Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Επισκέπτης
Τούρκικες = οι τουαλέτες που είναι κάτω και έχουν 1 τρυπούλα στη μέση.

Εσύ την τρυπούλα την έχεις στη μέση;

Μοιάζει με την εγκεφαλο ανατομία σου;

Ψάχνεις και τα ποστ μου βλέπω.....

Εγώ στην μέση δεν έχω τρυπούλα,αλλά κάτι άλλο που έχει ίδιο μήκος,με τον σχολικό σου χάρακα που έβαζες στον κώλο σου όταν ήσουν μικρός

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ψάχνεις και τα ποστ μου βλέπω.....

Εγώ στην μέση δεν έχω τρυπούλα,αλλά κάτι άλλο που έχει ίδιο μήκος,με τον σχολικό σου χάρακα που έβαζες στον κώλο σου όταν ήσουν μικρός

Εσύ είσαι ο τρόμπας με τους 1.000 κλώνους;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506

έχω γαμηθεί στα γέλια :grin: :grin:
να του χαίρεστε, καλορίζικοι, τρομερές μεταγραφές οι απατεώνες, κωλοτούμπες, τυχοδιώκτες της Δεξιάς :2funny: :2funny:
αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν είχε ανοιχτή θέμα με αυτή την είδηση ακόμα, γι αυτό πήρα την πρωτοβουλία εγώ :grin: :grin:

Petros konstantinou    :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

έχω γαμηθεί στα γέλια :grin: :grin:
να του χαίρεστε, καλορίζικοι, τρομερές μεταγραφές οι απατεώνες, κωλοτούμπες, τυχοδιώκτες της Δεξιάς :2funny: :2funny:
αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν είχε ανοιχτή θέμα με αυτή την είδηση ακόμα, γι αυτό πήρα την πρωτοβουλία εγώ :grin: :grin:

Petros konstantinou    :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Αδιαφορο.
Τι ζορι ακριβως τραβας?

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Εχασα παση ιδεα απο αυτους δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο οι ανθρωποι ειναι διπροσωποι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οι μισοι εδω μεσα τον παιζουν με την μανολιδου και τους ενοχλησε που ο μπουμπουκος πηγε στην ν.δ!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εχασα παση ιδεα απο αυτους δεν περιμενα ποτε κατι τετοιο οι ανθρωποι ειναι διπροσωποι
Σωστα, ειναι τοσο αξιοπεριεργο να παει καποιος απο το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.
Οσο να παει απο τη Χρυση Αυγη στο ΚΚΕ.
Σοβαρευτειτε.

Επισκέπτης
γιατι εκπλησεσαι ρε τυπε?
ηταν σιγουρο οτι θα μπουν ΝΔ κατευθειαν...

Ε ναι ρε φίλε....λογικό...τα'χουμε πει αυτά...οι περισσότεροι ακρομεσοδεξιοί...ΝΔ ψηφίζουν....τώρα που σιγά-σιγά το ΛΑΟΣ θα πέσει απ'ότι φαίνεται θα γίνει 1 με τη ΝΔ..... ;)

οι μισοι εδω μεσα τον παιζουν με την μανολιδου και τους ενοχλησε που ο μπουμπουκος πηγε στην ν.δ!! :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πλάκα-πλάκα καλό μουνί γαμάει ο εθνίκαρος.....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γλυκαθηκαν τα κοπροσκυλα με το υπουργιλικη απο το πουθενα.
οχι οτι ο καρατζαφερης ειναι καλυτερος.μεγαλυτερος πουστης και διπροσωπος και κολοτουμπας δεν υπαρχει απο αυτον.
αλλα ετσι ειναι,ολα τα πουσταρια τρωγοντε μεταξυ τους.εσωτερικος ανταγωνισμος.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ε ναι ρε φίλε....λογικό...τα'χουμε πει αυτά...οι περισσότεροι ακρομεσοδεξιοί...ΝΔ ψηφίζουν....τώρα που σιγά-σιγά το ΛΑΟΣ θα πέσει απ'ότι φαίνεται θα γίνει 1 με τη ΝΔ..... ;)

Πλάκα-πλάκα καλό μουνί γαμάει ο εθνίκαρος.....
ποιος εθνικαρος ρε  τι πλακας ειναι  :zfuck:  :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σωστα, ειναι τοσο αξιοπεριεργο να παει καποιος απο το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.
Οσο να παει απο τη Χρυση Αυγη στο ΚΚΕ.
Σοβαρευτειτε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Oλοι στην ίδια πολυκατοικία μένουν (όδος Μάσας και Διαπλοκής γωνία)

Απλός τα παλουκάρια ενοικιασαν καλύτερα διαμερίσματα.

οχι οτι ο καρατζαφερης ειναι καλυτερος.μεγαλυτερος πουστης και διπροσωπος και κολοτουμπας δεν υπαρχει απο αυτον.

Ειναι γλυκία η εξουσία

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Nα έχει υπόψην σου ότι και αυτοί που τάχα μου δεν τους αρέσει καβλώνουν τρελά μαζί της.
Είναι μεγάλοι υποκριτές δεν γίνεται να είσαι αρσενικός και να μη λιγουρεύεσαι αυτή τη μουνάρα.
Για τον άντρα της οτι και να πεις είναι λίγο εντελώς για κλάματα ο φλωροπαρλαπίπας.

Επισκέπτης

Υποτίθεται ότι εσύ καθ'ότι ΧΑ,πρέπει να είστε μια γροθιά με το ΛΑΟΣ....τώρα που σιγά-σιγά παίρνει την κάτω βόλτα....αλλά έτσι είναι οι δεξιοί πάντα τρώγονται μεταξύ τους :S

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μια ζωη μαλακες ολοι σας.
δεν σας πειραζει που αλλαζουν τα κομματα σαν να ειναι πουκαμισα τα ανδρικελα που πατε και ψηφιζετε,αλλα καθεστε και κανετε προγνωσεις σε ποιο κομμα θα πανε

ρε μαλακας κοληημενοι ελληνες,αυτους δεν τους νοιαζει σε ποιο κομμα θα ειναι,τους νοιαζει που θα εχει μασα.

Επισκέπτης
Nα έχει υπόψην σου ότι και αυτοί που τάχα μου δεν τους αρέσει καβλώνουν τρελά μαζί της.
Είναι μεγάλοι υποκριτές δεν γίνεται να είσαι αρσενικός και να μη λιγουρεύεσαι αυτή τη μουνάρα.

Χα-χα-χα....πολύ σωστός....έχω διαβάσει άπειρα σχόλια στο γιουτιούμπ που την κράζουν....εντάξει είναι λιγουλάκι ηλίθια....αλλά 1 πούτσο θα της έριχναν όσοι την κράζουν...σίγουρα :grin:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στ' αρχίδια μας. 2 μαλάκες μπήκαν σε ένα κομμα που πεθαίνει. Ολα για την κουτάλα. Ξεφτίλες ερχεται η ώρα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom