enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άλλος είναι αυτός;
Ο Καιριδης βγήκε τελικά?Κι εσας οι πούστηδες και οι γυφτοι
Ε ναι ρε τύπε, αφου δεν ηταν υποψηφιος
Πιθανον να ειναι ο επομενος προεδρος της δημοκρατιας
Κατα κάποιο τρόπο βγηκαν ολοι κερδισμενοιΜόνο τα κομματόσκυλα χαίρονται, οι έλληνες όχι.
Οι δημοσιογράφοι του σκαι δε μπορούν να κρατησουν τα χαμογελά τους, όπως δηλαδη οι γκαιμπελικοί της ερτ, καμία διαφορά.
Ο άλεξ χθες βράδυ έδωσε ρέστα, του ευχομαι μέσα απ την καρδιά μου να ξεπεράσει γρήγορα την αριστερη παρένθεση και στο μέλλον να προσέχει, χε χε
Επίσης του ευχομαι να προλάβει να ψηφίσει τη μικρή κόρη του κούλη
Τεσσεράμιση χρόνια μεντράνο και 32% τώρα δεν το λες και ήττα,
ήττα της νδ το λες άνετα.
Ουτε για σκεψη να μη σου περναει αυτο... Δεν γινεται... "Δεν τον παει" κανεις τον Βενιζελο.
Να σου πω εγω τι θα γινει, με την εκλογη προεδρου Δημοκρατιας...
Θα ξαναπαιχτει το εργο που εχουμε ξαναδει, με τον Καρολο Παπουλια
Οι επομενες εκλογες θα γινουν με απλη αναλογικη.. Σε καμια περιπτωση δεν συμφερει την ΝΔ, διοτι και 40% να παρει θα βγαλει 120 βουλευτες...
Το ΚΙΝΑΛ και 10% να παρει θα βγαλει 30 βουλευτες, οποτε παλι δεν γινεται παντρεια...
Θα προτεινουν λοιπον οι της ΝΔ καποιον μετριοπαθη απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ... Τα υπολοιπα μη τα γραφω.. τα καταλαβαινετε... Το θεμα ειναι ποιος; Δεν ξερω... Ισως ο Α. Κακλαμανης.. (Θα μου πει καποιος οτι ειναι 80φευγα.... Τοσο ητανε και ο γερο Καραμανλης το 1990, δηλαδη 83 χρονων). Ισως ο Πετσανλικος.... Εμπας περιπτωση θα βρουνε καποιον....
Aρχισαν απο το πρωι.Σε πόσο καιρό θα αρχίσουν να μας λένε ότι ...
ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ;;;;;;
Και ότι ... χρειάζονται έκτακτα μέτρα ;;;;;;;;;;
Με τα cc τι θα γίνει ;;;;;;
Έχει γλέντι η υπόθεση ρε ....
θα μας αποσπά από τα άλλα χόμπυ να παρακολουθούμε και να γλεντάμε ...
υπερβολες ..δεν παιζει αυτο ..Θα σου απαντήσω μόνο στο κομμάτι εξαρχείων, που και έχω δουλέψει, και έχω γνωστούς, και έμενα και αρκετά κοντά, ώστε να πηγαίνω τακτικότατα για μια δεκαετία.
Κάποτε, στα Εξάρχεια έμπαινε ο οποιοσδήποτε, αρκεί να μη "φώναζε" "Μπάτσος/Ασφαλίτης". Ειδικά με πολιτικά. Πέρα απο αυτό, είτε δεξιός, είτε αριστερός, μια χαρά έμπαινες.
Απο το 2011 και μετά (βασικά απο τον Γρηγορόπουλο και μετά, αλλά σε μαζική κλίμακα απο τους Αγανακτισμένους και μετά), αυτό άρχισε να αλλάζει, και, αν κυκλοφορήσεις βράδυ κοντά στην πλατεία και σε συγκεκριμένα π΄ριξ στενά, περνάς ένα άτυπο face control, και μπορεί να δείς να σε ψιλοκυκλώνουν μερικοί, αν το ντύσιμο, χτένισμα, και εν γένει συμπεριφορά τους μυρίζει "δεξιός". Ακόμα και όταν σε ξέρουν κάποιοι.
H χώρα απέκτησε σταθερή κυβερνητική πλειοψηφία και το παραμάγαζο μιχαλολιάκου επανέρχεται σταδιακά στο περιθώριο - εκεί όπου ανήκει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευκαιρία να μετεξελιχθεί σε ένα κανονικό σοσιαλδημοκρατικό ευρωπαϊκό κόμμα αφήνοντας πίσω τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Μια χαρά τα αποτελέσματα από πάσης απόψεως - σημειώνω ότι θέμα 180 εδρών κατά την εκλογή προέδρου δημοκρατίας δεν τίθεται αφού λόγω συνταγματικής αναθεώρησης η ΝΔ μπορεί να τροποποιήσει το σχετικό άρθρο κατά το δοκούν.
Τι λες ρε μεγαλε!!! Συνταγματολογος εισαι και δεν το ξεραμε;
Αν ητανε ετσι θα τοχε κανει και ο ΑΝδρεας με τον Σαρτζετακη....
Η παρουσα βουλη δεν ειναι αναθεωρητικη...
Τι λες ρε μεγαλε!!! Συνταγματολογος εισαι και δεν το ξεραμε;
Αν ητανε ετσι θα τοχε κανει και ο ΑΝδρεας με τον Σαρτζετακη....
Η παρουσα βουλη δεν ειναι αναθεωρητικη...
Ερμηνεια κατα το δοκουν απο ενα ανωνυμο συντακτη, που ενας θεος ξερει απο που τον μαζεψε ο Μαρινακης.
Σκασε ρε μαλακα ασχετε.Εσύ τώρα το έμαθες αυτό; Εδώ και ένα χρόνο βοά ο τόπος ότι η ΔΕΗ πάει για φούντο.
ε, είναι.
(πες μας και για τις διαφορές αρμοδιότητας του εισαγγελέα στα αγγλοσαξωνικά και ηπειρωτικά δικαιικά συστήματα)