Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.351
- Πόντοι
- 2.356
Ναι ρε κοπανε!Λέγε ρε κόπανε, αυτό είναι 13η ΣΥΝΤΑΞΗ που έχεις το θράσος και το ποστάρεις;
Ναι ρε κοπανε!Λέγε ρε κόπανε, αυτό είναι 13η ΣΥΝΤΑΞΗ που έχεις το θράσος και το ποστάρεις;
με 5 ταυτόχρονα τα βαζω κάθε φορα
Ναι ρε κοπανε!
ωραια περνατε εσεις εδω χαμω![]()
κανει κραβ μαγκα,ειναι αγωνιστης αριστερος,παιζει ξυλο με τα ματ...ολοκληρη πρεπειτι λες εσύ που έχεις ιδιαν άποψιν... θα αντέξει ο μαντάμ ολόκληρη την σφαλιάρα μου ή πρέπει να του την δώσω μισή ?
Ότι και να κάνεις Κασιανή δε θα γίνεις, εκείνος είναι ο αρχηγός της μαλακίας που σας δέρνει.
Δεν καταλαβαινω καν γιατι ανακατευεις αλλους οταν μιλας μαζι μου,οταν δεν συμφωνεις βριζεις,να γινεις ανθρωπος να μαθεις να συζητας ακομα κι οταν διαφωνεις κι εγω μπορω να σε αρχισω στις χριστοπαναγιες αμα γουσταρω αλλα δεν θελω .
εγω αθηναιε θα τον αφήσω να μου δωσει ολοκληρη σφαλιαρα μετα θα του δωσω να υπογραψει ένα συμβολαιο στο οποιο ότι παθει θα είναι υπεύθυνης του για να μην τον πληρωνω μετα αν κινηθεί νομικα και να εχει τέσσερα ατομα εκει κοντα του για να τον μεταφερουν στο πλησιεστερο νοσοκομειο.κανει κραβ μαγκα,ειναι αγωνιστης αριστερος,παιζει ξυλο με τα ματ...ολοκληρη πρεπει![]()
εγω αθηναιε θα τον αφήσω να μου δωσει ολοκληρη σφαλιαρα μετα θα του δωσω να υπογραψει ένα συμβολαιο στο οποιο ότι παθει θα είναι υπεύθυνης του για να μην τον πληρωνω μετα αν κινηθεί νομικα και να εχει τέσσερα ατομα εκει κοντα του για να τον μεταφερουν στο πλησιεστερο νοσοκομειο.
ρε ζεσε τις ζωνες σου μη σου φυγει κανα λουρι και φουρκιστειςΌτι και να κάνεις Κασιανή δε θα γίνεις, εκείνος είναι ο αρχηγός της μαλακίας που σας δέρνει.
τι λες εσύ που έχεις ιδιαν άποψιν... θα αντέξει ο μαντάμ ολόκληρη την σφαλιάρα μου ή πρέπει να του την δώσω μισή ?
χαχαχα ρε αγγλετερε με το που θα σηκωσεις το χερι σου με 2 λαβες σε εχω ρηξει κατω με τα ποδια στην ανατασητι λες εσύ που έχεις ιδιαν άποψιν... θα αντέξει ο μαντάμ ολόκληρη την σφαλιάρα μου ή πρέπει να του την δώσω μισή ?
να λυποθημησε από το μεθυσι δεν νομιζω,απλα ειδε ότι μπηκα εγω μεσα και εκλασε μεντες ο κλασομπανιερας τραμου.παππου πηγες για υπνο; :-![]()
μαλλον γαμαεινα λυποθημησε από το μεθυσι δεν νομιζω,απλα ειδε ότι μπηκα εγω μεσα και εκλασε μεντες ο κλασομπανιερας τραμου.
αγγλετερα παιρνει κωλ-γκερλς![]()
![]()
ποια τη μπαζολα τυπε?
Γέρο σας έβαλα θεματάκι ...
Όταν τα εξειδικευμένα μαγαζιά που πουλάνε αποκλειστικά σώβρακα έκλεισαν ,
είναι υγιής ανταγωνισμός να μπορούν να πουλάνε σώβρακα τα σούπερ μάρκετ ;;;
παππου πηγες για υπνο; :-![]()
μαλλον γαμαει![]()