Νέα

Πολιτικές Εξελίξεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν προκηρύσσονταν ΣΗΜΕΡΑ εκλογές (Οκτώβριος 2020)?

  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 244 14,0%
  • ΝΔ

    Ψήφοι: 463 26,6%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Ψήφοι: 269 15,5%
  • ΠΟΤΑΜΙ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 67 3,9%
  • ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    Ψήφοι: 42 2,4%
  • ΑΝΕΛ

    Ψήφοι: 6 0,3%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 52 3,0%
  • ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 14 0,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 29 1,7%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

    Ψήφοι: 82 4,7%
  • ΚΚΕ (μλ) - ΜΛ ΚΚΕ

    Ψήφοι: 16 0,9%
  • Αυτό το νέο της ΖΩΗΣ

    Ψήφοι: 35 2,0%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ που δεν υπάρχει εδώ

    Ψήφοι: 157 9,0%
  • Είμαι ακόμα ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

    Ψήφοι: 130 7,5%
  • ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ

    Ψήφοι: 120 6,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.740

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.888
Κριτικές
16
Like
14.708
Πόντοι
6.515
Οοοοολη η στρατηγικη της ΝΔ εδω και 1 1/2 μηνα ειναι "οτι μολις βγει ο Κουλης πρωθυπούργα" θα τρεξουνε οι ΞΕΝΟΙ επενδυταί να ακουμπήσουν τα $$$ εδω μην χασουν την ευκαιρια να τους τα πιασει η παρατρεχαμενη ομαδα του !
Αυτη κυριοι ειναι η στρατηγικη ! δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ που θα ειναι ετοιμο, ωριμο, σωστο να δετχει τις επενδυσεις.
Ψηφιστε ΝΔ λοιπον. Φηφιστε την φατσουλα του!
Και απλωστε το χερι μετα για ελεημοσυνη.
Μην περιμενετε ομως να δειξει κανενα κοινωνικο προσωπο ΔΙΟΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δειξει! Στο κατω κατω της γραφής, θα πει, εγω δεξιο κομμα ειμαι , τι περιμενατε?
.....

Τυπε δεν ειναι ολος ο κοσμος αφελης που θα βγαλει κουλη

Ελπιζει να μην ειναι τοσο παλιανθρωποι σαν τους τωρινους

Και να ενδιαφερθουν και για τον αλλο κοσμο περα απο τους λοατκι, τους μεταναστες, τους ρομα...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Κώστας Καραμανλής: Από την αφωνία στο θράσος…

Το βράδυ της Τετάρτης έσπασε τη σιωπή του. Αλλά όσοι προσδοκούσαν ότι κάτι θα έλεγε για την επίμαχη δική του περίοδο απογοητεύθηκαν. Επέλεξε να μιλήσει για να επιδείξει τον κομματικό πατριωτισμό του.

Όλοι οι κοινοβουλευτικοί πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης-πλην δύο- έχουν μιλήσει για τα πεπραγμένα τους. Κατά σειράν, Γεώργιος Ράλλης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας έχουν υπερασπιστεί το έργο τους, έχουν παραδεχθεί και λάθη τους. Με ομιλίες, με συνεντεύξεις, με βιβλία έχουν κάνει αυτό που κάθε δημόσιο πρόσωπο έχει υποχρέωση: να «απολογείται» για ό,τι έκανε ή δεν έκανε, όταν άσκησε εξουσία.

Μόνο δύο από τους πρωθυπουργούς το απέφυγαν συστηματικά. Και οι δύο φέρουν το επώνυμο Καραμανλής. Ο παλιός, ο Κωνσταντίνος, είχε φροντίσει να αναθέσει σε άλλους, κατά τεκμήριο «αγιογράφους», την υστεροφημία του. Αλλά μπορεί κανείς να πει ότι εκείνος δεν βαρυνόταν με κάτι σοβαρό, τουλάχιστον στην μεταπολιτευτική πολιτική του πορεία.

Ο δεύτερος, όμως, ο Κώστας(ο μικρός) Καραμανλής φέρει βαριά ευθύνη για την κατρακύλα που έχει πάρει η χώρα την τελευταία δεκαετία. Διότι οι δικές του κυβερνήσεις, ιδίως αυτές της περιόδου 2007-2009, οδήγησαν στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό, το έλλειμμα του Προϋπολογισμού του 2009 στο 15% και(μόλις αποκαλύφθηκε, διότι το έκρυβαν) τη χώρα στα πρόθυρα τη χρεοκοπίας. Τα προεκτεθέντα δεν αποτελούν δημοσιογραφικούς ισχυρισμούς ούτε κατηγορίες των πολιτικών του αντιπάλων. Εχουν τεκμηριωθεί από τα πλέον υπεύθυνα χείλη, τόσο εγχώρια (εδώ) όσο και ευρωπαϊκά (εδώ)

Και όμως. Ο Κώστας Καραμανλής εδώ και δέκα χρόνια σιωπά. Δεν έχει δώσει ούτε μια συνέντευξη, δεν έχει γράψει τίποτα(μόνο κάποιοι «αγιογράφοι» του προσπαθούν κατά καιρούς να τον δικαιολογήσουν), δεν αισθάνεται την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης έσπασε τη σιωπή του. Αλλά όσοι προσδοκούσαν ότι κάτι θα έλεγε για την επίμαχη δική του περίοδο απογοητεύθηκαν. Επέλεξε να μιλήσει για να επιδείξει τον κομματικό πατριωτισμό του. «Το 2015 η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη» ήταν το μόνο που βρήκε να πει. «Ξεχνώντας» ότι το 2015 δεν κινδύνεψε να βγει η χώρα από την Ευρώπη έτσι στα ξαφνικά και στα κουτουρού. Είχε προηγηθεί το 2007, το 2008 και το 2009, που άδειασαν τα ταμεία και έκλεισαν τις στρόφιγγες του διεθνούς δανεισμού. Ηταν τα χρόνια που προετοίμασαν την χρεοκοπία και την παραλίγο έξοδο από το ευρώ.

Για όλα αυτά ο κ. Καραμανλής δεν έχει τίποτα να πει. Δεν τολμά να υπερασπιστεί αυτά που έκανε, δεν αντικρούει όσα του προσάπτουν. Επί δέκα χρόνια έχει πάθει αφωνία και τώρα που μίλησε εμφανίζεται αμνήμων. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συμμετοχή στην κομματική επιτυχία.

Με τον Καραμανλή συμβαίνει, δυστυχώς, αυτό που έχει γράψει ο αρχαίος φιλόσοφος Δημόκριτος: «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά», τουτέστιν «όποιος ξεχνάει τα σφάλματά του αποθρασύνεται». Σ’ αυτή τη «λήθη» συνέβαλε, δυστυχώς και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επί τέσσερα χρόνια είχε στο απυρόβλητο την περίοδο Καραμανλή, επιβραβεύοντας με υψηλά αξιώματα πρόσωπα που έχουν μεγάλες ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας.

Κατά άλλα, τίποτα δεν ξεχνιέται όσο κι αν το επιδιώκει ο Καραμανλής και οι υποστηρικτές ή υμνωδοί του. Διότι, όπως λέει ένας στίχος του Γιάννη Ρίτσου: «Δεν χρειάζεται να θυμηθείς. Το ξέρουμε»!

 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Μανιάτης: Η ζωή και η ιστορία σας τιμωρεί για τους υδρογονάνθρακες, υποκριτή κ.Τσίπρα

«Η υπογραφή της σημερινής σύμβασης είναι η έμπρακτη καταδίκη σας από την ιστορία και τη ζωή», υποστήριξε ο  ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης, σχετικά με τη σύμβαση μίσθωσης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας κι εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή «Δυτικά Κρήτης».

«Ήρθε η ώρα να σας τιμωρήσει η ίδια η ζωή και η ιστορία κ. Τσίπρα, για την απίστευτη υποκρισία και το θράσος σας στις έρευνες υδρογονανθράκων», υποστήριξε ο κ.Μανιάτης.

«Λίγες μέρες πριν ο λαός σας στείλει για πολλά χρόνια οριστικά εκεί που σας αναλογεί, η συγκυρία σας υποχρεώνει να υπογράφετε για τελευταία πράξη σας ως Πρωθυπουργός, και μάλιστα εν χορδαίς και οργάνοις, μια πράξη τιμής και δόξας για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη. Μια Παράταξη που ανεπιτυχώς προσπαθήσατε και να λεηλατήσετε, αλλά και να μιμηθείτε.

