Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εγώ εύχομαι να μην πάθει τίποτα και να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη για να τον χαίρεται η γυναίκα του που την περνάει 35 χρόνια και 130 κιλά. Γιατί μια γυναίκα που παντρεύεται από έρωτα πρέπει να έχει τον άντρα της δίπλα της.

Ο πάγκαλος μόνο παν-καλος δεν είναι. Θα έπρεπε να το λένε παγ-κοιλο. :2funny:
Απορία μου είναι πως δεν έπαθε έμφραγμα ακόμα!!!! :grin:

Επισκέπτης
Δικαιολογημενη η οργη του κόσμου! δυστυχώς  όμως την πληρώνουν αυτοί που τουλάχιστον επι υπουργείας τους έκαναν και 2-3 θετικά πράγματα γιατη χώρα! Ο συγκεκριμένος τουλάχιστο στη θητεία του ολοκλήρωσε 3 σημαντικά θέματα!
1. την πώληση της Ολυμπιακής
2. τη συμφωνία με την cosco
3. την υπογραφή των αγωγών

Όποιος διαφωνεί οτι και τα 3 ήταν θετικά για τη χώρα, ας μας πεί τα επιχειρρήματά του...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
xatzidakis_matwmenh_skatofatsa.png

Δεν τον χαλασε... :dancing:
Μουναρες εχει για ολους σας...οπου σας πετυχαινουμε...

Μπραβο στον κοσμακι που κατεβηκε παρα το ασχημο καιρο. Απ τις μαζικοτερες πορειες που εχω δει τα τελευταια χρονια. 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
xatzidakis_matwmenh_skatofatsa.png

Δεν τον χαλασε... :dancing:
Μουναρες εχει για ολους σας...οπου σας πετυχαινουμε...

Μπραβο στον κοσμακι που κατεβηκε παρα το ασχημο καιρο. Απ τις μαζικοτερες πορειες που εχω δει τα τελευταια χρονια. 

κάνεις και γράφεις ότι μπορείς για να δικαιολογήσεις αυτό που λές οτι είσαι.. ΤΡΟΜΠΑΣ...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
κάνεις και γράφεις ότι μπορείς για να δικαιολογήσεις αυτό που λές οτι είσαι.. ΤΡΟΜΠΑΣ...
Πειραχτηκες φασιστακο....σαλτα και γαμησου και κλαψου αλλου...μπουχεσα ε μπουχεσα  :thefinge:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πειραχτηκες φασιστακο....σαλτα και γαμησου και κλαψου αλλου...μπουχεσα ε μπουχεσα  :thefinge:

ισα ρε κουτσαβάκι του πληκτρολογίου... μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι ... ΤΡΟΜΠΑ...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χατζηδάκης - ΡΟΚΥ Νο 14 :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/45A7923C60A948CBA67F86A85F397CF9.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Xoxoxo, αδικα τις εφαγε ομως...Δηλαδη, οχι οτι δεν του αξιζε αλλα επρεπε να φανε ξυλο αλλοι πρωτα και μετα αυτος

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και που σαι τραμου....οταν χρεωκοπησουμε και χασεις τα λεφτα σου και δεν εχεις να γαμησεις να πηγαινεις να σου παιρνει πιπες ο χατζηγακης και ο στροσ καν......αντε βοδι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και που σαι τραμου....οταν χρεωκοπησουμε και χασεις τα λεφτα σου και δεν εχεις να γαμησεις να πηγαινεις να σου παιρνει πιπες ο χατζηγακης και ο στροσ καν......αντε βοδι

τα δικά μου λεφτά δεν πρόκειται να τα χάσω.. έχω κάνει τα κουμάντα μου.. όσοι απλώσανε τα ποδάρια τους έξω από την κουβέρτα να σκιάζονται... μαλάκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom