gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Αβαββαβα και τη μπάλα στο Φαληρικό δέλτα
Γιατι πριν πληρωνες καργα.
Το κακο με σας ειναι οτι ο Βελουχιωτης και η ΟΠΛΑ κανανε μιση δουλεια το 1944.
Είσαι θαύμα της ιατρικής επιστήμης. Εγκεφαλικά νεκρός και μπορείς και γράφεις. Θαύμα θαύμα!γιουβετσι εισαι καμμενο χαρτι
δεν υπαρχει σωτηρια για σενα
Είσαι θαύμα της ιατρικής επιστήμης. Εγκεφαλικά νεκρός και μπορείς και γράφεις. Θαύμα θαύμα!
Γιατι δεν εχουν ανεπαγγελτους ΠΑΣΟΚους οικωλογους στα Ευρωκοινοβουλια που ασχολουνται με τα δελφινια.Εξηγείς πώς το 25% της ενέργειας στη Γερμανία καλύπτεται από ανανεώσιμες πηγές και στην Ελλάδα όχι;
Μακαρι να ητανε ετσι, αλλα το αναθεμα εγινε οταν μπηκαμε απροετοιμαστοι στο Ευρω (επι Σιμητη). Απο την αλλη μερια, ΟΚ το ευχαριστηθηκα που ετριξαν τα δοντια στους κωλογερμανους, ομως δε βλεπω ανταποκριση κι αν αρχισουν τις κωλοτουμπες...Δραχμη. Σε 2-3 χρονια το πολυ θα χουμε ορθοποδησει. Αλλα και να μη γινει αυτο θα φαμε τα δικα μας σκατα, οχι των ξενων.
Ο Αθανασιος Κλαρας ειναι ηρωας του ΚΚΕ, κι οχι δικος σας. Ετσι κι αλλιως οι ιδιοι τον πουλησαv, αλλα δεν ειναι το θεμα συζητησης, απλα μια νυξη εκανα.Το κακο με σας ειναι οτι ο Βελουχιωτης και η ΟΠΛΑ κανανε μιση δουλεια το 1944.
Απο την αλλη μερια, ΟΚ το ευχαριστηθηκα που ετριξαν τα δοντια στους κωλογερμανους,
ομως δε βλεπω ανταποκριση κι αν αρχισουν τις κωλοτουμπες...
Υπομονη θα δειξει.
Καλά ας εκδόσουν πρώτα στον Χριστοφοράκο για να δούμε τι και ποιοι λαδώθηκαν στην Ελλάδα απ τη Ζίμενς, που τον έχουν και τον κρατάνε και ο πουτάνας γιος Μπέννυ υπέγραψε κιόλας εκ μέρους της Ελλάδος για τον γαμημένο και μετά τα λέμε. Και επίσης ας δούμε τι και ποιοι εποφελήθηκαν επί Άκη και πήραμε δε ξέρω τι για τους εξοπλισμούς και τα λέμε.Χρειάζονται οι πολιτικοί μας αυτό το αυτοκίνητο;
αντι να πετας σαχλαμαρες καλυτερα να διαβαζεις ορισμενα πραματα και να μην γινεσαι λαικιστης πιο πολυ απο τους λαικιστες
Καλά ας εκδόσουν πρώτα στον Χριστοφοράκο για να δούμε τι και ποιοι λαδώθηκαν στην Ελλάδα απ τη Ζίμενς, που τον έχουν και τον κρατάνε και ο πουτάνας γιος Μπέννυ υπέγραψε κιόλας εκ μέρους της Ελλάδος για τον γαμημένο και μετά τα λέμε. Και επίσης ας δούμε τι και ποιοι εποφελήθηκαν επί Άκη και πήραμε δε ξέρω τι για τους εξοπλισμούς και τα λέμε.
Μ αρέσει που λες εμένα λαϊκιστή ενώ έχεις αυτή τη παπαριά για τους 15 μύθους. Μείνε στο 5% και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, γερμανοπροσκυνητή εγκεφαλικά νεκρέ
Σας αντέκρουσε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού. Αυτό φτάνει και περισσεύει. Έχεις να μας πεις τίποτα για το Χριστοφοράκο και το σκάνδαλο; Για τ εξοπλιστηκά προγράμματα του Άκη; Όχι. Κάνε μου λοιπόν τη χάρηασε ρε μαστορα πρωινιατικα
μαθε να κουβεντιαζεις πρωτα σοβαρα και με επιχειρηματα
και γιαυτη την παπαρια των μυθων οπως γραφεις αν μπορεις να την αντικρουσεις με σοβαρα και τεκμηριωμενα αντεπιχειρηματα
αυτος ειναι διαλογος και κουβεντα κι οχι οι φωνες και οι βρισιες
Σας αντέκρουσε το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού. Αυτό φτάνει και περισσεύει. Έχεις να μας πεις τίποτα για το Χριστοφοράκο και το σκάνδαλο; Για τ εξοπλιστηκά προγράμματα του Άκη; Όχι. Κάνε μου λοιπόν τη χάρη
χτες ο λαος εδειξε οτι πλεον δεν φοβομαστε θελουμε την κατασταση στα ακρα πλεον και να μην υποκυψουμε σε τιποτε
την επομενη φορα να τραγουδησει και το παιδι του λαου ο ΡεμοςΠοιός "λαός" μωρέ; Οι αντικειμενικές δημοσιογραφικές εκτιμήσεις μιλούσαν για 3.000 άτομα και οι πολύ ενθουσιώδεις για 5.000. ;)
χτες ο λαος εδειξε οτι πλεον δεν φοβομαστε θελουμε την κατασταση στα ακρα πλεον και να μην υποκυψουμε σε τιποτε
αυτοι ειναι γραφικοι μαιντανοι αλλου ειναι η εξουσια.Τα άκρα λεβέντη μου θέλουν αρχίδια.Με ποιόν θα φτάσεις στα άκρα; Mε Τ.Κουίκ,Τζάκρη,Ραχήλ,Κοτσακά,Κατσέλη,Πάντζα,Παναγούλη,Στρατούλη.......;
Eκτός κι αν θεωρείς ότι όλοι οι παραπάνω εκφράζουν κάποιο άκρο.