Η υπογραφή της σημερινής σύμβασης είναι η έμπρακτη καταδίκη σας από την ιστορία και τη ζωή, για τις χυδαιότητες με τις οποίες μας κατηγορούσατε ως αρχηγός της Αντιπολίτευσης την περίοδο 2010-2014 για τις κορυφαίες πατριωτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ. Καταψηφίσατε το ν.4001/2011 για την κατοχύρωση της ελληνικής ΑΟΖ. Καταψηφίσατε τους 3 Νόμους για τις συμβάσεις Υδρογονανθράκων, που φέραμε στη Βουλή το 2014. Πολεμήσατε και υπονομεύσατε την πατριωτική πρωτοβουλία μας για το διεθνή διαγωνισμό θαλάσσιων οικοπέδων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Διατυμπανίζατε ότι θα τα ακυρώσετε όλα αυτά αμέσως μόλις γίνετε πρωθυπουργός.

Είχατε μάλιστα το θράσος στις σημερινές σας δηλώσεις, να αναφερθείτε, ως δήθεν δικό σας έργο, στον αγωγό φυσικού αερίου EastMed. Έναν αγωγό, που όχι μόνο υπονομεύσατε και πολεμήσατε όταν εμείς το 2013 τον σχεδιάσαμε και τον εντάξαμε στα Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα Ενέργειας της Ε.Ε., αλλά επιπλέον τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απειλούσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ να μην προχωρήσουν στην ανάθεση της μελέτης του αγωγού, απειλώντας τα με διώξεις. Υποχρεώθηκα τότε, ως υπουργός, να δώσω προσωπική γραπτή εντολή στο Δ.Σ. της ΔΕΠΑ, προκειμένου να πάψουν οι απειλές των στελεχών σας σε βάρος των μελών και να διασφαλιστούν από πιθανές διώξεις.

Σήμερα, έρχεστε και θρασύτατα μας ζητάτε ο ελληνικός λαός να αποκτήσει μνήμη χρυσόψαρου. Δυστυχώς όμως για σας κε. Τσίπρα, εμείς θυμόμαστε! Θυμόμαστε πολύ καλά, όπως θυμάται και ο ελληνικός λαός.

Μετά από 4,5 χρόνια τραγικών σας επιλογών σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, η ιστορία σας τιμωρεί με το να επαινείτε και να περηφανεύεστε για πράγματα που πολεμούσατε λυσσαλέα.

Όχι και πολύ πρωτότυπο βέβαια, για σας. Το άλλο πρόσωπο του Ιανού θα χαμογελάει αναιδώς», πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής.

 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
xydi-top-350ml.jpg

γεια σου κυριε χασοδίκα με τα ωραια σου!
(τα επιχειρηματα!)
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36

το ξυδι δεν αλλαζει τα δεδομενα

Οοοοολη η στρατηγικη της ΝΔ εδω και 1 1/2 μηνα ειναι "οτι μολις βγει ο Κουλης πρωθυπούργα" θα τρεξουνε οι ΞΕΝΟΙ επενδυταί να ακουμπήσουν τα $$$ εδω μην χασουν την ευκαιρια να τους τα πιασει η παρατρεχαμενη ομαδα του !
Αυτη κυριοι ειναι η στρατηγικη ! δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ που θα ειναι ετοιμο, ωριμο, σωστο να δετχει τις επενδυσεις.
Ψηφιστε ΝΔ λοιπον. Φηφιστε την φατσουλα του!
Και απλωστε το χερι μετα για ελεημοσυνη.
Μην περιμενετε ομως να δειξει κανενα κοινωνικο προσωπο ΔΙΟΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δειξει! Στο κατω κατω της γραφής, θα πει, εγω δεξιο κομμα ειμαι , τι περιμενατε?

Αυτη την στιγμη ΟΛΟ το επιχειρηματικο κατεστημενο στην ελλαδα στηριζει τον Κουλη και ελπιζει σε αυτοδυναμια ωστε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ανικανος ουτως η αλλως να ολοκληρωσει ενα κρατος σωστο για επενδυσεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να/θα τους αφησει το πεδιο ελευθερο να εφορμησουν και να κατασπαραξουν οτι μπορεσουν. Διοτι, σοβαροι επενδυτες ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΗΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ (ή μπορουν) να γινουν.
Και μην μου πει κανεις οτι δεν ηταν/ειναι ετσι !


