apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δυναμικη η νεολαια του κομματος τυπεη νεολαία θα μας πάει μπροστά τύπε σε αυτούς ανήκει το μέλλον
δυναμικη η νεολαια του κομματος τυπεη νεολαία θα μας πάει μπροστά τύπε σε αυτούς ανήκει το μέλλον
το προσπαθησε και με το πασοκ τυπεηρθε για να φερει τον σοσιαλισμο τυπε
εκει δεν ηταν αρχηγος ομως τυπε και απετυχε το κινημα :Sτο προσπαθησε και με το πασοκ τυπε
να τα λέμε αυτά.εκει δεν ηταν αρχηγος ομως τυπε και απετυχε το κινημα :S
νεα προσωπα με νεες ιδεες
αποκλειεται αυτο τυπεΤύπε κυκλοφορούν φήμες ότι το Σοσιαλιστικό Κομμα του Τζουμακα θα ζητήσει την επιστροφή του Βασιλέα... ήδη συζητά με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ....
αποκλειεται αυτο τυπε
ειναι μαλακιες του τζουμακα για να παρει ψηφους :S
Μην πιστευεις ποτε σοσιαλιστεςΤι λες τωρα τυπε....και ήμουν ετοιμος να τον πιστέψω.... :o
Μην πιστευεις ποτε σοσιαλιστες
Μην πιστευεις ποτε σοσιαλιστες
με συγκινείς, το ήξερα ότι όλοι οι πασοκιστανοί είναι ευαίσθητοι άνθρωποι με αλτρουιστικού χαρακτήρα προβληματισμούς.Πρέπει κάποια στιγμή να προβληματιστούμε στα πολύ σοβαρά γιατί η Πολιτική ελκύει τέτοιους ανθρώπους στην Ελλάδα και κυρίως μετά την κρίση, γιατί σχεδόν μόνο τέτοιους ανθρώπους με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».
Δεν είναι τυχαίο. Δεν συμβαίνει παντού...
Δεν είναι δικό μου το κείμενο.
και μόνο που το πόσταρες δείχνει ότι είσαι ευαίσθητος άθρωποςΔεν είναι δικό μου το κείμενο.
σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται στην πολιτική ο Μπέος είναι ψυχούλα
θα βρούμε την απάντηση όταν κάθε πασοκος και νδ-ατης θα ντρέπεται να κυκλοφορεί έξω.Και η απάντηση σε αυτά τα λαμόγια είναι ο Μπέος, ο Κασιδιάρης και ο Παναγιώταρος. Κάνας άνθρωπος της προκοπής δεν παίζει, ε;
Μεταδοτική ασθένεια η πορδοπαπίαση.