετά-κωρονοϊού εποχή, έχει μαζευτεί όλη η μάρα και η σάρα, κάτι γριές και κάτι τέτοιες. Οπότε δεν σε ζηλεύω καθόλου φιλαράκι, εγώ δεν είμαι της άποψης "τρύπα να 'ναι, φτηνή να 'ναι και ότι να 'ναι"!!!
εσυ μαλλον σκέφτεσαι και το ευρω που θα δωσεις κατά τα αλλα εισαι φιλελεύθερος δεξιος,θυμα εισαι θειουλη το κομμα σου μονο για το κεφαλαιο ασχολειται και αυτους βολευει,εσενα σε εχει ρηξει στον καιαδα και δεν το εχεις καταλαβει.
Το πως ξοδεύω τα χρήματά μου είναι δικός μου λογαριασμός και γι' αυτό έχω, ενώ εσύ δεν έχεις! Ίσα που σου φτάνουν για μια γυφτορουμάνα στο μετάξι και μετά μια μπουγάτσα από το Bread Factory απέναντι! 12 ευρουλάκια σύνολο, καλά είναι! Εγώ δεν παίζω μπάλα έτσι! Παίζω μπάλα αλλιώς και παρόλο που δεν πάω σε πουτάνες βάζω στοίχημα ότι γαμάω πιο πολύ από σένα! Το πιστεύεις ή δεν το πιστεύεις με αφήνει παγερά αδιάφορο.