Μιλω και στιγματιζω φυσικα το μεγααααλο % (πχ 98, 99? 95? ξερωγω, παντως η τεραστια πλειοψηφια) των ελληνων "επιχειρηματιων" και κεφαλοεπενδυτων...
Τα εισαγωγικά κρίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.285
Κριτικές
1
Like
35.310
Πόντοι
6.256
Για τα κομματόσκυλα του θρεντ με γκουρμε γούστα, προτείνω αυτό
 

Συνημμένα

  • image.png
    image.png
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 51

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.746
Πόντοι
1.686
Σιγα τις ερωτήσεις που του έκανε για να χρειάζεται επικοινωνιολόγους,
Είναι τοσο συνηθισμένοι πλέον .
Για κανένα σοβαρό θέμα δεν έχει μιλήσει ως τώρα, μόνο μείωση φόρων γραφειοκρατία λες και είμαστε στη δεκαετια 90
Περισσότερο στριμώχνει με ερωτήσεις η μενεγάκη τους καλεσμένους της παρα οι πολιτικοί συντάκτες τους υποψήφιους πρωθυπουργούς.

Ότι θα σκάσουν βόμβες στα χέρια του κούλη δεν υπάρχει αμφιβολία.
Έχει μπει πολυ πράμα κάτω απ το χαλί πάλι.
Με τους πολιτικούς μας έχουμε γίνει καλοί χριστιανοί πλέον,
Συνέχεια μουρμουράμε ο θεός να βάλει το χέρι του


Κούλη πάρε τα λεφτά και τρέχα ! :2funny:
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.256
Κριτικές
2
Like
2.040
Πόντοι
216
Οοοοολη η στρατηγικη της ΝΔ εδω και 1 1/2 μηνα ειναι "οτι μολις βγει ο Κουλης πρωθυπούργα" θα τρεξουνε οι ΞΕΝΟΙ επενδυταί να ακουμπήσουν τα $$$ εδω μην χασουν την ευκαιρια να τους τα πιασει η παρατρεχαμενη ομαδα του !
Αυτη κυριοι ειναι η στρατηγικη ! δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ που θα ειναι ετοιμο, ωριμο, σωστο να δετχει τις επενδυσεις.
Ψηφιστε ΝΔ λοιπον. Φηφιστε την φατσουλα του!
Και απλωστε το χερι μετα για ελεημοσυνη.
Μην περιμενετε ομως να δειξει κανενα κοινωνικο προσωπο ΔΙΟΤΙ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δειξει! Στο κατω κατω της γραφής, θα πει, εγω δεξιο κομμα ειμαι , τι περιμενατε?

Αυτη την στιγμη ΟΛΟ το επιχειρηματικο κατεστημενο στην ελλαδα στηριζει τον Κουλη και ελπιζει σε αυτοδυναμια ωστε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ανικανος ουτως η αλλως να ολοκληρωσει ενα κρατος σωστο για επενδυσεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να/θα τους αφησει το πεδιο ελευθερο να εφορμησουν και να κατασπαραξουν οτι μπορεσουν. Διοτι, σοβαροι επενδυτες ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΗΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ (ή μπορουν) να γινουν.
Και μην μου πει κανεις οτι δεν ηταν/ειναι ετσι !


Μιλω και στιγματιζω φυσικα το μεγααααλο % (πχ 98, 99? 95? ξερωγω, παντως η τεραστια πλειοψηφια) των ελληνων "επιχειρηματιων" και κεφαλοεπενδυτων...
Τα εισαγωγικά κρίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σε μια χώρα ήδη πρακτικά (αν και όχι τυπικά) χρεοκοπημένη, με capital controls ακόμα σε ισχύ, με 3 μνημόνια τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες "προβληματικές" χώρες της Ευρωζώνης χρειάστηκαν μόλις ένα, με ένα όργιο βολέματως ημετέρων και μια νομοθετική μεταρρύθμιση που έγινε τελευταία στιγμή και απειλεί να δημιουργήσει απίστευτο χάος σε μερικούς μήνες, το τσουνάμι απο "λουκέτα" που πέσανε σε μικρές επιχειρήσεις απο το 2015 μέχρι σήμερα... Η έλλειψη λεπτομερούς εθνικής πολιτικής του Μητσοτάκη (αν υπάρχει καν έλλειψη, μιας και ακόμα και τα ΜΜΕ παίζουν ένα άτυπο πινγκ-πονγκ του "Αυτό θα κάνει η δεξιά - 'Οχι, εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό", με αποτέλεσμα να μην ακούμε ΚΑΝΕΝΟΣ το προεκλογικό πρόγραμμα) πιστεύεις οτι ενδιαφέρει κανέναν;
Είμαστε τόσο βαθειά χωμένοι στο βαρέλι, που ο μόνος πάτος που δεν αγγίξαμε ακόμα, είναι να γίνουν οι πόλεις φαβέλες, και το βιωτικό επίπεδο Βενεζουέλας.
Το ζητούμενο για τον μέσο πολίτη, και αυτό είναι φανερό πλέον, είναι να ΜΗΝ συνεχίσει ο Τσίπρας. Για οικονομικούς, ιδεολογικούς, ακόμα και για "Εθνικούς" αν θέλεις λόγους. Οπότε, θα πάει μαζικά να ψηφίσει ΝΔ, μόνο και μόνο για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ερώτηση εδώ είναι... μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον κόσμο γι αυτό;
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.285
Κριτικές
1
Like
35.310
Πόντοι
6.256
Η φωφη μιλάει τωρα στον αντ1  , εκατό άτομα είναι.
Κρατανε και σημαίες του πασόκ,
Γουστάρω γιατί δεν ντρέπονται, μπράβο τους
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306
Σε μια χώρα ήδη πρακτικά (αν και όχι τυπικά) χρεοκοπημένη, με capital controls ακόμα σε ισχύ, με 3 μνημόνια τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες "προβληματικές" χώρες της Ευρωζώνης χρειάστηκαν μόλις ένα

