Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
είχε... ο μέγας θεωρητικός της και υπεύθυνος προπαγάνδας Γεώργιος Γεωργαλάς ήταν στέλεχος του ΚΚΕ...

tramountana με προλαβες για τον γεωργαλα, απ'το στομα μου το πηρες...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
παλιός με δείχνεις και σύ...

δεν ειμαι πολυ παλιος αλλα εχω παθος με την ελληνικη ιστορια απο '22 και μετα. ειδικα για την περιοδο της δικτατορια εχω διαβασει πολυ πραγμα γραμμενο απο ολες τις πλευρες για μια σφαιρικοτερη αποψη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν ειμαι πολυ παλιος αλλα εχω παθος με την ελληνικη ιστορια απο '22 και μετα. ειδικα για την περιοδο της δικτατορια εχω διαβασει πολυ πραγμα γραμμενο απο ολες τις πλευρες για μια σφαιρικοτερη αποψη.

εγώ τα έχω ζήσει (όχι βέβαια από το 22  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα το 1967 ήμουν 1η γυμνασίου)

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
Κανένα λινκ για την αριστεροσύνη του Γ.Γεωργαλά παίζει;;; :think:

Δεν βρίσκω τίποτα στο google!!! :headbang:

ρε συ να μαθαιτε να διαβαζετε και κανενα βιβλιο, μην τα θελετε ολα ετοιμα με το κωλο ιντερνετ. σου μιλαω καλοπροεραιτα, μην κανεις καμμια μαλακια και με παρεξηγησεις...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
Απλά το ίντερνετ ρε συ είναι η εύκολη κ γρήγορη λύση,+ δεν κοστίζει.

ρε συ στα βιβλια τα λεφτα δεν πανε τσαμπα, πιανουν τοπο. ενταξει αν εχεις οικνομικο προβλημα παω πασο, αλλα αν εισαι μικρος να μαθεις να διαβαζεις κανα βιβλιο, αν εισαι μεγαλος αστο γαμα το δεν χρειαζεται ψαξε στο ιντερνετ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το σφάλειν ανθρώπινο παππού!!! :2funny:

παπού να σε πεί το πρώτο σου παιδί και να είναι από τον γείτονα ρε  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:  :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικά διαβάζω βιβλία αλλά με τα ιστορικά έχω ένα θέμα,με κουράζουνε πολύ....
Ετσι επιλέγω το ίντερνετ.
Νεαρός είμαι ναι.

η ιστορία διδάσκει... να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Το βιντεάκι αυτό είναι απόσπασμα από την (Σάββατο 5-12-09) εμφάνιση του Πρυτάνεως του Οικονομικού Ρεπορτάζ Κώστα Κόλμερ στην εκπομπή «Άξιον Εστί» της ΕΤ-3. Ο φοβερός Κόλμερ, προσπαθώντας να εξηγήσει ότι η πρόσφατη Παγκόσμια Οικονομική Κρίση ξεκίνησε από τις ύποπτες ενέργειες του Εβραίου, πρώην διοικητή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) των ΗΠΑ, Άλαν Γκρήνσπαν (0:25 και εξής του βίντεο), ο οποίος χρηματοδοτούσε απατεώνες ομοφύλους του, όπως ο καταδικασθείς σε 170 χρόνια φυλακή Μάντοφ, αποκαλύπτει κάτι ακόμη συγκλονιστικότερο: Ο «Εθνάρχης» Κωσταντίνος Καραμανλής (όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή» τον Σεπτέμβριο του 1960) είχε πλουτίσει επί Κατοχής (1:10 του βίντεο), εκποιώντας Εβραϊκές Περιουσίες των καημένων των Εβραίων που έγιναν σαπούνι στα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως! Αυτό, εκτός από την «Ηχώ του Αμβούργου», το έγραψε και ο έγκυρος «Ντερ Σπήγκελ», τον οποίο ο μακαρίτης Καραμανλής απειλούσε με μηνύσεις, που όμως ποτέ δεν τόλμησε να κάνει (1:30 του βίντεο)!..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
**Και για τον κ. Σημίτη φυσικά δεν τολμάνε ούτε τηλέφωνο να τον πάρουν και να τον καλέσουν στην επιτροπή. Γελειότητες**

