You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δήλωσε... και μάλιστα προεδρευομένη. Εγώ πάλι δεν γουστάρω ούτε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΪΑ" ούτε δημοκρατία. Νομίζω ότι με πιάνεις...
και εγω δεν γουσταρω σταλινισμο...οπως και η πλειψηφια των πολιτων....
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
ραφμαν δες αυτο
---------------------------------------------------------------------------
ΠΟΙΟΣ 70χρονος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ !! (Με τον... ΙΔΙΟ;) ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ο........ κ. ΜΠΟΥΤ(Ι)ΑΡΗΣ !!
"Η TV100 πρέπει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της ξεχωριστή ζώνη πορνό".
"Άφωνο άφησε το κοινό του ο Γιάννης Μπουτάρης όταν στη διάρκεια της ανοιχτής συγκέντρωσης που είχε σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η TV100 (το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης) πρέπει να αποκτήσει ζώνη προβολής εκπομπών με πορνό περιεχόμενο. (Δε διευκρίνισε αν θα είναι soft ή hard). Για να δικαιολογήσει την πρότασή του
(ΦΩΤΟ Με την Κα AL SALEX)
ο Γιάννης Μπουτάρης πρόσθεσε ότι η τσόντα είναι εμπορική και φέρνει διαφημίσεις. Κάποιοι από το ακροατήριο πάγωσαν ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να σώσουν τον υποψήφιο χειροκροτώντας τον. Άθελά του ο υποψήφιος Δήμαρχος άναψε φωτιές στο επικοινωνιακό του επιτελείο το οποίο τώρα τρέχει για να μαζέψει τη γκάφα του 68χρονου."
μεταδίδει "αυτόπτης μάρτυρας".
---------------------------------------------------------------------------
ΠΟΙΟΣ 70χρονος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΣΟΝΤΕΣ !! (Με τον... ΙΔΙΟ;) ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ο........ κ. ΜΠΟΥΤ(Ι)ΑΡΗΣ !!
"Η TV100 πρέπει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της ξεχωριστή ζώνη πορνό".
"Άφωνο άφησε το κοινό του ο Γιάννης Μπουτάρης όταν στη διάρκεια της ανοιχτής συγκέντρωσης που είχε σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι η TV100 (το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης) πρέπει να αποκτήσει ζώνη προβολής εκπομπών με πορνό περιεχόμενο. (Δε διευκρίνισε αν θα είναι soft ή hard). Για να δικαιολογήσει την πρότασή του
(ΦΩΤΟ Με την Κα AL SALEX)
ο Γιάννης Μπουτάρης πρόσθεσε ότι η τσόντα είναι εμπορική και φέρνει διαφημίσεις. Κάποιοι από το ακροατήριο πάγωσαν ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να σώσουν τον υποψήφιο χειροκροτώντας τον. Άθελά του ο υποψήφιος Δήμαρχος άναψε φωτιές στο επικοινωνιακό του επιτελείο το οποίο τώρα τρέχει για να μαζέψει τη γκάφα του 68χρονου."
μεταδίδει "αυτόπτης μάρτυρας".
Συνημμένα
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Για μαλακες τσοντες που δεν βλεπονται καν μιλατε. Κανονικη τσοντα δεν εχουν κανει.
με τα τοτε στανταρ μεγαλε ηταν αποκαλυπτικοτατες....σοφτ ή χαρντ...παραμενουν τσοντες!
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με τα τοτε στανταρ μεγαλε ηταν αποκαλυπτικοτατες....σοφτ ή χαρντ...παραμενουν τσοντες!
Αυτη η ΑΦΡΑ λέμε είναι για πολλά ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ
μεχρι να ΑΦΡΙΣΕΙ
Επισκέπτης
Ανίκανοι ανεπαρκείς αφάνταστα,περισσότερο από την Χούντα όχι,κυβερνήσανε 30 χρόνια μέχρι τις σημερινές καταστάσεις κ τίποτα δεν γκρεμίστηκε,ούτε καταπιέσανε ή εκτελέσανε ποτέ κοσμάκι.δηλαδη αν αυτοι ήταν ανίκανοι ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ και εγκληματικά ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ήταν οι μετέπειτα;;
Η χούντα έχασε την Κύπρο,παγώσε κ κατέστρεψε την ανάπτυξη(μηδέν στην οικονομική της πολιτική).
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ανίκανοι ανεπαρκείς αφάνταστα,περισσότερο από την Χούντα όχι,κυβερνήσανε 30 χρόνια μέχρι τις σημερινές καταστάσεις κ τίποτα δεν γκρεμίστηκε,ούτε καταπιέσανε ή εκτελέσανε ποτέ κοσμάκι.
Η χούντα έχασε την Κύπρο,παγώσε κ κατέστρεψε την ανάπτυξη(μηδέν στην οικονομική της πολιτική).
Σε ξέρω κάπου εσένα
Τεσπα οχι και ετσι....
ΔΕΣ
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ανίκανοι ανεπαρκείς αφάνταστα,περισσότερο από την Χούντα όχι,κυβερνήσανε 30 χρόνια μέχρι τις σημερινές καταστάσεις κ τίποτα δεν γκρεμίστηκε,ούτε καταπιέσανε ή εκτελέσανε ποτέ κοσμάκι.
Αλήθεια ποιον ΕΚΤΕΛΕΣΕ η χούντα ;;
Επισκέπτης
Ψιλά γράμματα.Σε ξέρω κάπου εσένα
Τεσπα οχι και ετσι....
ΔΕΣ
67-68:5% ανάπτυξη τον πρώτο χρώνο κ αργότερα 8% τον δευτερό(ανέτα δεν έχουνε ακόμα επηρεαστεί τα πράγματα από το καθεστώς της δημοκρατίας).
Το στρώσιμο καρόδρομων δεν είναι κ το φοβερό έργο.
Οποιαδήποτε σύγκριση με την υπόλοιπη Εύρωπη δε,ανούσια.
Διαγραφή των χρέων το μόνο μέτρο που μπορεί να θεωρηθεί άριστο.
Τώρα στην καλύτερη διευκολύνεσαι για την εξόφληση των χρέων...
Λες να τους φακελώνανε κ καταγράφανε τους εκτελέσαντες σε ονομαστικούς καταλόγους;;;Αλήθεια ποιον ΕΚΤΕΛΕΣΕ η χούντα ;;
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ψιλά γραμμάτα.
67-68 5% ανάπτυξη τον πρώτο χρώνο κ αργότερα 8% τον δευτερό(ανέτα δεν έχουνε ακόμα επηρεαστεί τα πράγματα από το καθεστώς της δημοκρατίας).
Το στρώσιμο καρόδρομων δεν είναι κ το φοβερό έργο.
Οποιαδήποτε σύγκριση με την υπόλοιπη Εύρωπη δε,ανούσια.
Διαγραφή των χρέων το μόνο μέτρο που μπορεί να θεωρηθεί άριστο.
Τώρα στην καλύτερη διευκολύνεσαι για την εξόφληση των χρέων...
Λες να τους φακελώνανε κ καταγράφανε τους εκτελέσαντες σε ονομαστικούς καταλόγους;;;
Καλα...... κανενα ονοματακι ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ δεν εχουμε ομως ετσι
πω πω τελικα ειδες οι ανικανοι ΤΑ ΚΡΥΨΑΝΕ ΟΛΑ
τεσπα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΩ .... εχε τα πιστευω σου.... ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ούτως η άλλως
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
οι χουντικοι δεν παρεδωσαν χρεος και δεν δικαστηκαν απο την δημοκρατια για σκανδαλα...μπορει να μας πεις ποσο ηταν το ποσοστο αναπτυξης του ΑΕΠ επι χουντας μιας και ειχε "μηδέν στην οικονομική της πολιτική" και ποσες βοιομηχανιες ειχαμε που δεν ειχαμε τα επομενα χρονια...
ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΣ και που? Ας απελευθερωσει επιτελους την κυπρο η δημοκρατια και ο τσιπρας την κυπρο για να απεμπλακουμε απο την προδοτικη χουντα!
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Αυτη η ΑΦΡΑ λέμε είναι για πολλά ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ
μεχρι να ΑΦΡΙΣΕΙ
οταν λεει για τσοντες προφανως θα παιζουν καποιες αφρισμενες ηθοποιοι που να προσκενται σε φιλο-μεταναστευτικες θεσεις...και προφανως θα εχει μιλησει ο μπουταρης με αυτες... περιμενουμε επισημες ανακοινωνεις για να μην κανουμε εικασιες!!
Επισκέπτης
Μπορεί κ να έχουμε,δεν έχω κ ούτε εσύ έχεις πρόσβαση στα ανάλογα αρχεία νομίζω.Καλα...... κανενα ονοματακι ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ δεν εχουμε ομως ετσι
πω πω τελικα ειδες οι ανικανοι ΤΑ ΚΡΥΨΑΝΕ ΟΛΑ
τεσπα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΩ .... εχε τα πιστευω σου.... ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ούτως η άλλως
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
Ενδεικτικά δες την περίπτωση Σπύρου Μουστακλή(εκτός κ το να σε αφήσουνε παραπληγικό δεν πιάνεται σαν νεκρός).
Κατά τα άλλα ναι δεν ήτανε κ δύσκολο να σε εξαφανίσουνε τότε χωρίς να αφήσεις ίχνη πίσω.
Ότι έχουμε δημοκρατία,έχουμε,το πρόβλημα είναι ότι κάπως παραπληγική έχει γίνει τελευταία...
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Μπορεί κ να έχουμε,δεν έχω κ ούτε εσύ έχεις πρόσβαση στα ανάλογα αρχεία νομίζω.
Ενδεικτικά δες την περίπτωση Σπύρου Μουστακλή(εκτός κ το να σε αφήσουνε παραπληγικό δεν πιάνεται σαν νεκρός).
Κατά τα άλλα ναι δεν ήτανε κ δύσκολο να σε εξαφανίσουνε τότε χωρίς να αφήσεις ίχνη πίσω.
Ότι έχουμε δημοκρατία,έχουμε,το πρόβλημα είναι ότι κάπως παραπληγική έχει γίνει τελευταία...
ας συγκρινουμε τοτε τον αριθμο των νεκρων πολιτων απο τους εαμο-βουλγαρους το 49 και των νεκρων πολιτων απο την χουντα το 74.
Επισκέπτης
Ποια η λογική αυτής της σύγκρισης;ας συγκρινουμε τοτε τον αριθμο των νεκρων πολιτων απο τους εαμο-βουλγαρους το 49 και των νεκρων πολιτων απο την χουντα το 74.
Πεπόνια με ποδήλατα θες να συγκρίνουμε,στέκει;
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ποια η λογική αυτής της σύγκρισης;
Πεπόνια με ποδήλατα θες να συγκρίνουμε,στέκει;
να δουμε ποια ιδεολογια σκοτωσε ποιο πολλους και μετα αυτη την ιδεολογια να την καταδικαζει εσυ σε μονιμη βαση στο παρον ιστολογιο.
Επισκέπτης
Aαα μάλιστα,δηλαδή όποια ιδεολογία σκότωσε τους πιο πολλούς είναι κακή κ η άλλη καλή;;;να δουμε ποια ιδεολογια σκοτωσε ποιο πολλους και μετα αυτη την ιδεολογια να την καταδικαζει εσυ σε μονιμη βαση στο παρον ιστολογιο.
Αθώος ο δολοφόνος ενός,ένοχος αυτός που καθάρισε 2;;;
petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Aαα μάλιστα,δηλαδή όποια ιδεολογία σκότωσε τους πιο πολλούς είναι κακή κ η άλλη καλή;;;
Αθώος ο δολοφόνος ενός,ένοχος αυτός που καθάρισε 2;;;
και η νο 2 αλλα δεν ειδα τους αριστερους να καταδικαζουν την νο 1 δολοφονικη ιδεολογια?
Επισκέπτης
Εψαξές πολύ;;;και η νο 2 αλλα δεν ειδα τους αριστερους να καταδικαζουν την νο 1 δολοφονικη ιδεολογια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 210