Ζανούλη και λοιπά κουμουνάκια, ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα και δεν το έχετε καταλάβει? Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο δυστυχώς για ΕΜΑΣ που γίνατε κυβέρνηση, αλλά αυτό ήταν ένα πολύ δυστυχές γεγονός και για ΕΣΑΣ τους ίδιους. Και ξέρετε γιατί? Γιατί κατέρευσαν όλες οι αριστερές ΠΙΠΕΣ που λέγατε 40 χρόνια τώρα κι ο λαουτζίκος καθόταν και σας άκουγε αποχαυνωμένος. Γίνατε ΡΟΜΠΕΣ ξεκούμπωτες, μέχρι και κάποια παλιά ιστορικά στελέχη σας σας έφτυσαν στη μούρη, έχοντας πάρει βαθιά ρινική εισπνοή για να επιτύχουν την σωστή πρασινοκίτρινη ροχάλα, διότι μόνο κάτι τέτοιο σας άξιζε (από τους δικούς σας). Φαντάσου λοιπον χλέπα που έχετε φάει από όλους τους άλλους, τους όχι δικούς σας! Κι αυτό γιατί ξεκαθαρίσατε την θέση σας απόλυτα "ή είσαι μαζί μας ή με τους άλλους".
Όσο λοιπόν ο Αλεξέγιεφ κι αν γράφει μνείες για την Παναγία, όσο κι αν ο Papadim λέει πως τα σπίτια τα έχει για να εξυπηρετεί λαθρομετανάστες (μετανάστες, παράνομους μετανάστες, πρόσφυγες, όπως θες πες τους!), όσο κι αν λέγατε ότι είχατε αυταπάτες αλλά τώρα ξέρετε κι όλες αυτές τις πούτσες, ο κόσμος σας έχει καταλάβει πλέον. Κι αυτό το πετύχατε μόνοι σας εντελώς! Μπράβο σας! Δεν χρειαζόταν καν αντιπολίτευση! Τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (προδώσατε ΟΛΑ σας τα πιστεύω ένα προς ένα για να κρατήσετε την καρέκλα όσο γινόταν περισσότερο) και συνάμα τόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ που ήσασταν (ούτε καν τις λαμογιές δεν καταφέρατε να στήσετε σωστά, πόσο μάλλον να κάνετε καμιά άλλη σωστή δουλειά!), ξεφτιλιστήκατε μόνοι σας!
Για το ΘΑΣΟΚ (και καλά κεντροαριστερούς) δεν έχω να πω κάτι γιατί τους ξέρασε το ίδιο σύστημα που έφτιαξαν οι ίδιοι. Ελάσσονος σημασίας αυτά που λένε, δεν τους δίνει κανείς σημασία πια. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καν στην επόμενη Βουλή! Dead... not breathing... out!!!
Όλα τα άλλα που λέμε τώρα εδώ είναι για να τσακώνομαι εγώ με τον ζαν, ο χωνης με τον Monocle, ο px να βρίζεται με τον ζαν και γενικά να παίζει φάση "εσύ είσαι προδότης" κι ο άλλος "όχι εσύ είσαι ο προδότης", "σε τάπωσα", "όχι εγώ σε τάπωσα", κτλ, κτλ. Μια κουβεντούλα δηλαδή σε ένα forum μπουρδέλων μεταξύ αγνώστων!