barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.239
- Πόντοι
- 5.506
13η συνταξη την οποια ειχε ψηφισει ο συριζα να καταβαλετε κάθε χρονο τον απριλη.
Nόμος;
13η συνταξη την οποια ειχε ψηφισει ο συριζα να καταβαλετε κάθε χρονο τον απριλη.
Για τον κουλη θα πουνε τα κλασικα ηταν ατυχος του ελαχε δυσκολη κατασταση και θα τον ξαναψηφισουν
4611/2019Nόμος;
δεν θα εκλεινε τις επιχειρήσεις σ αυτό είμαι σιγουρος.
θα επεβαλε καραντινα για να μην γινει διασπορα του ιου αλλα ταυτόχρονα η οικονομια μας δεν θα σταματαγε.
εσεις επειδή δεν θα πιανατε ετσι και αλλιως τον στοχο της ανάπτυξης του 4% θελήσατε να τα παγωσετε όλα για να εχετε στο μελλον ως αλλοθι τον κορονοιο.
με εσας θα εχουμε υφεση -10% με τον συριζα θα είχαμε -3%.
αυτός ο νόμος υπάρχει ήδη βλαμμένε...
υπαρχει ηδη με ορο τη καταβολη του 50% του μισθου μωρη ψωναρααυτός ο νόμος υπάρχει ήδη βλαμμένε...
παπαγαλακι των νδ καταντησες ρε ζωνατο κλωτσοσκουφι.Είπε ο μαλάκας του σαιτ και μετά έκανε χαι φαιβ στον καθρέφτη του.![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχει ηδη με ορο τη καταβολη του 50% του μισθου μωρη ψωναρα
στον ετριψε στα μουτρα ο λουκας ρε παπαγαλακιNόμος;
ακουστε εσεις τους λοιμοξιολογους και μην ακουτε τους οικονομολόγους που σας χτυπάνε καμπανάκια.
καλα εχει να πεσει αδηλωτη υπερωρια που θα τους βγαινει ο κωλος.και φυσικά τις μισές μέρες απασχόλησης
4611/2019
αντε ρε που σας επιασε η ψυχοπονια τωρα πισω πισω,οταν με τον πιτσαδορο φουνταρε ο κοσμος από τα μπαλκονια από την οικονομικη κριση και λυποθημουσαν τα παιδια στα σχολεια από τη πεινα εσεις βαζατε λαδι και στηνόσασταν στα τέσσερα του τομσεν του νταισελμπλουμ και του σοιμπλε.ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.
παπαγαλακι των νδ καταντησες ρε ζωνατο κλωτσοσκουφι.
Δεν ρωτησες ρε δεξιοπανο;Για την 13η Σύνταξη
Πρόκειται για μόνιμη και όχι έκτακτη παροχή, καθώς προβλέπεται να καταβάλλεται κάθε Μάιο, αρχής γενομένης από φέτος
Υπολογίζεται με βάση την καταβαλλόμενη κύρια σύνταξη. Το ποσό της εν λόγω σύνταξης καθορίζεται ανάλογα με το ποσό της ακαθάριστης μηνιαίας κύριας σύνταξης ή του ακαθάριστου ποσού που χορηγείται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ο.Π.Ε.Κ.Α.), μηνός Μαΐου του έτους χορήγησής της, ως εξής:
α) Για ποσό έως και 500,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 100%[/size].
β) Για ποσό από 500,01 έως και 600,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 70%[/size].
γ) Γ ια ποσό από 600,01 έως και 1.000,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 50%[/size].
δ) Για ποσό από 1.000,01 ευρώ και άνω, σε [size=20pt]ποσοστό 30%[/size].
Αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις, ή και επίδομα σύνταξης με αιτία την αναπηρία το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.
Αυτό είναι 13η σύνταξη ρε συριζόπανο που έχεις και το θράσος να μου βάλεις το νόμο λες και δεν τον ξέρω;;;
τι είναι ρε ηλιθιο κατασκεύασμα?για πες να γελασουμεΓια την 13η Σύνταξη
Πρόκειται για μόνιμη και όχι έκτακτη παροχή, καθώς προβλέπεται να καταβάλλεται κάθε Μάιο, αρχής γενομένης από φέτος
Υπολογίζεται με βάση την καταβαλλόμενη κύρια σύνταξη. Το ποσό της εν λόγω σύνταξης καθορίζεται ανάλογα με το ποσό της ακαθάριστης μηνιαίας κύριας σύνταξης ή του ακαθάριστου ποσού που χορηγείται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ο.Π.Ε.Κ.Α.), μηνός Μαΐου του έτους χορήγησής της, ως εξής:
α) Για ποσό έως και 500,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 100%[/size].
β) Για ποσό από 500,01 έως και 600,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 70%[/size].
γ) Γ ια ποσό από 600,01 έως και 1.000,00 ευρώ, σε [size=20pt]ποσοστό 50%[/size].
δ) Για ποσό από 1.000,01 ευρώ και άνω, σε [size=20pt]ποσοστό 30%[/size].
Αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις, ή και επίδομα σύνταξης με αιτία την αναπηρία το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.
Αυτό είναι 13η σύνταξη ρε συριζόπανο που έχεις και το θράσος να μου βάλεις το νόμο λες και δεν τον ξέρω;;;
στον ετριψε στα μουτρα ο λουκας ρε παπαγαλακι
με 5 ταυτόχρονα τα βαζω κάθε φορα ρε ζωνατε και τον καπηταλα ταυτόχρονα να τον χορευω στο ταψι.Από καρπαζοεισπράκτορας ΟΛΟΥ του σαιτ όπου σταθείς και όπου βρεθείς εσύ, ε;
αντε ρε που σας επιασε η ψυχοπονια τωρα πισω πισω,οταν με τον πιτσαδορο φουνταρε ο κοσμος από τα μπαλκονια από την οικονομικη κριση και λυποθημουσαν τα παιδια στα σχολεια από τη πεινα εσεις βαζατε λαδι και στηνόσασταν στα τέσσερα του τομσεν του νταισελμπλουμ και του σοιμπλε.
ο κουλης με τον μπουμπουκο παραλιγο να τιναξουν στον αερα την δημοσδια υγεια και ευτυχως πατησε φρενο τοτε ο συριζα.
Δεν ρωτησες ρε δεξιοπανο;
ποιους?????
Μου ΑΕΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ το άλλο το συριζόπανο, ΒΛΑΚΑ.