P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Το παντοτινο επιχειρημα των περιεργων
αυτο δεν ειναι επιχειρημα statement ειναι
Το παντοτινο επιχειρημα των περιεργων
Μα... ταιριάζεις με τη μάζα. Τη μάζα που νομίζει οτι δεν ταιριάζει με τη μάζα.ευτυχως! Θα ανησυχουσα αν ταιριαζα με τη μαζα!
Μα... ταιριάζεις με τη μάζα. Τη μάζα που νομίζει οτι δεν ταιριάζει με τη μάζα.
Ή, για να το απλοποιήσω... οι πραγματικοί πρωτοπόροι είναι μοναχικοί. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, απλά ασπαζόμαστε κάποιο απο τα ίχνη που άφησε κάποιος πρωτοπόρος πίσω του.
Ν'ανέβεις και να τραγουδήσεις, στο πιο ψηλότερο βουνό...μα κ γω νιωθω μια τεραστια μοναξια
Μα... ταιριάζεις με τη μάζα. Τη μάζα που νομίζει οτι δεν ταιριάζει με τη μάζα.
Ή, για να το απλοποιήσω... οι πραγματικοί πρωτοπόροι είναι μοναχικοί. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, απλά ασπαζόμαστε κάποιο απο τα ίχνη που άφησε κάποιος πρωτοπόρος πίσω του.
Δεν θα διαφωνήσω με τα επιχειρήματά σου
που μπορεί να είναι σωστά
δλδ μπορεί να είναι σωστό "Τη μάζα που νομίζει οτι δεν ταιριάζει με τη μάζα".
αλλά μου θύμισαν το πιο κάτω
Εκεί που προχώραγε ένας εξερευνητής στη ζούγκλα του επιτίθονται οι Μάο-Μάο και τον ρωτάνε...
- Με ποιους είσαι με εμάς οι με τους άλλους;
Και εκείνος για να σώσει τη ζωή του...
- Μα με εσάς είμαι βέβαια!
Και τότε του λένε οι Μάο- Μάο...
- Την πάτησες εμείς είμαστε οι άλλοι!!!
Ν'ανέβεις και να τραγουδήσεις, στο πιο ψηλότερο βουνό...
Εκτός και αν είσαι φάλτσα. Δε θα σου φταίει σε τίποτα το βουνό να σε ακούει να τραγουδάς φάλτσα
Χα!
Όχι, το δικό μου είναι απο ένα παλιό strip της Μαφάλντα
Έτσι! Καλύτερο πολιτικό commentary δέν έχω ξαναδεί, ούτε στα καλύτερα του Αρκά
Για το βουνό δεν ξέρω... αλλά να προσέχεις εκει πάνω. Μην σε δεί κανένα αγρίμι και του αρέσεις... και, ξέρεις τι ζόρικη ζωή είναι, να ζείς στη σπηλιά, και να μαγειρεύεις του αγριμιού, και να του κάνεις τη γούνα μπουγάδα; Ασε που δεν έχει wifi στη σπηλιά, ούτε καν ρεύμα... πίκρα λέμεφαλτσα ειμαι αλλα αν τραγουδησω γυμνη δε νομιζω να ενοχληθει το βουνο ιδιαιτερα
Για το βουνό δεν ξέρω... αλλά να προσέχεις εκει πάνω. Μην σε δεί κανένα αγρίμι και του αρέσεις... και, ξέρεις τι ζόρικη ζωή είναι, να ζείς στη σπηλιά, και να μαγειρεύεις του αγριμιού, και να του κάνεις τη γούνα μπουγάδα; Ασε που δεν έχει wifi στη σπηλιά, ούτε καν ρεύμα... πίκρα λέμε
ώρα ειναι να μας πεις οτι η πεντάγιω είναι κουίρΤο παντοτινο επιχειρημα των περιεργων
Είναι φανερό ότι δεν καταλαβαίνεις 1+1=2.
Αυτοί που έβγαλαν τα χρήματα τους εκτός ελλάδας
ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
120 δις έφυγαν από τις τράπεζες,
70 από το 2010 - 2015 και 55 μετά, περίπου.
Τα χρήματα αυτά τα είχαν αποκτήσει στην Ελλάδα.
Και προηγουμένως, είχαν βγάλει έξω χρήματα.
Η ευκολία του να βγάζει κανείς τα χρήματα
εκτός Ελλάδος, παρότι δεν είχαν εισαχθεί προηγουμένως
στην Ελλάδα είναι σαν κάποιο
βαρέλι χωρίς πάτο
https://3.bp.blogspot.com/-r_mYB8enqAk/VrpF6ulElkI/AAAAAAAAPO0/7aiTGI0iyJ4/s640/%25CE%2592%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2599_%25CE%25A7%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%25A3_%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%259F_%25CE%259F%25CE%2599_%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2595%25CE%25A3_%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%2596%25CE%2595%25CE%25A3_[URL unfurl="true"]www.filoiypervasi-pireas.blogspot.gr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και λοιπον ? οι ελλληνες ειμαστε υποχρεωμενοι να ρωτησουμε καποιο κομματικο ινστρουχτορα τι θα κανουμε τα λεφτα μας ?
ας φτιαξουν (τραπεζες και πολιτικοι) σωστο οικονομικο περιβαλλον που να εμπνεει εμπιστοσυνη, αμα δεν θελουν να φευγουν τα χρηματα
Ποτέ η ελλάδα δεν ήταν για επενδύσεις,
Φανταστείτε τώρα ,
Η ελλάδα ειναι φτιαγμένη για διακοπές και δυ, και ξέρουμε ποιοί την έκαναν έτσι.
Λαμόγια που θα αγοράσουν κοψοχρονιά θα έρθουν
Επενδυτές για επενδύσεις δεν θα έρθουν
Το οτι αποτελεις μειοψηφια στις αποψεις αυτες, το γνωριζεις προφανως