wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Που χαθηκες εσυ ρε??ουτε ενας δεν θα βρεθει να διαβασει τις παπαριες που γραφεις βραδιατικα...γραψε περισσοτερα την επομενη φορα
και μας εχεις αφησει ανημέρωτους???
Που χαθηκες εσυ ρε??ουτε ενας δεν θα βρεθει να διαβασει τις παπαριες που γραφεις βραδιατικα...γραψε περισσοτερα την επομενη φορα
Που χαθηκες εσυ ρε??
και μας εχεις αφησει ανημέρωτους???
Χαμογελο επιτυχιας?? ;)
Πεστο στην πολωνια την τσεχια και την ουγγαρια ))))πεστο στο αφγανισταν ....κλπ κλπ σε λιγο θα ζητησουν αποζημιωση οι περσες απο τον μεγαλαξενδρο
anyway το να ζητανε πολεμικες αποζημειωσεις ειναι υπερτατη βλακεια και γινεται μονο για αποπροσανατολισμο ....δεν φτανουν δανεικα και οι επιδοτησεις για ζηταμε κι αλλα με δικους μας ορους
Ρε τύπε αν ήμουν Βενιζέλος θα είχα αυτοκτονήσει. Από μπέμπα του μυρίου σε μια Σκόντα των 30χιλιάρικων; Απορώ πως το δέχεται ο κώλος του να κάθεται σε τέτοιο αμάξι
Για σένα πρωί τύπε. Για μένα μέρα μεσημέρι. Αλλά από ότι βλέπω και εσύ πρωί πρωί σηκώθηκες για ν απαντήσεις. Πάντως τον Βενιζέλο τον είδα φανερά αδυνατισμένο. Μάλλον για να χωράει ο κώλος του στο νέο του αμάξισυγγνωμη σηκωθηκες πρωι πρωι μετα απο 2 μερες να γραψεις αυτη τη παπαρια;
Για σένα πρωί τύπε. Για μένα μέρα μεσημέρι. Αλλά από ότι βλέπω και εσύ πρωί πρωί σηκώθηκες για ν απαντήσεις. Πάντως τον Βενιζέλο τον είδα φανερά αδυνατισμένο. Μάλλον για να χωράει ο κώλος του στο νέο του αμάξι
Το προηγούμενο κόστισε 1εεκ ευρώ και αγοράστηκε με κονδύλι του Υπουργείου Οικονομικών και αγοράστηκε σε περίοδο κρίσης την εποχή που ο πουτάνας γιος έκοβε μισθους και συντάξεις κάθε 2-3 μήνες αλλά για τον εαυτό του ήταν λαρτζ. Τι το ήθελε το αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο ο πουτάνας γιος; Μια χαρά υπάρχουν και μη αλεξίσφαιρα αυτκίνητα πολυτελείας των 50 και 60 χιλιάδων ευρώ. Γι αυτό κατάντησες ν είσαι κόμα του 5% (και με δυσκολία) και πας για λουκέτο.επιμενω στο πρωτο σχολιο
και εξαλλου το αυτοκινητο δεν ειναι δικο του ουτε αυτο ουτε το προηγουμενο
η βουλη του το εδωσε για λογους ασφαλειας
οπως και το αλλο το ιδιο που το ειχε ο πιτσαμποι
δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα για τετοια σαχλα σχολια
ξυπνηστε επιτελους
δεν ειναι αυτο το προβλημα
προβλημα για σας τωρα τους τσυριζαιους ειναι το 70 % του μπαρουφα
σε αυτο πρεπει να δωσετε λογο
Το προηγούμενο κόστισε 1εεκ ευρώ και αγοράστηκε με κονδύλι του Υπουργείου Οικονομικών και αγοράστηκε σε περίοδο κρίσης την εποχή που ο πουτάνας γιος έκοβε μισθους και συντάξεις κάθε 2-3 μήνες αλλά για τον εαυτό του ήταν λαρτζ. Τι το ήθελε το αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο ο πουτάνας γιος; Μια χαρά υπάρχουν και μη αλεξίσφαιρα αυτκίνητα πολυτελείας των 50 και 60 χιλιάδων ευρώ. Γι αυτό κατάντησες ν είσαι κόμα του 5% (και με δυσκολία) και πας για λουκέτο.
Υ.Γ Αν μου βρεις ποστ μου που να λέω ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ κερδίζεις τουράκι της αρεσκείας σου. Άντε τώρα να σπάσεις πέτρες γιατί με τους μύθους που σπάσατε γέλασαν και οι νεκροί