Τα ζωντόβολα του ΝΔΠασοκ σε τίποτα δεν απλοποίησαν τη γραφειοκρατία
για την επιχειρηματικότητα .Αχρηστοι μαλάκες .
Όπως 30 χρόνια
Τα ζωντόβολα του ΝΔΠασοκ σε τίποτα δεν απλοποίησαν τη γραφειοκρατία
για την επιχειρηματικότητα .Αχρηστοι μαλάκες .
χωνεψετο κυβερνηση της αριστερας πρωτο κομμα πρωθυπουργος τσιπρας βαρουφακης υπουργος οικονομικων κανενα ελεος πλεον σε διαπραγματευσεις το σχοινι θα φτασει στα ακρα
ισχυει αυτο που λες...αν δεν εχεις ζησει στην φτωχεια ποτε δεν θα καταλαβεις...
Αλλα επιλογη τους ειναι....οι περισσοτεροι ειναι τεμπελοσκυλα
σε αυτη την κριση δεν νομιζω να δουλευουμε ολοι το ιδιο
και δεν νομιζω οτι πλεον μπορει καποιος με 8 η 10 ωρες δουλειας να επιβιωσει με βασικο μισθο οταν θα πληρωνει ενοικιο φως νερο τηλεφωνο τροφιμα
σιγουρα ολοι στη τελικη την παρτι τους κοιταζουν....ωστοσο καποιοι εχουν μια ευαισθησια και ενσυναισθηση περισσοτερη απο καποιους αλλους, κι αλλοι ειναι πιο χοντροπετσοι και δεν τους καιγεται καρφακι για τον αν ο διπλα τους τα βγαζει περα με δυσκολια.....ε νομιζω οτι οι πρωτοι αν ηταν στο χερι τους θα καναν κατι και για τους αλλους....το παραδειγμα με αυτους που δεν ειχαν να πληρωσουν τη δεη απανταει εν μερη σ αυτο που λες.. ;)ναι ρε φιλαρακι...δεν τα λενε προφανως γιατι ειναι πολιτικοι και θελουνε ψυχαλακια...στην καραπουτσακλαρα τους σε εχουνε γραμμενο και εσενα και ολους τους ανεργους...ολη για την τσεπη τους νοιαζονται...απλα εγω δεν εχω να κερδισω κατι και τα λεω τα πραγματα οπως ειναι...απλα οι αληθειες πονανε δυστυχως
εγω οτι και να γινει τα λεφτα μου τα εβγαλα....κοιταξτε εσεις τωρα να βγαλετε κανα φραγκο
Εννοείται!χωνεψετο κυβερνηση της αριστερας πρωτο κομμα πρωθυπουργος τσιπρας βαρουφακης υπουργος οικονομικων κανενα ελεος πλεον σε διαπραγματευσεις το σχοινι θα φτασει στα ακρα
ε τοτε αφου δεν εχεις χρηματα στις τραπεζες πατριωτη του καφενειου τι μας προιζεις για το ποσα χρηματα δινει το ατμ
εσενα τι σε κοφτει αφου στις ελληνικες τραπεζες δεν εχεις χρηματα
εσυ τι εισαι που ολημερης καθεσε και σχολιαζεις στο μπου τι εισαι τεμπελοσκυλο με κεφαλαιο και χρηματα???
ρε σεις πιστευετε ακομα τους δημοσκοπουςΑπίστευτο δημοσκοπικό εύρημα που δείχνει την λογική του Ελληναρά.
Το 75% ζητάει από την κυβέρνηση σκληρή στάση απάναντι στην Ε.Ε., προφανώς με στόχο χάρισμα μέρους ή και του συνόλου των δανεικών, αλλά την ίδια στιγμή το 80% περίπου θέλει την παραμονή στο ευρώ. Με δυο λόγια και την σιγουριά της Ε.Ε. και του ευρώ, αλλά και να πουλάμε τσαμπουκά!
Να δούμε τί θα προτιμήσουμε όταν θα έρθει η στιγμή της επιλογής "Ευρώ ή τσαμπουκάς". ;)
Γιατι,σου θίξαμε το σόι?αι κίχου ρε ..προδότη..μουτσε στο 44 εχεις μεινει ;
ελεος ρε πουστη μου.....θες να συγκρινουμε τους τραπεζικους μας λογαριασμους να γελασουμε λιγο ?
ρε σεις πιστευετε ακομα τους δημοσκοπους
και στο λεω αυτο εγω που ειμαι υπερ της αδιαλακτης στασης
μακαρι να ειναι τετοιο το ποσοστο σε πραγματικο επιπεδο
Απίστευτο δημοσκοπικό εύρημα που δείχνει την λογική του Ελληναρά.
Το 75% ζητάει από την κυβέρνηση σκληρή στάση απάναντι στην Ε.Ε., προφανώς με στόχο χάρισμα μέρους ή και του συνόλου των δανεικών, αλλά την ίδια στιγμή το 80% περίπου θέλει την παραμονή στο ευρώ. Με δυο λόγια και την σιγουριά της Ε.Ε. και του ευρώ, αλλά και να πουλάμε τσαμπουκά!
Να δούμε τί θα προτιμήσουμε όταν θα έρθει η στιγμή της επιλογής "Ευρώ ή τσαμπουκάς". ;)
Το τρέχον πρόγραμμα επειδή οφείλεται το 175% του ΑΕΠ, τα χρήματα του ΕC πηγαίνουν στην αποπληρωμή των τόκων του χρέους. Δλδ δίνουν λεφτά για τα δίνει το Ελληνικό Κράτος πίσω. Με όλο διωγκούμενο το πόσο χρέους επί του ΑΕΠ λόγω της πτώσης της οικονομίας.
Η κυβερνηση Σιμητη παρεδωσε την χωρα στους Γερμανους το 2002, οι Γερμανοι κανουν οτι καλυτερο μπορουν για τα δικα τους συμφεροντα, η Ελλαδα τι δουλεια εχει να εχει κοινο νομισμα με εναν παραδοσιακο εχθρο της σε 2 πολεμους
Σώπα ρε σύ! Την Αμερική ανακάλυψες!
Λες και δεν το ξέραμε πως μας δανείζουν για να αποπληρώνουμε τα χρέη μας. (Παρεμπιπτόντως βουλώνουμε και καμιά τρύπα μας βέβαια!).
Λογιστικό είναι το ζήτημα, όχι πως θα πάρουν ποτέ πίσω τα λεφτά τους. Αλλά αν πούμε "Δεν πληρώνουμε" αυτοί θα φέρονται και στα χαρτιά να έχουν χάσει όσα μας έχουν δανείσει θα τις "γράψουν" δηλαδή τις ζημιές, εμείς όμως θα έχουμε πλέον ατακτη χρεοκοπία με ότι αυτό σημαίνει...
Απολύτως λογικο. Ο Ελληνας θέλει απλώς λεφτά, και γι αυτο ψηφισε οπως ψηφισε.Απίστευτο δημοσκοπικό εύρημα που δείχνει την λογική του Ελληναρά.