BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
Για υπουργό Υποδομών ο Κούλης θα βάλει το γιό του Αχιλλέα. Καλό ξεκίνημα ρε μαλάκες δεκσοί.
Μετά τον σπίρτζη είναι μεγάλη αναβάθμιση
Για υπουργό Υποδομών ο Κούλης θα βάλει το γιό του Αχιλλέα. Καλό ξεκίνημα ρε μαλάκες δεκσοί.
4 βουλευτες λοιπον. Και γιατι αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω υποστηριξει εγω παλια; Οι μουσουλμανοι ας κατεβουν αυτονομοι και με το οριο του 3% δε θα καταφερουν να εκλεξουν ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτη. Αφου θελουν να μιλανε και να δρουν αντεθνικα.Να επισημανω επισης, οτι θα εχουμε και 4 μουσουλμανους βουλευτες στη νεα βουλη
2 απο τον Συριζα και 2 απο το ΚΙΝΑΛ
Ο Βενιζελος ειναι εκτος Βουλης;
Ο Παντζας δεν τα καταφερε στην Δυτικη ΑττικηΟ Πάντζας ο ηθοποιός της καρπαζιάς βγήκε?
Και ο βαρεμμένος όνομα και πράμα?
Δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι στην Θρακη ριζοσπαστες4 βουλευτες λοιπον. Και γιατι αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω υποστηριξει εγω παλια; Οι μουσουλμανοι ας κατεβουν αυτονομοι και με το οριο του 3% δε θα καταφερουν να εκλεξουν ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτη. Αφου θελουν να μιλανε και να δρουν αντεθνικα.
Ε ναι ρε τύπε, αφου δεν ηταν υποψηφιοςΟ Βενιζελος ειναι εκτος Βουλης;
το έχω αναφέρει από πριν τον κόψει η ΦώφηΕ ναι ρε τύπε, αφου δεν ηταν υποψηφιος
Πιθανον να ειναι ο επομενος προεδρος της δημοκρατιας
Ο Βεργης πώς γινεται να εχει μηδεν ψηφους?εκεινους που τσακωθηκανε τους θυμαστε???
πηραν 81 ψηφους μεχρι στιγμης
ουτε οι οικογενεεις τους δεν τους ψηφισαν μαλλον :S
Ετσι ναι, συμφωνουμε. Ειναι ετσι ομως; Η προεδρος του ακραιου μουσουλμανικου κομματος φερεται ξεκαθαρα αντεθνικα. Αν λοιπον βρηκαν ευκαιρια οι ακραιοι της μειονοτητας να χρησιμοποιουν ως οχημα τα κομματα για να εκλεγουν, τι νοημα εχει; Ας μεινουν απ εξω.Δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι στην Θρακη ριζοσπαστες
Ειναι καλο να μην τους απομονωνουμε γιατι αλλιως τους στελνουμε στην αγκαλια της Αγκυρας
Καλυτερα να ειναι ενταγμενοι σε ελληνικα κομματα, ελεγχονται καλυτερα
Αν βαλουμε και την Ανταρσια, το ΜΛ ΚΚΕ , το ΚΚΕ ΜΛ και τη θεια μου την Μπιρμπιλω ξεπαρνανε το 45% . Πε τιποσοστο συριζα και συριζα β
συριζα 31,54
μερα25 3,47
πλευση 1,47
λαε 0,28
συνολο 36,76%
Στην αρχη οταν ακουσα για υπουργοποιηση Κωστα Καραμανλη πηγε αλλου το μυαλο μου τύπεΣκατά αναβάθμιση. Υπουργός μόνο και μόνο για να κατευνάσει την Αγία Οικογένεια.
Ο Βεργης πώς γινεται να εχει μηδεν ψηφους?
Δεν εστειλε ψηφοδελτια?
Ανταρσυα, ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΚΕ-ΜΛ, ΟΚΔΕ και ΕΕΚ εχουν συνολικα 0,6% τύπεΑν βαλουμε και την Ανταρσια, το ΜΛ ΚΚΕ , το ΚΚΕ ΜΛ και τη θεια μου την Μπιρμπιλω ξεπαρνανε το 45% . Πε τι
ααλλο θα ακουσουμε ?
Ο Βεργης πώς γινεται να εχει μηδεν ψηφους?
Δεν εστειλε ψηφοδελτια?
Δεν ξερω τύπεΡε ασε τον βεργη
Τον ρουσο που θα τον βαλει ο κουλης;
Μαλλον πηρε την εγκριση απο τον αρειο παγο αλλά μετα δεν ασχοληθηκεμαλλον δεν θα εστειλε ουτε ειδα εκει π ψηφιζα του βεργη
καραγκιοζιλικια η μηπως καμια κοπμπινα