Στα "πολλά" αντίστοιχα sites δεν βλέπεις στόκους να επιμένουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος... Θες να συμφωνήσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η λύση; Θα συμφωνήσω. Αλλά για να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ και να μπαίνει σε μια διαδικασία να μας σπαμμαρει κάθε μέρα και τις θέσεις του "κομματος" όπως ο johny ή βολεμένος από το "κόμμα" είναι ή ηλίθιος ή έχει κάποιου άλλου είδους πρόβλημα το παλικάρι, όπως και να'χει αυτό που κάνει είναι εμετικό κατ'εμέ εσένα μπορεί να σ'αρέσει. No problem.
Όπως έχει αυτός όμως την ελευθερία να μας πρήζει τα αρχίδια με την ηλιθιότητα του άλλο τόσο έχω και εγώ ελευθερία να του την τρίβω στα μούτρα, θες γίνομαι προκλητικός και επιθετικός προς αυτόν. Γίνομαι, δεν αντιλέγω και αυτός γίνεται όμως ενοχλητικός με την προπαγάνδα του "κόμματος του". Όσο δεν θέλει αυτόν να τον λένε κομματόσκυλο και ηλίθιο ΠΑΣΟΚΟ άλλο τόσο δεν θέλω και εγώ να πιάνω πολιτική συζήτηση και να βλέπω κολλημένα κομματόσκυλα που υποτίθεται επιχειρηματολογούν σε κάλυψα?
Α και μην ξεχάσω, με το που έκραξα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με πέταξες στην κατηγοράι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ. Tο ότι δεν δέχομαι μετά από 30 χρόνια διακυβέρνησης αυτών των δύο κομμάτων, να βλέπω ανθρώπους που προσπαθούν να με πείσουν ότι ΔΕΝ κατέστρεψαν αυτά τα δυο κόμματα την χώρα δεν παίζει σαν ενδεχόμενο ε;