Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

kaiadas1.gif

Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, ο Μιχαλολιάκος παλαιότερα δήλωνε ανοιχτά λάτρης του Εωσφόρου, έγραφε σε βιβλία για την έλευση του Αντιχρίστου και έγραφε ποιήματα για ανθρωποθυσίες στον Σατανά. Σχετικό δημοσίευμα υπάρχει εδώ:

Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέόν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.

Κάνουν λάθος...

Δείτε ποιον διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος , με προσωπική του απόφαση , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής , στο πρόσφατο 7ο συνέδριο:

kaiadas2.gif

Πρὀκειται για τον Γιώργο Γερμενή γνωστό με το ψευδώνυμο "Καιάδας". Τις παραπάνω φωτογραφίες του τις έχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο διαδίκτυο από όπου και τις βρήκαμε. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να αναδημοσιευτούν και εδώ.

Εφόσον ο Μιχαλολιάκος ήδη δημοσίεσε την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του το ονοματεπώνυμό του, όπως και όλων των άλλων της "κεντρικής επιτροπής" που διόρισε ο ίδιος για το μαγαζί του, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθεί το όνομά του και εδώ.

Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς , τι έχει να πει για όλα αυτά; Έχει βάλει έμβλημα στν εφημερίδα του τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και λέει για Ελληνορθοδοξία. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δηλώνει Xριστιανός Oρθόδοξος, να κουβαλάει εδώ και χρόνια πλήθος ελληνορθόδοξων εθνικιστών ως ακροατήριο σε εκδηλώσεις που στηρίζουν ένα κόμμα που στην κεντρική του επιτροπή υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τον Σατανισμό και μολύνουν με αυτόν τις ψυχές της ελληνικής νεολαίας;

Πως είναι δυνατόν ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα;

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αν ο Χατζηπαρασκευάς στηρίζει πράγματι την ελληνορθοδοξία, καλείται να βγει και να καταδικάσει τον διορισμό του Σατανιστή Γερμενή από τον Εωσφοριστή Μιχαλολιάκο στην Κεντρική επιτροπή της Χ.Α. που κλέβει ψήφους Ελληνορθόδοξων. Επίσης καθώς ο Γερμενής κατεβαίνει συνεχώς υποψήφιος με την Χ.Α. καλείται να καλέσει δημόσια τους Έλληνες εθνικιστές να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

Εάν βγει και τα κάνει αυτά ο Σάββας, τὀτε θα αποδείξει ότι είναι πράγματι ειλικρινής και συνεπής με τις πολιτικές θέσεις του.

Αν όμως δεν τα κάνει αυτά και μάλιστα άμεσα, σημαίνει ότι ο Χατζηπαρασκευάς δεν είναι τελικά Ελληνορθόδοξος και τον παριστάνει και αυτός, όπως τόσοι άλλοι , για να στηρίζει το μαγαζάκι του τον Στόχο... Αναμένουμε να δούμε τι απὀ τα δύο θα πράξει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εισαι σιγουρος οτι ειναι σατανιστης ,και δεν νοικιασε τη φορεσια αυτη για τις ερχομενες...αποκριες ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εισαι σιγουρος οτι ειναι σατανιστης ,και δεν νοικιασε τη φορεσια αυτη για τις ερχομενες...αποκριες ?

εαν δεν ειναι σατανιστης αλλα απλα εκεντρικος γιατι βαζει το σταυρο αναποδα? πολλες συμπτωσεις αντιχριστιανικες στην χ.α...ο αρχηγος γραφει βιβλια για αντιχριστο...ο γερμενης ντυνεται εκκεντρικα..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Mπρρρρ καλύτερα ΛάΟΣ!!! :S

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν βαλετε τα θυματα των σατανιστων και των χριστιανων διπλα διπλα ισως θελησετε να αλλαξετε θρησκεια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν βαλετε τα θυματα των σατανιστων και των χριστιανων διπλα διπλα ισως θελησετε να αλλαξετε θρησκεια.
Γι'αυτό αθεΐα καλύτερα τύπε κ είσαι ήσυχος... :cheesy:

Πάντως δεν φταίει ο Ιησούς για τα εκ. νεκρών στο ονομά του,όπως δεν φταίει κ ο Μαρξ για τα εκ νεκρών στο όνομα του κομμουνισμού...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γι'αυτό αθεία καλύτερα τύπε... :cheesy:

Πάντως δεν φταίει ο Ιησούς για τα εκ. νεκρών στο ονομά του,όπως δεν φταίει κ ο Μαρξ για τα εκ νεκρών στο όνομα του κομμουνισμού...

Δεν μιλησα για τον Ιησου. Ο οποιος δεν υπηρχε καν ιστορικα, αλλα τελος παντων.

Ο λογος για να εισαι αθεος δεν εχει καποια σχεση με το ποσους σφαξανε οι θιασωτες της καθε θρησκειας βεβαια.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν μιλησα για τον Ιησου. Ο οποιος δεν υπηρχε καν ιστορικα, αλλα τελος παντων.

Ο λογος για να εισαι αθεος δεν εχει καποια σχεση με το ποσους σφαξανε οι θιασωτες της καθε θρησκειας βεβαια.
Ιησούς=χριστιανισμός.

Γενικά τα εγκλήματα στο όνομα της θρησκεία δεν ενοχοποιούν την θρησκεία κ ειδικά όταν αυτή δεν τα διδάσκει όπως στον χριστινισμό.

Υ.Γ.Γιατί νομίζω ότι η θεική του φύση μόνο αμφισβητείται αλλά όχι η υπαρξή του;;; :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά το σκηνικό με τον ακροδεξιό εμφύλιο είναι απίθανο έτσι... :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ιησούς=χριστιανισμός.

Γενικά τα εγκλήματα στο όνομα της θρησκεία δεν ενοχοποιούν την θρησκεία κ ειδικά όταν αυτή δεν τα διδάσκει όπως στον χριστινισμό.

Υ.Γ.Γιατί νομίζω ότι η θεική του φύση μόνο αμφισβητείται αλλά όχι η υπαρξή του;;; :think:

Αλλο ο χριστιανισμος, αλλο ο Ιησους ως προσωπο. Καμια σχεση.

Ενοχοποιουν την θρησκεια γιατι δεν τα καταδικασε ποτε και δεν εκανε τιποτα για να τα αποτρεψει.

Εκτος αν τις σταυροφοριες και ποσα αλλα τα κανανε στα κρυφα και τους τα ειπαν μετα. Μην τρελαθουμε...

Αμφισβητειται και ιστορικα η υπαρξη του.

Κουιζ : Πες μου που ηταν τοσα χρονια ο Χριστος που τον ειχαν χασει ολοι και ξαφνικα εμφανιστηκε στα 33 του τυπε  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αλλο ο χριστιανισμος, αλλο ο Ιησους ως προσωπο. Καμια σχεση.

Ενοχοποιουν την θρησκεια γιατι δεν τα καταδικασε ποτε και δεν εκανε τιποτα για να τα αποτρεψει.

Εκτος αν τις σταυροφοριες και ποσα αλλα τα κανανε στα κρυφα και τους τα ειπαν μετα. Μην τρελαθουμε...

Αμφισβητειται και ιστορικα η υπαρξη του.

Κουιζ : Πες μου που ηταν τοσα χρονια ο Χριστος που τον ειχαν χασει ολοι και ξαφνικα εμφανιστηκε στα 33 του τυπε  :2funny:
Πώς καμία σχέση ρε μπάρμπα αφού ο Ιησούς οικοδόμησε τον χριστιανισμό;;;

Αν κ δεν τα ξέρω καλά έτσι πρέπει να'ναι όπως τα μάθαμε... :2funny:

Σοβαρά δεν έχει καταδικάσει ποτέ αυτές τις ενέργειες η εκκλησία;;; :o

Aπάντηση:Σπιτάκι του κ ασκούσε το επάγγελμα του ξυλουργού!!! :sunglasses:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πώς καμία σχέση ρε μπάρμπα αφού ο Ιησούς οικοδόμησε τον χριστιανισμό;;;

Αν κ δεν τα ξέρω καλά έτσι πρέπει να'ναι όπως τα μάθαμε... :2funny:

Σοβαρά δεν έχει καταδικάσει ποτέ αυτές τις ενέργειες η εκκλησία;;; :o

Aπάντηση:Σπιτάκι του κ ασκούσε το επάγγελμα του ξυλουργού!!! :sunglasses:

Ο Ιησους οικοδομησε τον χριστιανισμο, αλλα αλλοι τον επεβαλαν. Μπερδευεις το προσωπο που ξεκινησε κατι, με την πραξη της επιβολης αυτων που ειπε, απο ατομα τα οποια ερμηνευσαν τα λογια του με το δικο τους τροπο. Ασχετα βεβαια αν και τα ιδια πραγματα που φερεται οτι ειπε, ειναι αρκετα αηδιαστικα απο μονα τους.

«Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου.» Iησούς (Λουκ. ιθ΄ 27).     

«Εντολή νέα σας δίδω, να αγαπάτε αλλήλους, καθώς εγώ σας αγάπησα, έτσι να αγαπάτε κι εσείς ο ένας τον άλλον. Από αυτό θα ξέρουν όλοι ότι είσθε μαθητές μου, εάν δηλαδή έχετε αγάπη μεταξύ σας»

και αλλα πολλα.

Δεν γαμιεται, δεν εχω το προβλημα της θρησκειας στο κεφαλι μου εδω και χρονια  :2funny:

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
άντε και πρόεδρος στο ΛΑΟΣ ο abbath
images

blashykrh mighty ravendark :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως έτσι θα ντυθώ στις απόκριες προσωπικά,πήρα ιδέα τώρα!!! :sunglasses:

:boobies:

Y.Γ.Μετά μπορείτε να πείτε αν θέλετε ότι είμαι χρυσαυγίτης-σατανιστής!!!  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Y.Γ.Αντέ πάω για νάνι...καληνύχτα σατανούληδες!!! :cheesy:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Φίλοι μου η "Χρυσή Αυγή" σαν μυστικιστικό τάγμα ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Στην αρχή του 20 αιώνα ο μεγαλύτερος μύστης της Alistair Crowly ήταν μάγος και σατανιστής. Στην δε Αμερική (ΗΠΑ) τα τάγματα της Χρυσής Αυγής κάνουν σατανιστικές σεξουαλικές τελετές. Πολλοί απο τους πιστούς προέρχονται απο Ελευθεροτεκτονικές στοές. Η ταινία του Stanley Kubrick "Eyes wide shut" έχει κάποιες σκηνές αντίστοιχες. Στην Αμερική λειτουργεί ακόμα και σήμερα σαν μη κερδοσκοπικός οργανισμός "The Hermetic Order of the Golden Dawn" Inc. Οπως βλέπετε στην Αμερική τα πάντα είναι μπίζνες. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Σημειωτέον δεν είμαι ούτε μασόνος, ούτε σατανιστής, Χριστιανός Ορθόδοξος και μελετητής μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom