barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
που ειναι ο κλωντ;δε γυρισε απο βολτα ακομα;
Δέρνει αστυνομικούς τώρα.
που ειναι ο κλωντ;δε γυρισε απο βολτα ακομα;
Δέρνει αστυνομικούς τώρα.
δεν καθεται ησυχος ουτε τωρα με τον κοβιντ; :-Είναι η ώρα της ημέρας που έχει ραντεβού με την αφέντρα για να του κάνει την κωλοτρυπίδα ναρκοπέδιο.
Κόβει η πουτάνα το γαμήσι;
ελα αθηναιε τωρα γυρισα,ημουν εξω από της 2 ωρα το μεσημερι.που ειναι ο κλωντ;δε γυρισε απο βολτα ακομα;
χαχαχα μωρη λουγκριτσα δεν μπορει ο κωλος σου χωρις παλουκιΕίναι η ώρα της ημέρας που έχω ραντεβού με την αφέντρα μου για να μου κάνει την κωλοτρυπίδα ναρκοπέδιο.
αγωνας και αντισταση αθηναιεδεν καθεται ησυχος ουτε τωρα με τον κοβιντ; :-
ρε πολιτη σου απαντησε σωστα ο δικηγόροςΑυτά τα ακαταλαβίστικα γράφεις και μετά αναρωτιέσαι γιατί σε λένε Αλβανό.
Τι είναι το "φουρλέτσικο";
Πως φέρνεις κάποιον φουρλέτσικο;
Αν πάλι είναι καμιά τεχνική που γνωρίζουν μόνο οι μύστες του κραβ μαγκά τότε μπες στον κόπο και ξήγα μας.
εσυ εισαι και παντοφλακιας και καναπεδατος και με το παλουκι στο κωλο.Εκεί που έχεσε ο Γλέζος φύτρωσες εσύ μωρή συριζαίικη πανούκλα.
παμε και στις μπιζνες της κυβερνησης με τη γιουνι φαρμα.
η γιουνι φαρμα είναι μια εταιρεια η οποια αυτή τη στιγμη θα βγαλει αμυθητα κερδη.
εχει παραλαβει 5 τονους γενοσιμης χλωροκινης από την ινδια την οποια θα τη διαθεση στην αγορα αλλα και στα νοσοκομεια,ουσιαστικα θα εχει το μονοπωλιο.
παμε τωρα εφόσον η καλη γιουνι φαρμα κανει ολο αυτό το καλο στον τοπο ξερετε ότι ολοι οι μετοχοι της θα κερδισουν.
οι μετοχες της εταιρειας θα παρουν την ανιουσα.
η γιουνι φαρμα θα βγαλει τεραστια κερδη με την χλωροκινη.
οποτε ολοι θα βγουν κερδισμένοι από ολη αυτή την ιστορια.
οι δεσμοι κυβερνησης με γιουνι φαρμα αυτή τη στιγμη είναι ισχυροι.
και οι δυο θα εκμεταλλευτουν την περισταση με την συμβολή καριεριστων ιατρων για να βγαλουν χρημα.
το υπ.υγειας δεν θα επιτρεψει σε άλλη εταιρεια να πουλασει χλωροκινη και ταυτόχρονα κατω από το τραπεζι από τα κερδη της γιουνι φαρμα θα παρουν μιζα κυβερνητικα στελεχη και υψιλοβαθμα στελεχη του υπουργείου αλλα και του ευρυτερου κυβερνητικου περιβαλλον.ποιοι είναι οι δεσμοί τους και πως θα βγάλει λεφτά η κυβέρνηση από αυτήν την κατάσταση;
ελα αθηναιε τωρα γυρισα,ημουν εξω από της 2 ωρα το μεσημερι.
δεν υπολογιζω καραντινα και απαγορευση,παραλιγο να με σταματησουν σημερα αλλα με ειδαν με το σκυλι και δεν κινησα υποψια.εντωμεταξι μου λεει η φιλη μου να μην το περπαταω τοσο το σκυλι γιατι κουραζετε χαχαχαχα αλλα την εχει βρει μαζι μου κάθε μερα τρωει κονσερβα.
εντωμεταξι βρηκα και πελατη να αγορασει το ένα από τα δυο αμαξια μια χαρα είμαι.
εγω παντοφλακιας δεν γινομαι ουτε καναπεδατος,εγω σπαω τη καραντινα του και την απαγορευση του χαρδαλια.
amερικανος πρεσβευτης στην ελλαδασημερα παρακολουθησα για λιγο το κωλοκαναλο το σκαι.
ρε εχουν ξεφυγει εκει μεσα.
εκαναν αντιπολιτευση στη κυβερνηση τραμπ ότι δεν πηρε σωστα μετρα και ότι θα θρηνησουν 2 εκ νεκρους η ηπα κλπ.
ουσιαστικα λασπολογουσαν τον τραμπ και ταυτόχρονα επαινουσαν τον κουλη και τη κυβερνηση ότι μας εχει σωσει ότι ειμαστε χωρα προτυπο παγκοσμίως κλπ.
δεν κοιτανε που δεν εχουμε μασκες αντισηπτικα και οι μεθ είναι οι λιγοτερες πανευρωπαικα ανα 100000 κατοικους.
η ηπα εχουν 36/100000 ενώ εμεις 5/100000
η παραπληροφοριση εχει ξεφυγει εντελως εδώ στη χωρα.
αυτή τη στιγμη παρακολουθώ cnn και αυτή η λασπολογια και κινδυνολογια δεν υπαρχει.
ναι μεν η ν.υορκη αντιμετωπιζει εξαρση αλλα δινουν βαση στις ενεργειες που κανει το κρατος περισσοτερο παρα να βριζουν τον τραμπ,εντωμεταξι το cnn δεν ειπε ότι η ελλαδα με τα μετρα που παιρνει να είναι παγκοσμιο προτυπο.
αναφορες για γερμανια κασι κορεα εχουν γινει όπως και για το μοντελο της σουηδιας.
οσο αφορα το cnn και τον τραμπ εχουν φοβερη διαμαχησημερα παρακολουθησα για λιγο το κωλοκαναλο το σκαι.
ρε εχουν ξεφυγει εκει μεσα.
εκαναν αντιπολιτευση στη κυβερνηση τραμπ ότι δεν πηρε σωστα μετρα και ότι θα θρηνησουν 2 εκ νεκρους η ηπα κλπ.
ουσιαστικα λασπολογουσαν τον τραμπ και ταυτόχρονα επαινουσαν τον κουλη και τη κυβερνηση ότι μας εχει σωσει ότι ειμαστε χωρα προτυπο παγκοσμίως κλπ.
δεν κοιτανε που δεν εχουμε μασκες αντισηπτικα και οι μεθ είναι οι λιγοτερες πανευρωπαικα ανα 100000 κατοικους.
η ηπα εχουν 36/100000 ενώ εμεις 5/100000
η παραπληροφοριση εχει ξεφυγει εντελως εδώ στη χωρα.
αυτή τη στιγμη παρακολουθώ cnn και αυτή η λασπολογια και κινδυνολογια δεν υπαρχει.
ναι μεν η ν.υορκη αντιμετωπιζει εξαρση αλλα δινουν βαση στις ενεργειες που κανει το κρατος περισσοτερο παρα να βριζουν τον τραμπ,εντωμεταξι το cnn δεν ειπε ότι η ελλαδα με τα μετρα που παιρνει να είναι παγκοσμιο προτυπο.
αναφορες για γερμανια κασι κορεα εχουν γινει όπως και για το μοντελο της σουηδιας.
Καλα, καλαελα αθηναιε τωρα γυρισα,ημουν εξω από της 2 ωρα το μεσημερι.
δεν υπολογιζω καραντινα και απαγορευση,παραλιγο να με σταματησουν σημερα αλλα με ειδαν με το σκυλι και δεν κινησα υποψια.εντωμεταξι μου λεει η φιλη μου να μην το περπαταω τοσο το σκυλι γιατι κουραζετε χαχαχαχα αλλα την εχει βρει μαζι μου κάθε μερα τρωει κονσερβα.
εντωμεταξι βρηκα και πελατη να αγορασει το ένα από τα δυο αμαξια μια χαρα είμαι.
εγω παντοφλακιας δεν γινομαι ουτε καναπεδατος,εγω σπαω τη καραντινα του και την απαγορευση του χαρδαλια.
το υπ.υγειας δεν θα επιτρεψει σε άλλη εταιρεια να πουλασει χλωροκινη και ταυτόχρονα κατω από το τραπεζι από τα κερδη της γιουνι φαρμα θα παρουν μιζα κυβερνητικα στελεχη και υψιλοβαθμα στελεχη του υπουργείου αλλα και του ευρυτερου κυβερνητικου περιβαλλον.
παντοφλακηδες και καναπεδατοι ξυπνηστε