η ζωη στην αγγλετερα δεν παλευεται,πανακριβα τα ενοικια,οι μετακινήσεις,το φορολογικο τους συστημα,το συστημα υγειας οπου και να τους πιασεις λερωνεσαι,ειλικρινα πολλοι ελληνες που γνωρισα δεν την παλευαν,ναι μεν ειχαν δουλεια και μισθο αλλα τελικα τελικα δεν ειχαν αμαξι,δεν ειχαν σπιτι το μονο που μπορει καποιοι να καταφερναν να μαζεψουν ηταν κανα 20000 λιρες και αυτό ηταν ολο,καμμια σχεση με τους ελληνες ομογενεις της αμερικης
ενω στην Αμερική είναι αυτά φτηνά εεεε ??
πόσο μαλάκας είσαι ...
και το φορολογικό σύστημα μια χαρά είναι ... έχει και αφορολογητο 13000 λίρες τον χρόνο..
για τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες δεν συζητάμε... πληρώνω νοίκι 2000 τον μήνα και το εκπίπτω ΟΛΟ από τα έσοδα της εταιρείας ... ΟΛΟ μέχρι και τον ΦΠΑ...
και τα γεύματα και οι καφέδες μέσα στα έξοδα... και το λάπτοπ και το κινητό στα έξοδα...
και τα uber στον λογαριασμό της εταιρείας... ΟΛΑ μα ΟΛΑ...
έχει και κάτι αετονύχηδες που κόβουν τιμολόγια και δείχνεις δαπάνες και σου επιστρέφουν το 90% οπότε ρίχνεις τα κέρδη...
μια χαρά είναι...
μέσα σε 6.5 χρόνια καθάρισα δύο διαμερίσματα στην Αθήνα (με αντικειμενικές της τάξης των 350χιλιάδων έκαστο), δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης (των 30 τμ εκάστη ανεξάρτητες), ένα αμάξι για την κόρη μου, εβαλα σε επενδυτικό λογαριασμό 120 χιλιάρικα και έκανα έναν σκασμό ταξίδια αναψυχής ... έδωσα και στην κόρη μου περίπου 30 χιλιαρικα για να ξεκινήσει την δουλειά της...
σε δύο μήνες συνταξιοδοτούμαι (με 41 χρόνια ένσημα και συντάξιμο μισθό 4 χιλιάρικα) και θα καταθέσω τα χαρτιά μετά τον νέο νόμο που αυξάνει το ποσοστό αναπλήρωσης σε αυτούς που έχουν πάνω από 30 χρόνια μειώνοντας το σε αυτούς που έχουν κάτω από 20 χρόνια...
θα καθαρίζω λοιπόν 1800-2000 συνταξη άλλα 1300 η κυρά κανένα χιλιάρικο νοίκια, εχω και κοντα στα 2 μύρια σε επενδυτικούς λογαριασμούς που μου δίνουν άλλα 2 χιλιάρικα τον μήνα ... θα τραβάω και 2 χιλιάρικα από δαύτα και θα ζώ με οκτώ χιλιάρικα καθαρά τον μήνα και αφορολόγητα στην Ελλάδα στην υγειά των ηλιθίων σαν και σένα