Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάρε και την έκθεση της Εφορίας για τον συντάκτη μας.  :2funny:

Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....

Το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρωπουλακίων !!!

Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 [size=18pt]πήρε και επιστροφή φόρου[/size] απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!
[size=18pt]
Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.[/size]

Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
νταξ περσόνα.. στον επόμενο διοικητής της ΤτΕ θα δώκουμε μισθό 1637 ευρώ τον μήνα...

αντε και να δούμε ποιόν θα βρούμε...

ρε μαλάκα γιατί τον συγκρίνεις με ένα απλό έλληνα και δεν τον συγκρίνεις με το πόσα παίρνει ο Νανόπουλος ή ο Σάλλας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νταξ περσόνα.. στον επόμενο διοικητής της ΤτΕ θα δώκουμε μισθό 1637 ευρώ τον μήνα...

αντε και να δούμε ποιόν θα βρούμε...

ρε μαλάκα γιατί τον συγκρίνεις με ένα απλό έλληνα και δεν τον συγκρίνεις με το πόσα παίρνει ο Νανόπουλος ή ο Σάλλας?

φιλαράκο....
ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας πρέπει να είναι ΔΥ.
τώρα απο κει και πέρα πώς μπορεί να δηλώνει 5 μύρια ετησίως απο νόμιμες πράξεις μέσω ακαδημαικής καριέρας ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλαράκο....
ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας πρέπει να είναι ΔΥ.
τώρα απο κει και πέρα πώς μπορεί να δηλώνει 5 μύρια ετησίως απο νόμιμες πράξεις μέσω ακαδημαικής καριέρας ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

ωραία λοιπόν.. ας βάλουμε ένα ΔΥ με μισθό ΔΥ να κάνει κουμάντο.. καμμία αντίρρηση.. θα έχουμε και παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτό..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Ρε γι'αυτο σου λεω...
 ποιος να μαζευει φραουλες;
 ποιος να δουλευει σε χυτα ,γαμω την ρατσα μου;

βαλε τα γαμιολια να μαζευει ο ενας το κεφαλι του προηγουμενου να δεις πως στρωνουν τα πραματα

εδω ο Γερος μου,μετα απο 45 χρονια δουλεια (τα 17 σε τρεις..)χωρις δωρα Πασχα,με κουτσουρεμενη
 συνταξη,πουλησε το αμαξι του (που το ειχε ερωτα λεμε ο Γερος..) ρε μαλακα,ενα Kia Sportage
 του 95 επειδη ηταν διλιτρο,την μπαναγια μου μεσα,γιατι δεν εβγαινε να πληρωνει πλεον ασφαλειες
 και τελη κυκλοφοριας...
 και πηρε ενα Ουνο 1100 του 2.οοο μοντελο να μπορει να εξυπηρετειται

τα ακους ρε μαλακα;
 μιλαμε για καταντια
 μιλαμε για κλοπη του ονειρου ρε

τα'χω παρει κρανα ρε πουστη μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Ρε γι'αυτο σου λεω...
  ποιος να μαζευει φραουλες;
  ποιος να δουλευει σε χυτα ,γαμω την ρατσα μου;

βαλε τα γαμιολια να μαζευει ο ενας το κεφαλι του προηγουμενου να δεις πως στρωνουν τα πραματα

εδω ο Γερος μου,μετα απο 45 χρονια δουλεια (τα 17 σε τρεις..)χωρις δωρα Πασχα,με κουτσουρεμενη
  συνταξη,πουλησε το αμαξι του (που το ειχε ερωτα λεμε ο Γερος..) ρε μαλακα,ενα Kia Sportage
  του 95 επειδη ηταν διλιτρο,την μπαναγια μου μεσα,γιατι δεν εβγαινε να πληρωνει πλεον ασφαλειες
  και τελη κυκλοφοριας...
  και πηρε ενα Ουνο 1100 του 2.οοο μοντελο να μπορει να εξυπηρετειται

τα ακους ρε μαλακα;
  μιλαμε για καταντια
  μιλαμε για κλοπη του ονειρου ρε

τα'χω παρει κρανα ρε πουστη μου

κάτσε ο τράνυ λέει ότι θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία κι αυτό είναι λάθος...
κοινώς εάν δεν είσαι απατεώνας με 5 μύρια ευρώ το χρόνο δήλωση ΔΕ μπορείς να γίνεις Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας..
σα να μου φαίνεται πως εχεις δίκιο για την γκιλοτίνα.

