jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αστο νεοπλουτε καταλάβαμε,ορθιος πιασμένος από τη χειρολαβή του διοροφου λεωφορείου εισαι.επαναλαμβάνω ... δεν μου χρειάζεται να έχω αυτοκίνητο εδώ γιατί η εταιρεία διαθέτει όχημα που περνάει και με πέρνει από το σπίτι και με πάει στο γραφείο και το απόγευμα με ξαναφέρνει...
και όταν θέλω το ΠΣΚ να πάω κάπου με αυτοκίνητο νοικιάζω ένα πάντα καινούργιο και χωρίς καμμιά υποχρέωση... μου το φέρνουν Παρασκευή στις 4.30 στο γραφείο και το παραλαμβάνουν Δευτέρα 8.30 από το γραφείο ... χωρίς να νοιαστώ για πάρκιν, ασφάλειες, συντηρήσεις, ΜΟΤ κλπ κλπ κλπ...
μόνον οι μαλάκες έχουν αυτοκίνητα...
και αν θέλω βραδυνή έξοδο παίρνω ένα Uber και με 10 λίρες με πάει όπου γουστάρω και με άλλες 10 με ξαναφέρνει σπίτι ... και πίνω όσο θέλω, όπως θέλω όπου θέλω...
τα αμάξια είναι για κάτι φτωχομπινέδες σαν και σένα τραλαλάκη ... εμείς κυκλοφορούμε με οδηγό ...
δεν είναι κακο αυτό μου αρεσουν οι απλοι τυποι,ενω εισαι απλος ανθρωπος στη πραγματικη ζωη σου γιατι εδώ μεσα θες να το παιξεις μπιζνεςμαν δεν μπορω να το καταλαβω,μακαρι να πηγαίναμε μαζι σε καμμια πορεια και θα σε κερναγα βρωμικο από τη καντινα κάθε μερα.