Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Η μλκ σε ολο το μεγαλειο
Ναι, εσένα σε δέρνει όσο κανέναν άλλον... μιλάμε πρέπει να έχεις φάει ΤΟ ξύλο!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Η μλκ σε ολο το μεγαλειο
Θειο πηγαινε να ριξεις κανα πηδουλα να ανοιξει το μυαλο σου
Εχεις καταντησει μπαρμπα φιτσουλας
xxo xox xoxo xoxo
δε μου λες τυπε το ξερεις οτι τα πμ ειναι ιδιωτικα
θα φας τωρα μια αναφορα και αυριο με τον κηδεμονα σου
Τύπε τι ειναι αυτα τα ξεφτιλίκια? Πουλάς ζοριλίκια στα κοριτσια και ζητας εκπτωσεις για να γραψεις καλη κριτικη?
Υποθετω οτι θα εχεις την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να αυτοδιαγραφεις σημερα κιολας
ανησυχούμε ρε μπαρτμπα το μυαλο σου από την αγαμια εχει γινει φιρικι.Θειο πηγαινε να ριξεις κανα πηδουλα να ανοιξει το μυαλο σου
Εχεις καταντησει μπαρμπα φιτσουλας
Μην ανησυχείς για μένα... κοιτα τον εαυτό σου πρώτα![]()
ρε θειο γελοιοποιησε μ αυτά που γραφεις δεν το εχεις καταλαβει?Τύπε τι ειναι αυτα τα ξεφτιλίκια? Πουλάς ζοριλίκια στα κοριτσια και ζητας εκπτωσεις για να γραψεις καλη κριτικη?
Koυμούνας! Περίμενες τίποτα καλύτερο? Ποια αξιοπρέπεια? Βάζεις στοίχημα ότι ΔΕΝ θα διαγραφεί και θα είναι εδώ συνέχεια και θα μιλάει κιόλας? Έχεις ακούσει κουμούνα ποτέ να έχει τσίπα ή αξιοπρέπεια?
Μόνο μαγκιά-κλανιά έχουν, αλλά μόνο μέσω πλοηκτρολογίου. Γιατί χθες ο "ΜΑΓΚΑΣ" θα πήγαινε για ποτό και θα γαμούσε όποιον τον έδιωχνε στις 12:00. Στις 12:30 έστελνε ποστς εδώΈβαλε την ουρίτσα μέσα στα σκέλια ο "ΜΑΓΚΑΣ"!!!!
Α, επίσης πες του μιας κι είσαι δικηγόρος για την αναπαραγωγή των μηνυμάτων που έκανα σε άλλο νήμα, αυτά που έστειλε στο CG!!!!![]()
ρε δικηγορε να διαγραφτει για να εχετε λιγοτερους αριστερούς γιθα να σας τα χωνουν?xxo xox xoxo xoxo
Τύπε τι ειναι αυτα τα ξεφτιλίκια? Πουλάς ζοριλίκια στα κοριτσια και ζητας εκπτωσεις για να γραψεις καλη κριτικη?
Tώρα θα αντιστέκεστε από το πεζοδρόμιο όμως (σαν τις πουτάνες) διότι η κοινωνική ελευθερία που μου λες είναι για τον πούτσο όταν μου κλείνεις το δρόμο. Κάτσε στην άκρη λοιπόν να σε βλέπουμε να γελάμεανέκαθεν η αριστερα αντιστεκοταν σε πολιτικες που εχουν να κανουν με την προσωπικη και κοινωνικη ελευθερια.
ποια ακρη ρε θειο?πορειες και θα κλεινουμε και τους δρομους.Tώρα θα αντιστέκεστε από το πεζοδρόμιο όμως (σαν τις πουτάνες) διότι η κοινωνική ελευθερία που μου λες είναι για τον πούτσο όταν μου κλείνεις το δρόμο. Κάτσε στην άκρη λοιπόν να σε βλέπουμε να γελάμεανέκαθεν η αριστερα αντιστεκοταν σε πολιτικες που εχουν να κανουν με την προσωπικη και κοινωνικη ελευθερια.![]()
ρε δικηγορε να διαγραφτει για να εχετε λιγοτερους αριστερούς γιθα να σας τα χωνουν?xxo xox xoxo xoxo
γτ που είναι το κακο που εκανε δεν μπορω να το καταλαβω?
ο βαγκον ντηλ εκανε σιγα εσεις δεν κανετε τετοια ντηλ η εισαστε οσιες μαριες ρε δεξιομουτρα?
γτ που είναι το κακο που εκανε δεν μπορω να το καταλαβω?
ο βαγκον ντηλ εκανε σιγα εσεις δεν κανετε τετοια ντηλ η εισαστε οσιες μαριες ρε δεξιομουτρα?
Kαλά καλά... για βγείτε 30 άτομα να κλείσετε το δρόμο και θα φάει καλά η κωλοτρυπίδα σας αλβανικές ψωλές εκεί που θα σας στείλουνποια ακρη ρε θειο?πορειες και θα κλεινουμε και τους δρομους.
Eίπες μεγάλη αλήθεια φιλαράκο! Τόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι!Εδώ μιλάμε για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς... Κάνε μου καλή τιμή να σου γράψω καλή κριτική... Και συμφωνεί και ο άλλος ο σύντροφος... Λιγούρια και ξεφτίλες!