Υ.Γ.
Ουνο το 2000 δεν έβγαινε. η παραγωγή σταμάτησε το 1994

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

πουντο,πουντο,το δαχτυλιδι
  ψαξε ψαξε,δεν θα το βρεις

αμα μιλαω σε περσονα,ο εγκεφαλος θελοντας να πει για πουντο,δινει εντολη στα
  ακροδαχτυλα να πληκτρολογησουν Ουνο

δεν γαμιεσαι;

αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κάτσε ο τράνυ λέει ότι θα έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία κι αυτό είναι λάθος...
κοινώς εάν δεν είσαι απατεώνας με 5 μύρια ευρώ το χρόνο δήλωση ΔΕ μπορείς να γίνεις Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας..
σα να μου φαίνεται πως εχεις δίκιο για την γκιλοτίνα.

Υ.Γ.

δηλαδή ο Bernake παίρνει μισθό δημοσίου υπαλλήλου?
ο Jean-Claude Trichet το ίδιο...

και κάτι ακόμη.. κανένας απατεώνας δεν δηλώνει 5.000.000 .. όλοι 5.000 δηλώνουν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  πουντο,πουντο,το δαχτυλιδι
  ψαξε ψαξε,δεν θα το βρεις

αμα μιλαω σε περσονα,ο εγκεφαλος θελοντας να πει για πουντο,δινει εντολη στα
  ακροδαχτυλα να πληκτρολογησουν Ουνο

δεν γαμιεσαι;

αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

το κατάλαβα...
ααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχα
το συγκεκριμένο έβγαινε και 6τάχυτο σελεσπιντ.
πες του γέρου αθάνατο το μοτέρι..... λάδια φίλτρο και δε χρειάζεται τίποτα άλλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

και κάτι ακόμη.. κανένας απατεώνας δεν δηλώνει 5.000.000 .. όλοι 5.000 δηλώνουν...

ζονκ πάλι.
ένας απατεώνας με παράνομες χρηματοπιστωτικές δραστηριοτητες δηλώνει 5 μύρια για να δικαιολογήσει το μη έλεγχο για τα υπόλοιπα 95.

Υ.Γ.
τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;
να δικαιολογήσεις τη δική μας μαφία επειδή τη διόρισαν τα αφεντικά της;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το κατάλαβα...
ααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχα
το συγκεκριμένο έβγαινε και 6τάχυτο σελεσπιντ.
πες του γέρου αθάνατο το μοτέρι..... λάδια φίλτρο και δε χρειάζεται τίποτα άλλο.
και μόλις βγήκε και το καινούργιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δωσε τον βασικο μισθο των πολιτων,στην χωρα του καθενος....

πάρε τη φορολογία κύπρου που την έχω πρόχειρη

Οι φορολογικοί συντελεστές φυσικών προσώπων που εφαρμόζονται είναι οι εξής:
Φορολογητέο εισόδημα
EUR Φορολογικός Συντελεστής
%
0 – 19,500         0
19,501 – 28,000 20
28,001 – 36,300 25
36,301 – και πάνω 30

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ζονκ πάλι.
ένας απατεώνας με παράνομες χρηματοπιστωτικές δραστηριοτητες δηλώνει 5 μύρια για να δικαιολογήσει το μη έλεγχο για τα υπόλοιπα 95.

Υ.Γ.
τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;
να δικαιολογήσεις τη δική μας μαφία επειδή τη διόρισαν τα αφεντικά της;

εγώ δεν δικαιολογώ κανέναν... εγώ απλά λέω ότι η συγκεκριμένη θέση δικαιολογεί πολλαπλάσιο μισθό

όσο και αν σκούζουν οι αργόμισθοι δημόσιοι υπαλληλοι των 1200 ευρώ και τα λοιπά λιγούρια που στο πνεύμα μιας κακώς εννούμενης ισότητος νομίζουν ότι η αμοιβές πρέπει να εξισωθούν και όλοι να αμειβονται το ίδιο ανεξάρτητα από ικανότητες, ευθύνες και απόδοση...

δυστυχώς δύο από τα τρία στοιχεία της γαλλικής επανάστασης (ελευθερία, ισότης, αδελφότης) αλληλοαναιρούνται  ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δωσε τον βασικο μισθο των πολιτων,στην χωρα του καθενος....

από 92 έως 1570 ευρώ...

Ενώ σε έξι χώρες ο βασικός υπερβαίνει τα 1200 ευρώ (Βέλγιο, Γαλλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο), σε άλλες τέσσερις (Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία) είναι κάτω των 200 ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, ο βασικός μισθός το 2006 υπολογίζεται στα 667,7 ευρώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα Γκάμπα με στοιχεία 2008 πρό κρίσης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στην πρώτη θέση της ομάδας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον κατώτατο μισθό φιγουράρει η Κύπρος με 743 ευρώ το μήνα.
Ακολουθούν η Ισπανία με 700 ευρώ, η Ελλάδα με 681, η Μάλτα με 612, η Σλοβενία με 567 και τέλος η Πορτογαλία με 497 ευρώ το μήνα.
Τα στοιχεία που δημοσίευσε χθες η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία Eurostat καταδεικνύουν ότι παρόλο που η Κύπρος βρίσκεται στη μεσαία κλίμακα των χαμηλά αμειβομένων Ευρωπαίων, εντούτοις υπερέχει άλλων χωρών που μπήκαν στην ευρωπαϊκή οικογένεια πριν από αυτή.
Τα στοιχεία της Eurostat καταδεικνύουν τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν σε διάφορες χώρες όσον αφορά το ύψος του κατώτατου μισθού.
Σύμφωνα με την έρευνα, την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Λουξεμβούργο με τον κατώτατο μισθό να φθάνει τα 1.610 ευρώ. Ακολουθούν η Ιρλανδία με 1.462 και η Ολλανδία με 1.357 ευρώ το μήνα.
Στις ΗΠΑ, ο ελάχιστος μισθός, σύμφωνα πάντα με την Eurostat, είναι 652 ευρώ.
Σύμφωνα με την Eurostat, oι χώρες κατανέμονται σε κλίμακες αναλόγως του κατώτατου μηνιαίου μισθού και διαχωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, σε αυτές που ο μισθός ανέρχεται από 100 μέχρι τα 350 ευρώ το μήνα όπως στη Βουλγαρία 112, τη Ρουμανία 137, τη Λετονία 228, τη Λιθουανία 232, τη Σλοβακία 267, την Εσθονία 278, την Πολωνία 285, την Τσεχία 329, την Τουρκία 333 και τέλος την Πολωνία με 344 κατώτατο μισθό το μήνα.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Αν κάποτε κατατεθούν οι πρσγματικοί ισολογισμοί των Σαράφηδων, συγγνώμη των τραπεζών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, και εμφανιστούν τα φίδια, οι αράχνες και οι αρκούδες που τόσο καλά έχουν κρύψει τόοοοοοοοοοοοοοοόσα χρόνια θα συμφωνήσεις μαζί μου στο παρακάτω...
"Βρε δε πα να γαμηθείς που θα παίρνει ο κάθε μαλάκας 5 μυρια για να ΜΗΝ κάνει τη δουλειά του"
Ακόμα και αν τα δηλώνει όλα στην εφορία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
όσο και αν σκούζουν οι αργόμισθοι δημόσιοι υπαλληλοι των 1200 ευρώ και τα λοιπά λιγούρια

και ενταξει,καλα,τους δημοσιους τους γραφουμε στα αρχιδια μας

"τα λοιπα λιγουρια" που γραφεις,ειναι οι εργαζομενοι των 580 ;;;

Χμ.....το θες το μηνυματακι σου και εσυ μου φαινεται....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
 και ενταξει,καλα,τους δημοσιους τους γραφουμε στα αρχιδια μας

"τα λοιπα λιγουρια" που γραφεις,ειναι οι εργαζομενοι των 580 ;;;

Χμ.....το θες το μηνυματακι σου και εσυ μου φαινεται....

τα λοιπά λιγούρια είναι οι απανταχού της χώρας αργόσχολοι και χλιδάνεργοι οι οποίοι διαρκώς γκρινιάζουν χωρίς ποτέ να παράγουν.. και ακόμη χειρότερα εμποδίζουν και τους άλλους να παράγουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom