tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Με τι αμάξι είναι 36 πες και κλείσαμε !
Μοντέο ή κούγκα ! Στην καλύτερη .
ειπαμε βλάξ.... ford kuga, Nissan Quasquai, Audi Q3 κατηγορία..
Με τι αμάξι είναι 36 πες και κλείσαμε !
Μοντέο ή κούγκα ! Στην καλύτερη .
Δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όσα λες με την Α κατοικία.
μαλακιες ειχα πεταχτει σκ αγγλια όταν ημουν δουβλινο,ιρλανδια και αγγλια τα ιδια σκατα είναι,προσπαθουνε να σας περασουνε μια ιδεολογια να μην εχετε αμαξια χρησιμοποιείστε τα uber τα τρενα τα αντεργκρουντ κλπ μαλακιες ταχα μου για εξοικονομηση και στο τελος πληρωνετε περισσοτερα χωρις να το εχετε παρει χαμπαρι.που ρε μαλάκα Paddigton ? ναι 36 είναι γιατί είναι 27 μίλια δηλαδή 45 χιλιόμετρα ηλίθιε χώρια που περνάς μέσα από το μισό λονδίνο και του φεύγει η μαγκιά...
ηλίθιε...
ΥΓ δεν συμφέρει να πάρεις αμάξι για κέντρο Λονδίνου... το τραίνο κάνει από δω μέχρι το Paddigton 13 λεπτά και πάει απευθείας χωρίς καμμία στάση... με το αμάξι θέλεις τουλάχιστον 1 ώρα ίσως και παραπάνω...
βλάκα... και το uber το καλείς και σε 5-8 λεπτά είναι στην πόρτα σου... αν θέλεις ακριβώς μπορείς να το κλείσεις με συγκεκριμένη ώρα...
εχει ότι γουστάρεις και ποθείς τραλαλάκη μου... λεφτά να έχεις να πλερώνεις... και εγώ έχω...
Δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όσα λες με την Α κατοικία.
χαχαχαχαχα οι 10 λιρες εγιναν 18 ξαφνικα,με 36 λιρες πηγαινε ελα κανεις 32 μιλια,αν γεμιζες το ρεζερβουάρ του αμαξιου με 36 λιρες βενζίνης θα εκανες 150 μιλια
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει ... αλλά με άτομα αμφιβόλου σεξουαλικής ταυτότητος ... δεν κάνουμε κουβέντα !
Επίσης, έχω τονίσει άπειρες φορές, ότι δεν πηδάω στράκια !!!!!!!
Οπότε μην περιμένεις να ασχοληθώ μαζί σου !
Βάλε καμιά φωτό , κριτική κτλ σε κανά τζάδικο , γαμιστρώνα .... μπας και πείσεις ότι είσαι .... άνδρας !!!
Δύσκολο βέβαια .....
Το παρόν θέμα έχει τίτλο Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑ ;
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο !
Βλέπω πολιτικές εξελίξεις !
Τα τελευταία 10 χρόνια, όλοι οι πολιτικάντηδες , κρατούν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην 3πλάσια τιμή σε σχέση με πριν το 2010.
Κάηκαν και καίγονται κάθε μέρα κόσμος. Άλλοι πνίγονται από καυσαέρια, γκάζι κτλ.
Η αιθάλη στην αττική ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ , μας πνίγει όλους.
Θα μας πεθάνει όλους.
ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ; ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
Οπότε η υψηλή τιμή, είναι όπως τα φορολογικά βάρη σε αυτοκίνητα πολλών κυβικών .ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΡΙΚΑ.
Αν δεν κερδίζει τίποτε, γιατί το διατηρούν σε υψηλή τιμή ;;;;;
Μάλλον για να πεθάνουμε όλοι απο καρκίνο του πνεύμονα.
ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ;;
Μπορείς να ανέβεις κάπου ψηλά ;;; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ;;; ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ !
ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ένα αμάξι των 30.000 ευρώ έχει τον χρόνο έξοδα (χωρίς καύσιμα) με 15.000 χλμ κυκλοφορία γύρω στα 1500 ευρώ... ηλίθιε... εκτός αν δεν κάνεις σέρβις το αμάξι σου ποτέ και πας χωρίς τακάκια..
πες μας ποσα χαλας το μηνα για τις μετακινήσεις σου?ρε μαλάκα το αυτοκίνητο μόνο καύσιμα έχει ???? ηλίθιε
ένα σέρβις τον χρόνο να κάνεις είναι ένα χιλιάρικο... ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, πάρκιν κλπ δεν είναι έξοδα
ηλίθιε...
ένα αμάξι των 30.000 ευρώ έχει τον χρόνο έξοδα (χωρίς καύσιμα) με 15.000 χλμ κυκλοφορία γύρω στα 1500 ευρώ... ηλίθιε... εκτός αν δεν κάνεις σέρβις το αμάξι σου ποτέ και πας χωρίς τακάκια..
γιαυτό έπεσε και η κίνηση στο πετρέλαιο θέρμανσης... γιατί όσο αγοράζεται χρησιμοποιείται για θέρμανση και όχι για κίνηση...
πες μας ποσα χαλας το μηνα για τις μετακινήσεις σου?
εδώ μας λεει για λονδινο ότι μετακινειται,εγω ηξερα πως μενει στην εργατουπολη του σεφιλντ.Φράγκο δεν χαλάει ρε.Που να πάει ;;;
Δουλειά-σπίτι-δουλειά !
Που να πάει στο σέφιλντ ;;;;;;;;
Σε κανά παζάρι για ταγάρια ;
Εμείς εδώ οδηγούς, έχουμε όλο το βράδυ να μας περιμένουν ... με δικό μας αυτοκίνητο μπάρμπα .......
Όχι φιέστα ...... ούτε κόρσα ........
Αν έχεις 750 τη μέρα, παίρνεις ένα αμάξι για να υπάρχει ...... επειδή μπορείς !
[size=20pt]Παίρνεις και ένα ρολόϊ των 30Κ έτσι ....γιατί μπορείς [/size]
η ζωη στην αγγλετερα δεν παλευεται,πανακριβα τα ενοικια,οι μετακινήσεις,το φορολογικο τους συστημα,το συστημα υγειας οπου και να τους πιασεις λερωνεσαι,ειλικρινα πολλοι ελληνες που γνωρισα δεν την παλευαν,ναι μεν ειχαν δουλεια και μισθο αλλα τελικα τελικα δεν ειχαν αμαξι,δεν ειχαν σπιτι το μονο που μπορει καποιοι να καταφερναν να μαζεψουν ηταν κανα 20000 λιρες και αυτό ηταν ολο,καμμια σχεση με τους ελληνες ομογενεις της αμερικηςΦράγκο δεν χαλάει ρε.Που να πάει ;;;
Δουλειά-σπίτι-δουλειά !
Που να πάει στο σέφιλντ ;;;;;;;;
Σε κανά παζάρι για ταγάρια ;
η ψυχαγωγια των αγγλων είναι να βγαινουν στα μπαρ να μεθανε να κανουν μαλακιες και την άλλη μερα παλι στη ρουτινα της εργασιας.Στο σέφιλντ κάποτε, έβγαζαν κορυφαίες φαλτσέτες ξυρίσματος !
πες μας ποσα χαλας το μηνα για τις μετακινήσεις σου?
ο καπιταλας από εγωισμο τα λεει αυτά,εχει φαει το τομαρι του φτωχεια στερηση και υγρασία.Εννοείται. Πλούσιο στην ελλάδα, γύρναγαν μόνο από ΗΠΑ και κάτι λίγοι από αυστραλία, νότια αφρική και παλιότερα και νότια αμερική. Από ευρώπη μόνο υπάλληλοι και μισθωτοί .
Στις ΗΠΑ, έκαναν μπίζνες.
Στην αγγλία και οι ντόπιοι , το 80% είναι πεινάλες. Δεν κάνουν τίποτε στη ζωή τους.
Με νοικιασμένο σακκάκι παντρεύονται . Χάλι μαύρο.