1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κακώς κάνουμε και διάλογο με τα καθυστέριαΔιαπράγμaτευση = Συμφωνία alex; LOLLL
κακώς κάνουμε και διάλογο με τα καθυστέριαΔιαπράγμaτευση = Συμφωνία alex; LOLLL
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςκανείς. Αλλά ήρθε η σειρά μου να σε γαμήσω όπως έκανες 5 χρόνια εσύ.
στ αρχίδια μου τα γράφω τα λατινικά γράμματα.
Να το γραψουμε κυριλλικά?στ αρχίδια μου τα γράφω τα λατινικά γράμματα.
καλο το μαλλι σοφια?Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ο κωνωψ θα γαμησει τον ταύρο....
ε άμα έχω ρώσικο διαβατήριο και μπορώ να σου κόψω τον πουτσο μάλλον έχω μεγάλη τύχη να τσιμπήσω και κατιτίς.Αχαχαχααχαχαχαχα.
Ζητάω αποζημίωση 2 τρις από την Γερμανία γιατί το 1984 κόλλησα χλαμύδια από Γερμανίδα τουρίστρια στην Χαλκιδική.
Εισαι προσκυνημενος. Βαρουφάκ δεμ ολ, λεμε.Αχαχαχααχαχαχαχα.
Ζητάω αποζημίωση 2 τρις από την Γερμανία γιατί το 1984 κόλλησα χλαμύδια από Γερμανίδα τουρίστρια στην Χαλκιδική.
χ α λ α ρ αμας έχεις στίψει ρε καπιτάλα
ωωωω,,ειπα να δω μετα απο καιρο τι λετε ακομα,,,χαχαχα
ακομα δεν το χωνεψατε??για να ασχοληστε τοσο σας ποναει πολυ,,,περασττκα σας,,οτι και να λετε ,,ο συριζα ειναι κυβερνηση,,,χωνεψτε το,,,τα ζαβα και τα νταουλια που λετε σας κυβερναν το κολο σας να χτυπατε,,,
ααα και να σας πω ,,ποτε δεν ημουν συριζα ουτε θα γινω,,,αλλα το απο-κομμα που στηριζα τακανε μπουρδελο,,μια αλλαγη δεν βλαπτει,,,εγω δεν εχω προβλημα οποιος ναναι αρκει μην γαμαει τον κοσμακη,,,τωρα αν οι τραπεζες φαληρισουν,,χεστηκα,,,οτι ειχα θα εχω εγω,,τα αλλα που λετε ειναι παπαριες,,,
σε αυτη την κριση δεν νομιζω να δουλευουμε ολοι το ιδιο
και δεν νομιζω οτι πλεον μπορει καποιος με 8 η 10 ωρες δουλειας να επιβιωσει με βασικο μισθο οταν θα πληρωνει ενοικιο φως νερο τηλεφωνο τροφιμα
Μα ναι, θα αφιερωσω πάραυτα 42 λεπτα για να το δω.
Τύπε δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι αυτες οι δυο φασώνονται.Μουαχαχαχαχαχαχαχα.
Τουλάχιστον το τσίρκο μας χαρίζει γέλιο.
Ούτε στην Γερμανία μπορεί φίλε, δεν λέει κάτι αυτό.
Ο πρόσφατα νομοθετημένος βασικός στην Γερμανία είναι 870 ευρώ καθαρά. Τόσα δεν σου φτάνουν στην Γερμανία ούτε για ενοίκιο.
Σταματήστε την γκρίνια.
Βεβαια επι 36 απο τα 40, μια χαρα επαιρναν 85% μαζι γιατι ο κοσμος γούσταρε.40 χρόνια υποστηρίζεις Πασοκ ΝΔ και είδες μόνο χρέος
επισης να κυνηγαει και να μαζευει χορτα για φαι....υπνο νωρις μολις δυση ο ηλιος...μπανιο καθε κυριακη....και να μην ξεχνα να φιλαει καθε μερα το χερακι του αφεντικου(1) ενοίκιο ... να νοικιάσει σπίτι με άλλους μαζί και να μην μένει μόνος του
(2) τηλέφωνο δεν του χρειάζεται... καρτοκινητό
(3) φως ... να βάλει οικονομική λάμπα και να την σβήνει όταν βγαίνει από το δωμάτιο
(4) τρόφιμα... να μαγειρεύει σπίτι του...
Να τον αλλαξουμε με κομμουνισμο που δινει περισσοτερα.πολυ πλουτο δινει τυπε ο νεοφιλελευθερισμος