theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΛΑΟΣ = ΝΔ
Τούρκικες = οι τουαλέτες που είναι κάτω και έχουν 1 τρυπούλα στη μέση.
Εσύ την τρυπούλα την έχεις στη μέση;
Μοιάζει με την εγκεφαλο ανατομία σου;
ΛΑΟΣ = ΝΔ
Τούρκικες = οι τουαλέτες που είναι κάτω και έχουν 1 τρυπούλα στη μέση.
Εσύ την τρυπούλα την έχεις στη μέση;
Μοιάζει με την εγκεφαλο ανατομία σου;
Ψάχνεις και τα ποστ μου βλέπω.....
Εγώ στην μέση δεν έχω τρυπούλα,αλλά κάτι άλλο που έχει ίδιο μήκος,με τον σχολικό σου χάρακα που έβαζες στον κώλο σου όταν ήσουν μικρός
Εσύ είσαι ο τρόμπας με τους 1.000 κλώνους;
Αδιαφορο.
έχω γαμηθεί στα γέλια
να του χαίρεστε, καλορίζικοι, τρομερές μεταγραφές οι απατεώνες, κωλοτούμπες, τυχοδιώκτες της Δεξιάς
αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν είχε ανοιχτή θέμα με αυτή την είδηση ακόμα, γι αυτό πήρα την πρωτοβουλία εγώ
Petros konstantinou
πλακα κανεις? :oΕχασα παση ιδεα απο αυτους δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο οι ανθρωποι ειναι διπροσωποι
Σωστα, ειναι τοσο αξιοπεριεργο να παει καποιος απο το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.Εχασα παση ιδεα απο αυτους δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο οι ανθρωποι ειναι διπροσωποι
γιατι εκπλησεσαι ρε τυπε?
ηταν σιγουρο οτι θα μπουν ΝΔ κατευθειαν...
οι μισοι εδω μεσα τον παιζουν με την μανολιδου και τους ενοχλησε που ο μπουμπουκος πηγε στην ν.δ!!
ποιος εθνικαρος ρε τι πλακας ειναιΕ ναι ρε φίλε....λογικό...τα'χουμε πει αυτά...οι περισσότεροι ακρομεσοδεξιοί...ΝΔ ψηφίζουν....τώρα που σιγά-σιγά το ΛΑΟΣ θα πέσει απ'ότι φαίνεται θα γίνει 1 με τη ΝΔ..... ;)
Πλάκα-πλάκα καλό μουνί γαμάει ο εθνίκαρος.....
Σωστα, ειναι τοσο αξιοπεριεργο να παει καποιος απο το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.
Οσο να παει απο τη Χρυση Αυγη στο ΚΚΕ.
Σοβαρευτειτε.
γλυκαθηκαν τα κοπροσκυλα με το υπουργιλικη απο το πουθενα.
οχι οτι ο καρατζαφερης ειναι καλυτερος.μεγαλυτερος πουστης και διπροσωπος και κολοτουμπας δεν υπαρχει απο αυτον.
αλλα ετσι ειναι,ολα τα πουσταρια τρωγοντε μεταξυ τους.εσωτερικος ανταγωνισμος.
Nα έχει υπόψην σου ότι και αυτοί που τάχα μου δεν τους αρέσει καβλώνουν τρελά μαζί της.οι μισοι εδω μεσα τον παιζουν με την μανολιδου και τους ενοχλησε που ο μπουμπουκος πηγε στην ν.δ!!
γλυκαθηκαν τα κοπροσκυλα με το υπουργιλικη απο το πουθενα.
οχι οτι ο καρατζαφερης ειναι καλυτερος.μεγαλυτερος πουστης και διπροσωπος και κολοτουμπας δεν υπαρχει απο αυτον.
αλλα ετσι ειναι,ολα τα πουσταρια τρωγοντε μεταξυ τους.εσωτερικος ανταγωνισμος.
Nα έχει υπόψην σου ότι και αυτοί που τάχα μου δεν τους αρέσει καβλώνουν τρελά μαζί της.
Είναι μεγάλοι υποκριτές δεν γίνεται να είσαι αρσενικός και να μη λιγουρεύεσαι αυτή τη μουνάρα.