alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι απο μονη σου τοσο καύλα ή προσπαθεις κιολας?είσαι σίγουρος οτι θέλεις να το δεις?
Εισαι απο μονη σου τοσο καύλα ή προσπαθεις κιολας?είσαι σίγουρος οτι θέλεις να το δεις?
γενίκευση-τσουβάλιασμαηθοποιοί
τραγουδιστές
ποδοσφαιριστές
αθλητές
κλπ στην Ελλάδα δεν έχουν ΠΟΤΕ άποψη,μην τυχόν και χάσουν κανένα εισιτήριο ή κανέναν πελατάκο....
η άποψή τους εξαντλείται στο "όλοι ίδιοι είναι"....
κλασικό παράδειγμα ο γλοιώδης Σαββόπουλος(σύχαμα)
το 89 με Μητσοτάκη,το 93 με Ανδρέα,μετά με Σημίτη,μετά Καραμανλή,μετά ΓΑΠ και πάει λέγοντας.....
ανθρωπάκια τιποτένια
Όχι αυθόρμητα βγαίνει.Εισαι απο μονη σου τοσο καύλα ή προσπαθεις κιολας?
Πάντως όχι αυτός που το παίζει μέγας γαμιάς ενώ τρέμει την παντόφλα.(Μητσάκο για να μην απορείς για αλλού βαραν τα τέλια.)Τι σημαινει για σενα Ανδρας δηλαδη ?
Το ρωταω γιατι πολυ το κοπανας τωρα τελευταια αυτο, λες και εχεις θεματακι ? να το πω ?
Τεσπα αν θες απαντας
Ετσι υπεκφευγεις ομως .....Όχι αυθόρμητα βγαίνει.
Πάντως όχι αυτός που το παίζει μέγας γαμιάς ενώ τρέμει την παντόφλα.(Μητσάκο για να μην απορείς για αλλού βαραν τα τέλια.)
γενίκευση-τσουβάλιασμα
επί της ουσίας στα όσα είπε διαφωνείς?
εγώ πιστεύω ότι είπε όσα λέει ο καθένας μας που κουβεντιάζει κάθε μέρα με τον διπλανό του, ή τουλάχιστον όσα λένε οι περισσότεροι από μας.
και καλά έκανε και τα είπε αφού του έδωσαν βήμα κι εσύ αν είχες την δυνατότητα να κράξεις θα έκραζες (μήπως δεν κράζεις στο μπου? και καλά κάνεις βέβαια)
το πόση βαρύτητα έχουν οι δηλώσεις του είναι άλλο θέμα, μαλακίες πάντως δεν είπε.
Ετσι υπεκφευγεις ομως .....
Γιατί υπεκφεύγει;
Η απάντηση της ήτο σαφέστατη (και πολύ πικρόχολη να προσθέσω).
Οχι για μεναΓιατί υπεκφεύγει;
Η απάντηση της ήτο σαφέστατη (και πολύ πικρόχολη να προσθέσω).
Τέλειος και σύζυγος στην ίδια πρόταση αφορά μόνο εσένα καλέ μου.αγιε μην ανησυχεις. δεν θα θειξουμε αυτο το τελειο πλασμα και συζυγο. σαφως και εχει δικιο.
καλά, δεν ήταν όλοι τόσο υποψιασμένοι γι'αυτό που θα ακολουθούσε, ούτε ακόμα και το 2009 που αναφέρεις (άλλωστε ο μητροπάνος και ο κάθε μητροπάνος δεν είναι ούτε καθηγητής πανεπιστημίου ούτε το πιο βαθυστόχαστο πολιτικά ον, τώρα τα βλέπει τώρα τα λέει.)το να λες το αυτονόητο είναι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ....ΤΩΡΑ τον ΓΑΠ τον βαράνε όλοι,χαίρω πολύ....
μπορούσε το 2009 να βγει και να πει "ο Καραμανλής έχει δίκιο"?
ή το 93 "ο Μητσοτάκης έχει δίκιο"?
ή και επί Σημίτη "ο Γιαννίτσης έχει δίκιο για το ασφαλιστικό"?
τώρα δεν μετράει φίλε μου,ή έχει ελάχιστη βαρύτητα
σα να κλέβεις εκκλησία ή να παραβιάζεις ανοιχτές θύρες είναι....
ΥΓ και ο Μητροπάνος είναι από τους λιγότερο δημοσιοσχετίστες καλλιτέχνες(ή μάλλον καθόλου δημοσιοσχετίστας και αξιοπρπεπής,δηλαδή καθόλου Νταλάρας....)
γάμα την μήτσοΕτσι υπεκφευγεις ομως .....
Τεσπα δεν με αφορα, απλα μου βγηκε η απορια
εσένα κι εμένα μπορεί οι απόψεις του να ακούγονται τετριμμένες και άνευ βαρύτητας, κάποιον νταλικέρη όμως που τον έχει για θεό μπορεί να τον επηρεάσει και την επόμενη να κατέβει στους δρόμους, δεν ξέρεις πώς λειτουργεί ο καθένας και ποιά τα πρότυπά του,
κάτι τέτοια άτομα πολλές φορές μιλάνε απευθείας στην καρδιά του απλού κόσμου
αγιε μην ανησυχεις. δεν θα θειξουμε αυτο το τελειο πλασμα και συζυγο. σαφως και εχει δικιο.
τετριμμένες και άνευ βαρύτητας,................
Ασχολιαστο αυτο.... Καθως ουδεμια τετοια βλεψη εχω (και γενικοτερα απο εδω μεσα)γάμα την μήτσο
νομίζω ήμουν σαφήςτετριμμένες και άνευ βαρύτητας,................
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Ασχολιαστο αυτο.... Καθως ουδεμια τετοια βλεψη εχω (και γενικοτερα απο εδω μεσα)
Ομως εδω θα πρεπει να επισυμμανω πως η κυρια ns, εχει πει ηδη πολλες φορες οτι εχει ανδρα !!!!!
Οποτε, θεωρω πως ειναι αδικο, τοσο για τον ανδρα της, οσο και για την ιδια, να μπαινουν διαφορες ιδεες στα μελη.
γιαυτο το ειπα ρε ........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!