El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Αν είναι μουνάρα όμως;γενικά οι alfa είναι γκρινιάρες γκόμενες ... ολο ζητανε...
Αν είναι μουνάρα όμως;γενικά οι alfa είναι γκρινιάρες γκόμενες ... ολο ζητανε...
για σενα που εισαι τσιγγούνης ναι θα σου ζητανε καυσιμο,λαδια,παραφλου κλπ.γενικά οι alfa είναι γκρινιάρες γκόμενες ... ολο ζητανε...
Ναι της GM αλλά αν ανέβεις κυβισμό δε νομίζω ότι υπάρχει καμία σχέση με Opel, μόνο για τον 1.8 πρέπει να ισχύει αυτό που λες.όχι στα τωρινα ρινο μιλαει για τα παλια ο αγγλετερος.
156 εχω,ζαχαρωνα και την 159 αλλα εχει ένα μειων,εχει κινητηρα οπελ και είναι σχετικα αργος καμια σχεση με του κινητήρες αλφα που γρυλιζουν και εχουν νευρο.
1.8 1.9 2.2 από εκει και πανω είναι αλφα.Ναι της GM αλλά αν ανέβεις κυβισμό δε νομίζω ότι υπάρχει καμία σχέση με Opel, μόνο για τον 1.8 πρέπει να ισχύει αυτό που λες.
μια ζωη κεσταμπιτης εισαι μωρη πξουλα.Πάλι μαρτυράς χωρίς ξύλο μωρή Κασσιανή; Κάτσε να στείλω μηνυματάκι στο ΣΔΟΕ να σε μπαγλαρώσουνε και να σε στείλουνε μόνιμες διακοπές στο Hotel Koridalos.
σκασε ηλίθιε δεν έχεις ιδέα...
σέρβις ηλίθιε δεν χρειάζεται γιατί πολύ απλά δεν έχει μπουζί, ιντζέκτιον, λάδια, ψυγεία και λοιπές παπαριές... ένα ηλεκτρικό μοτέρ έχει μόνον ζώον...
Μια Brera θέλω (ίδια μάσκα με 159) και ας κάνει τα 0-100 και σε 15 δευτερόλεπτα που λέει ο λόγος1.8 1.9 2.2 από εκει και πανω είναι αλφα.
ο 2.2 δεν είμαι σιγουρος.
Πάλι μαρτυράς χωρίς ξύλο μωρή Κασσιανή; Κάτσε να στείλω μηνυματάκι στο ΣΔΟΕ να σε μπαγλαρώσουνε και να σε στείλουνε μόνιμες διακοπές στο Hotel Koridalos.
Μια Brera θέλω (ίδια μάσκα με 159) και ας κάνει τα 0-100 και σε 15 δευτερόλεπτα που λέει ο λόγος
Δυστυχώς φίλος, απ έξω κούκλες από μέσα πανούκλες.
Μια Brera θέλω (ίδια μάσκα με 159) και ας κάνει τα 0-100 και σε 15 δευτερόλεπτα που λέει ο λόγος
Μενω καταπληκτος απο την εντελώς ασχετη παραδειγματολογια, γιατι σε εχω για σοβαρο ατομο.Οκ, το κατάλαβα.
Οι επιδοτήσεις δεν πρέπει να εξαρτώνται από την εκάστοτε κυβερνητική στόχευση αλλά από την οικονομική επιφάνεια των επιδοτουμένων.
Κακώς επιδοτούνται οι βιομηχανίες εφόσον ανήκουν σε οικονομικά εύρωστους επιχειρηματίες. Ας μην μειωθεί η ανεργία.
Κακώς επιδοτούνται οι τράπεζες εφόσον ανήκουν σε οικονομικά εύρωστους τραπεζίτες. Ας σκάσει το τραπεζικό σύστημα.
Κακώς κρατικοποιήθηκε και επιδοτείται το Μέγαρο Μουσικής του Λαμπράκη. Ας ακούμε Καζαντζίδη από τρανζίστορ.
Κακώς επιδοτούνται οι εφοπλιστές. Δεν τους λες και μεροκαματιάρηδες. Ας πηγαίνουμε στα νησιά κολυμπώντας.
Οτι πεις.
Στο ραδιόφωνο.
Να ρωτησω κατι ρε γκάτζολεσκασε ηλίθιε δεν έχεις ιδέα...
σέρβις ηλίθιε δεν χρειάζεται γιατί πολύ απλά δεν έχει μπουζί, ιντζέκτιον, λάδια, ψυγεία και λοιπές παπαριές... ένα ηλεκτρικό μοτέρ έχει μόνον ζώον...
Να ρωτησω κατι ρε γκάτζολε
Ο χρονος φορτισης ποσος ειναι?
Να ρωτησω κατι ρε γκάτζολε
Ο χρονος φορτισης ποσος ειναι?
Δηλαδη θα αφιερωνω τοση ωρα για να φορτισω? Και πού? Σε συγκεκριμενα σημεια φορτισης?Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.
Μπορεί να είναι από μισή ώρα περίπου μέχρι και μερικές ώρες.
Δηλαδη θα αφιερωνω τοση ωρα για να φορτισω? Και πού? Σε συγκεκριμενα σημεια φορτισης?
Και θα δωσω τα διπλασια λεφτα απο οσα για ενα συμβατικο αυτοκινητο για να ταλαιπωρουμαι?
Δηλαδη και ακριβά, και μπελάς.
Σοβαρα τωρα?
Προφανώς τα σημεία φόρτισης εντός πόλης είναι σοβαρό θέμα. Φαντάζομαι κάθε σοβαρή εταιρεία με πρατήρια θα εγκαταστήσει και ταχυφορτιστές.
Εκτός πόλης, σε διάφορα σημεία στην εθνική, υπάρχουν ήδη αλλά πρέπει να τα γνωρίζει κάποιος πριν ταξιδέψει να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.
Πάντως θα γίνει καλό παιχνίδι με τους φορτιστές, την εγκατάστασή τους την εκμετάλλευση και την συντήρηση.
Δε γνωριζω τι γίνεται έξω...