Αλήθεια είναι, ούτε το Πασοκ ούτε η ΝΔ "τόλμησε" (Συγκαλύπτουν τα σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο, πρώτα άφησαν παραθυράκι στον Καραμανλή να μην έρθει στην εξεταστική και μετά είπαν όχι στην κλήτευση Σημίτη)
-----------------------------------------------

Οριστικά «όχι» στην κλήτευση Σημίτη

Η αρμόδια εξεταστική για τη Siemens απέρριψε την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού, καθώς δεν έχουν προκύψει στοιχεία.

Κλείνει το θέμα της κλήτευσης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens, που ζήτησε το πρωί ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και μέλος τη επιτροπής, Κώστας Αϊβαλιώτης.

Μετά και τη γνωστοποίηση της πρόθεσης της ΝΔ να μη ζητήσει την κλήτευση του Κ.Σημίτη δήλωση έκανε κι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Σήφης Βαλυράκης:

«Με βάση την απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή κατά πλειοψηφία συμφώνησε, με εξαίρεση τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, να μην κληθούν οι πρώην πρωθυπουργοί,διότι δεν έχουν προκύψει στοιχεία, που να συνηγορούν γι' αυτό από τα μέχρι τώρα δεδομένα».

Επισκέπτης
Φωτιά κ τσεκούρι θέλουνε αμφότεροι,μένει να ξυπνήσει ο κόσμος!!!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν ξυπνήσει ποτέ ο έλληνας...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ενα κρατος μ π ο υ ρ δ ε λ ο...συναδει και με το site σας..

ο σημιτης δεν κατεθεσα γι αλλα κι αλλα..γι αυτο θα καταθεσει?αφηστε την μαιμου να κανει διακοπες στην συφνο..

οσα ξερει η μαιμου..

που ελεγε και η μαλβινα την οποια κυνηγησε μεχρι εξοντωσης της..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φωτιά κ τσεκούρι θέλουνε αμφότεροι,μένει να ξυπνήσει ο κόσμος!!!

O Κοσμος δυστυχως δεν ξυπναει αλλα αντιθετα τρωει το παραμυθι της αποχης νομιζοντας οτι κανει μαγκια που δεν ψηφιζει ενω στην ουσια δινει στην δυνατοτητα τα κομματοσκυλα ολων των κομματων να καταγραφουν υψηλα ποσοστα επι των ψηφισαντων και οχι επι των εγγρεγραμμενων...

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Καμαρώστε τους ιδίως έσεις οι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που υποστηρίζεται αυτά τα αποβράσματα του ανθρώπινου είδους επειδή σας ικανοποιουν τις ομοφυλόφιλες σεξουαλικές σας προτιμήσεις με το αζημίωτο φυσικά ή δουλέυωντας ανασφάλιστοι και αδήλωτοι στοις επιχειρίσεις σας ωστε να κερδίζουν τα αφεντικά και να μένουν άνεργοι πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ ή γιατι κάνουν διακίνηση ναρκωτικων και κλεπταποδοχη εξυπηρετώντας τα πρεζάκια της Ομόνοιας. Και θέλω τεκμηριωμένες απαντήσεις να μου δώσετε, οσο για αυτούς που ήρθαν πριν χρόνια και τους δώσαμε δουλεία πολιτισμό κ.α πρέπει να ξέρουν οτι "Το χέρι που σε ταΪζει δεν το δαγκωνεις", αλλά κοντα είναι η ώρα που θα τους περιποιηθούμε αναλογα. Για περισσοτερα δέιτε εδώ  [video]http://24wro.blogspot.com/2010/09/facebook_687.html[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom