petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Πετρο βλεπω εχεις τρελη αγαπη στον ΚΑΜΙΝΗ
μεταναστες και καμινης, μεσα σε καμινι!
Πετρο βλεπω εχεις τρελη αγαπη στον ΚΑΜΙΝΗ
Οι τελευταιοι που φταινε για ολη αυτη την κατασταση ειναι οι μεταναστες.ρε μαγκα εγω μενω τελειως κεντρο και μεσα στους μεταναστες...
και οσο και αν με ενοχλει η κατασταση, και βλεπω γυρω μου το συμπαν να διαλυεται, αναγνωριζω οτι ειναι ταλαιπωρημενοι ανθρωποι οι περισσοτεροι και δεν ειναι ζωα.
και ουτε ζουν σ αυτες τις συνθηκες γιατι αυτο ονειρευονταν για τη ζωη τους. ουτε εμεις φταιμε βεβαια, αλλα στο ξαναλεω, δεν ειναι και ζωα...
και δεν ειναι επιχειρημα το γιατι δεν τους παιρνουν σπιτι τους και αλλα πραγματα κανουν καποιο προδοτη του εθνους.
οχι η υπερευαισθησια σε θεματα μεταναστων... που κι αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο...
Εγω ουτως ή αλλως θα ψηφισω τον κακλα τον σαχλα.να σοβαρευτουν λιγο οι ψηφοφοροι...καμινης σημαινει τζαμπα σπιτια σε λαθραιους! ας αφησουμε αυτα τα παπατζιλικια περι "ϋπερ και κατα" και να ψηφισουμε κακλαμανη!
πες μου καποια επιχειρηματα υπερ του κακλαμανη....
μην μου πεις ομως μειονεκτηματα του καμινη... μονο πλεονεκτηματα του κακλαμανη...
θα σας βάλω ένα κουιζ...ποια ελληνική κυβέρνηση επικύρωσε στη Βουλή τη Συμφωνία Δουβλίνο 2? ...θα επανέλθω στο θέμα
νομίζω ότι ακυρώθηκε...περιμένω απάντηση...
κι αυτοι φταινε, και οι κυβερνησεις φταινει, και ο καθενας απο μας φταιει ξεχωριστα....Οι τελευταιοι που φταινε για ολη αυτη την κατασταση ειναι οι μεταναστες.
πες μου καποια επιχειρηματα υπερ του κακλαμανη....
μην μου πεις ομως μειονεκτηματα του καμινη... μονο πλεονεκτηματα του κακλαμανη...
τι πετρακη ?πετράκη εσύ δε συναντήθηκες με τον καμίνη;
εσύ δεν έχεις!
Η "δυναμη " μιας χωρας ειναι οι μεταναστες .Γιατι αυτοι δουλευουν περισσοτερο.Οι τελευταιοι που φταινε για ολη αυτη την κατασταση ειναι οι μεταναστες.
μεταναστες και καμινης, μεσα σε καμινι!
άκουσε εσύ να λέει ότι θα δώσει τζαμπα σπίτια;Στις εκλογες δεν ψηφιζεται μονο καποιος αλλα καταψηφιζεται και καποιος αλλος...νομιζω οτι ο κακλαμανης δεν θα δωσει τζαμπα σπιτια σε λαθραιους...ειναι καιρος να παψουμε να ονειρευομαστε μια τελεια Αθηνα λες και ειναι αμεσα δυνατο να κυβερνησει ενας τελειος δημαρχος...και να υπερασπιστουμε ενα μινιμουμ αυτονοητων...
νομίζω ότι ακυρώθηκε...
Ρε τραμπακουλα ,δεν εισαι γκέϋ ουτε ο Ραφμαν .Μωρή τρελή, άμα φύγουν κι'αυτοί ποιός θα σε γαμάει μετά;
Εγω ουτως ή αλλως θα ψηφισω τον κακλα τον σαχλα.
Γιατι εχω πονταρει σε στοιχηματατζιδικο με αποδοση 1,35.
Ο καμινης δινει 3,84 που σημαινει θα παρει τα τρια .
Το μη χειρον βελτιστον.
Μωρή τρελή, άμα φύγουν κι'αυτοί ποιός θα σε γαμάει μετά;
άκουσε εσύ να λέει ότι θα δώσει τζαμπα σπίτια;