το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εχεις ντελιβεριτο μακεδονικο θα το αλλαξει η νδ ετσι???
εχεις ντελιβεριτο μακεδονικο θα το αλλαξει η νδ ετσι???
Λοβέρδος στη ΝΔ Χρυσοχοϊδης στη ΝΔ και μάλον υπουργοποιήτε. Καλά εσείς δε λέγατε ότι το ΠΑΣΟΚ έφυγε και πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ; Τι φάση τώρα;Η Βουλτεψη επανεκλεγεται
Ο Γιακουματος χανει για μερικες δεκαδες ψηφους απο τον Γιαννη Λοβερδο
Ο Λοβερδος δεν ειναι στη ΝΔ, ειναι στο ΚΙΝΑΛΛοβέρδος στη ΝΔ Χρυσοχοϊδης στη ΝΔ και μάλον υπουργοποιήτε. Καλά εσείς δε λέγατε ότι το ΠΑΣΟΚ έφυγε και πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ; Τι φάση τώρα;
Εσυ γιατι χαιρεσαι ρε τύπεπουλι τι εγινε ρεε???????
επεσες εξω???????
Κι εσας οι πούστηδες και οι γυφτοι17-34 χρονων ο συριζα μπροστα απο τη νδ κατα τις 3μοναδες
εσας σας ψηφιζουν τα γεροντια
Δε του το είχα του Κυριάκου!!! Έξυπνη κίνηση. Αν έβαζε τον Χρυσοχοϊδη στο ψηφοδέλτιο θα έχανε 2-3 ποσοστιαίες μονάδες. Τώρα μας φορτώνει έναν υπουργό που στη περίπτωση τον εξεδιδόμενων γυναικών καταπάτησε ότι ανθρώπινο δικαίωμα υπήρχε, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί ήταν και αξιόλογο υπουργός τι να σου πω. Επί της εποχής του, στα Εξάρχεια δεν υπήρχε άβατο (αλήθεια μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Δηλαδή ο Άλεξ δε μπορεί να πάει στα Εξάρχεια; Του το απαγορεύουν κάποιοι), τι να λέμε τώραΟ Λοβερδος δεν ειναι στη ΝΔ, ειναι στο ΚΙΝΑΛ
Ο Χρυσοχοιδης εχει αποχωρησει απο το ΠΑΣΟΚ εδω και καιρο, δεν πολιτευθηκε καν
Θα ειναι εξωκοινοβουλευτικος υπουργος
Της ίδιας σχολής είστε μη μαλώνετε.Κι εσας οι πούστηδες και οι γυφτοι
Θα σου απαντήσω μόνο στο κομμάτι εξαρχείων, που και έχω δουλέψει, και έχω γνωστούς, και έμενα και αρκετά κοντά, ώστε να πηγαίνω τακτικότατα για μια δεκαετία.Δε του το είχα του Κυριάκου!!! Έξυπνη κίνηση. Αν έβαζε τον Χρυσοχοϊδη στο ψηφοδέλτιο θα έχανε 2-3 ποσοστιαίες μονάδες. Τώρα μας φορτώνει έναν υπουργό που στη περίπτωση τον εξεδιδόμενων γυναικών καταπάτησε ότι ανθρώπινο δικαίωμα υπήρχε, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί ήταν και αξιόλογο υπουργός τι να σου πω. Επί της εποχής του, στα Εξάρχεια δεν υπήρχε άβατο (αλήθεια μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Δηλαδή ο Άλεξ δε μπορεί να πάει στα Εξάρχεια; Του το απαγορεύουν κάποιοι), τι να λέμε τώρα
ο Λοβέρδος της ΝΔ είναι ο δημοσιογράφος και όχι ο συνταγματολόγος. Είναι εκεινος με το οινόπνευμα που έχαφτε τα φέικ νιους-τόσο γάτος!Δε του το είχα του Κυριάκου!!! Έξυπνη κίνηση. Αν έβαζε τον Χρυσοχοϊδη στο ψηφοδέλτιο θα έχανε 2-3 ποσοστιαίες μονάδες. Τώρα μας φορτώνει έναν υπουργό που στη περίπτωση τον εξεδιδόμενων γυναικών καταπάτησε ότι ανθρώπινο δικαίωμα υπήρχε, χωρίς να τον έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί ήταν και αξιόλογο υπουργός τι να σου πω. Επί της εποχής του, στα Εξάρχεια δεν υπήρχε άβατο (αλήθεια μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό; Δηλαδή ο Άλεξ δε μπορεί να πάει στα Εξάρχεια; Του το απαγορεύουν κάποιοι), τι να λέμε τώρα
Απο το 2011 και μετά (βασικά απο τον Γρηγορόπουλο και μετά, αλλά σε μαζική κλίμακα απο τους Αγανακτισμένους και μετά), αυτό άρχισε να αλλάζει, και, αν κυκλοφορήσεις βράδυ κοντά στην πλατεία και σε συγκεκριμένα π΄ριξ στενά, περνάς ένα άτυπο face control, και μπορεί να δείς να σε ψιλοκυκλώνουν μερικοί, αν το ντύσιμο, χτένισμα, και εν γένει συμπεριφορά τους μυρίζει "δεξιός". Ακόμα και όταν σε ξέρουν κάποιοι.
ειναι ο δημοσιογραφος στις αρχες του 2000 επι mega που χλευαζε ο μητσικωστας ριχνωντας υνοπνευματα σε δεξιες εφημεριδες βαζοντας χειρουργικα γαντια και ψαλιδια για αποστειρωσεις οταν αλλαζε σελιδεςο Λοβέρδος της ΝΔ είναι ο δημοσιογράφος και όχι ο συνταγματολόγος. Είναι εκεινος με το οινόπνευμα που έχαφτε τα φέικ νιους-τόσο γάτος!
Μη τα λες σε εμένα, για τον γκρέγκορυ τα γράφω, αυτός έχει μπερδέψει τους Λοβέρδουςπιο παλιο σου λεω
σαν αυτο εδω
Ακόμα και έτσι, εγώ θυμάμαι τον Λοβέρδο τον δημοσιογράφο να λέει ΝΔ και να βουτάει τη γλώσσα του σε μπενταντίν. ΚΑΡΑΠΑΣΟΚος του κερατά.Μη τα λες σε εμένα, για τον γκρέγκορυ τα γράφω, αυτός έχει μπερδέψει τους Λοβέρδους