Το ζητούμενο για τον μέσο πολίτη, και αυτό είναι φανερό πλέον, είναι να ΜΗΝ συνεχίσει ο Τσίπρας. Για οικονομικούς, ιδεολογικούς, ακόμα και για "Εθνικούς" αν θέλεις λόγους. Οπότε, θα πάει μαζικά να ψηφίσει ΝΔ, μόνο και μόνο για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ερώτηση εδώ είναι... μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον κόσμο γι αυτό;

Χρειαστηκαν ενα γιατι εκει δεν ειχαν πιτσαδορο και ζαβο του 15μελους αντιμνημονιακους της πλακας

Ποιος θα τολμησει να κατηγορησει τον πανσοφο που ψηφισε

το σεμνα και ταπεινα

Τα ζαππεια α βου γου

Τα προγραμματα της θεσσαλονικης

Και τωρα τον κουλη το ΧΡΥΣΟ παιδι



 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.256
Κριτικές
2
Like
2.040
Πόντοι
216
Χρειαστηκαν ενα γιατι εκει δεν ειχαν πιτσαδορο και ζαβο του 15μελους αντιμνημονιακους της πλακας

Ποιος θα τολμησει να κατηγορησει τον πανσοφο που ψηφισε

το σεμνα και ταπεινα

Τα ζαππεια α βου γου

Τα προγραμματα της θεσσαλονικης

Και τωρα τον κουλη το ΧΡΥΣΟ παιδι
Βλέπω τον ΓΑΠ, και την σχεδόν μόνιμη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απο το 1981, μέχρι το 2004, την αφήνουμε στην επ'έξω... τσκ-τσκ... Επίσης, μου αρέσει που έβγαλες απο την παράθεση το όργιο βολέματος... σωστά, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σκοινί...
Η πραγματικότητα είναι, οτι, με σχεδόν είκοσι απο τα 45 χρόνια απο τη μεταπολίτευση και μετά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, δεν δικαιούστε να κουνάτε δάχτυλο. Είχατε το μισό χρόνο δικό σας, και δεν γίνεται, ούτε στατιστικά να το δείς, να λέτε "δεν φταίγαμε εμείς".
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.736
Πόντοι
1.306

Χτες το ζαβοπουλο υπεγραψε για τα πετρελαια αυτα που ξεκινησε ο παπανδρεου και ο μανιατης και που ειχε σταματησει ο εβερτ της δεξιας

Επισης

ΟΙ 100 (ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ) ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2009- 2011


 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
Το ειδατε αυτο το φοβερο σποτακι του Συριζα?
Μιλαμε οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει

δεν σας αρεσει η κινδυνολογια αλλα όταν εσεις ποσταρατε αδεια ραφια στα σουπερ μαρκετ σας αρεσε.
τελος παντων αυτό το σποτακι δειχνει τι θα συμβει μετα τις 7 ιουλιου και μην το γελαμε,τα πραγματα είναι σοβαρα.
 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
12.726
Like
2
Πόντοι
166
Άντε βρες καμιά δουλειά ρε συριζαίικο σκύβαλο που όλη μέρα μας πρήζεις τα αρχίδια με τις μαλακίες σου.

ρύ ρε πασοκόσκυλο συνταξιούχος της ολυμπιακής απο τα 40 σου με 15 χρόνια σκληρής εργασίας?????
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom