Ε, ακριβώς αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά του Σύριζα! ;)
Ποιοι μωρέ, ο Κολλάς του 90 είναι ο Σύριζα; Το 50% άνεργοι είναι
Ε, ακριβώς αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά του Σύριζα! ;)
Βλεπεις καμια διαπραγματευση εσυ?
Φυσικά και το γνωρίζω και είναι λογικό αφού ασκήθηκε περιοριστική πολιτική για να γίνει κάποιου είδους "εσωτερική υποτίμηση".
Για να αλλάξει το κλάσμα χρέος προς ΑΕΠ κι αφού μάλλον το χρέος δεν πρόκειται να μικρύνει θα πρέπει να γίνει ανάπτυξη, υποθέτω πως σ' αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε. Υπετίθετο πως θα άρχιζε τώρα, αφού πιάσαμε τον στόχο μας για πρωτογενές πλεόνασμα με κάποιες επενδύσεις.
Τώρα αν εσύ νομίζεις πως θα κάνει ανάπτυξη η Βαλαβάνη κι ο Λαφαζάνης καλά κάνεις και το πιστεύεις. Άλλοι πιστεύουν στην μετά θάνατον ζωή...
Βλεπεις καμια διαπραγματευση εσυ?
Ποιοι μωρέ, ο Κολλάς του 90 είναι ο Σύριζα; Το 50% άνεργοι είναι
Καμια.
Η σχέση ΑΕΠ-Χρέους μεγαλώνει επειδή πέφτει το ΑΕΠ παίκτη μου ...
GDP = C + I + G + NX
όπου: (C) κατανάλωση, (Ι) επένδυση, (G) δημόσιες δαπάνες για την αγορά αγαθών και υπηρεσιών και (ΝΧ) καθαρές εξαγωγές μείον τις εισαγωγές.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςGDP = C + I + G + NX
όσο και να χτυπιόματσε doc τους μόνους συντελεστες που επηρρεάζουν οι απόφάσεις του Σύριζα είναι το G (goverment expenses και το C (consumption)...
Το I (investment) με Σύριζα το ξεχνάμε και το NX (net exports= η σχέση των εξαγωγών μας προς τις εισαγωγές) του αγίου ανήμερα ....
Οχι, ειναι προδηλως χειροτερη.υπάρχει μια κάστα βολεμένων / καθυστερημένων που νομίζουν ότι η κατάσταση είναι ίδια με το 90 93......
Λέω ακριβως οτι λεει ο Παγκαλος και ο Βενιζελος.
Είτε σου αρεσει είτε οχι ετσι ειναι.
Μηπως θα αμφισβητησεις και τα λεφτα που φαγανε επι 8 χρονια οι αγροτες στα στριπτιζαδικα αντι να αλλαξουν καλλιεργειες?
οχι ρε δεν διαπραγμτεύεσαι. απλά δεν συμφωνείς. αααααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαΚαμια.
Δεν ειναι διαπραγματευση να σου λεει ο απεναντι "τηρεις τα συμφωνηθεντα και τελος" και εγω να προτεινω διαρκως αλλαγες και να μου απαντουν απλως "τηρησε τα συμφωνηθεντα".
Και ποιος χεστηκε αν συμφωνουμε?οχι ρε δεν διαπραγμτεύεσαι. απλά δεν συμφωνείς. αααααααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
υ.γ.
τελικά ο σαμαζέλος σας έχει κανει μεγάλη ζημιά. σας έχει κάνεις χειρότερους απο τους κουκουέδες. Σε λίγο βλέπω το 5% όπως στ ΚΚ να είναι το πλαφόν για έκαστο.
Οχι, ειναι προδηλως χειροτερη.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το Ι και ΝΧ έκανε παρτυ.
μπουαααχαχααχαχχαχαχαχαχααααααααα
Οταν θα κλεισουν τα ΑΤΜ δεν θα κινδυνευω εγω απο φατούρο.μπουαααχαχαχαχχαχαχααχαααα. ναι και εσείς προσπαθείτε με τις ίδιες πολιτικές να λύσετε το πρόβλημα. καληνύχτα.
σε βλέπω με σημαιάκια σύριζα να κρύβεσαι στο πλήθος για να γλιτώσεις το φατούρο.
Και ποιος χεστηκε αν συμφωνουμε?
Καμια.
Δεν ειναι διαπραγματευση να σου λεει ο απεναντι "τηρεις τα συμφωνηθεντα και τελος" και εγω να προτεινω διαρκως αλλαγες και να μου απαντουν απλως "τηρησε τα συμφωνηθεντα".
στ αρχίδια μου τα γράφω τα λατινικά γράμματα.εμ κάνε κάτι να επηρρεάσεις το ΝΧ και εσύ...αφού βλέπεις το εγχώριο C πέφτει