Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
σου απαντησε ο treis απο πανω!!!!!

Εαν σκεφτεστε και γραφετε τα ιδια,
ή καποιος απο τους δυο σας επιρρεαζει τον αλλον διαμεσου της αστρικης προβολης*,
ή ειστε αδελφες ψυχες.
Ψαχτειτε.

*για περισσοτερες πληροφορειες ρωτηστε τον kosnik26 (ωρες γραφειου).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.756
Πόντοι
25.467
καλος ειναι και αυτος που λεει για τους αλλους ..στη συνταξη στα ποσα βγηκε ? ποσα παιρνει ?

Στην σύνταξη βγήκε στα 50. Το αναφέρει. Αυτό όμως που δεν αναφέρει είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει αναπηρική μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που υπέστη στα 39.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Από του περίπου 300 ανθυπολοχαγούς της τάξης του 1987 της σχολής Ευελπίδων, ζήτημα να υπηρετούν σήμερα καμία 80αρία. Οι αξιωματικοί έχουνε φάει μεγαλη λούτσα. Κάποιοι το 1909 κανα κίνημα (όχι πραξικόπημα τυπου 1967 και παπαριες των αμερικάνων) και τους έγραψε οι ιστοριά.

Επισκέπτης
μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μία σφαίρα

ένα δωράκι να του κάναμε του ανθρώπου
μπορεί να έσωζε τον τόπο ...
gp-aeg-eh61-ltd_1_mark.jpg

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ένα δωράκι να του κάναμε του ανθρώπου
μπορεί να έσωζε τον τόπο ...
gp-aeg-eh61-ltd_1_mark.jpg

Να το βάλεις στον λώκο σου Λακη, να σου φύγουν οι αιμοροιδες.

Ενα απλό ΑΚ47 με καλό σκοπευτή κανει άριστα καλυτερα την δουλιά

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σε τι αποστάσεις ρε βλήμα ;;;;
Πάνω από 300 μέτρα θα χτυπήσεις με το ΑΚ47 ;;
Τι ;;;
Νταλίκα ;;;;

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/AK-47[/url]

Διαβασε φασιστοστρακο

Λειτουργία Με πίεση των αερίων και περιστρεφόμενο κλείστρο
Φυσίγγια 7.62x39mm M43
Ταχυβολία 600 φ.α.λ.
Ταχύτητα εξόδου βλήματος 715 m/s
Βεληνεκές 300 m αυτόματο
                400 m ημιαυτόματο
Μέγιστο βεληνεκές 1000 m
Αναχορηγία Αποσπώμενος γεμιστήρας των 10,20,30,40 ή 75 φυσιγγίων
Κλισιοσκόπιο Ρυθμιζόμενο σιδερένιο, 100 με 800 m

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715

εδώ είναι δημοσιευμένη.

Δεν ιδρώνει το αυτί τους, οι πόροι έχουν κλείσει από το λίπος.

tromokrates_2.jpg

εύχομαι να μας αξιώσει η Τύχη να δούμε αυτούς x 1000 (τουλάχιστον) αλυσοδεμένους/ κρεμασμένους/ ταπεινωμένους/ φτωχούς/ δίχως ίχνος οίκτου.

Επισκέπτης
Βεληνεκές 300 m αυτόματο
                400 m ημιαυτόματο
Μέγιστο βεληνεκές 1000 m

Διαβάζω.
Βεληνεκές 300 μέτρα στο αυτόματο , 400 στο ημιαυτόματο
και 1000 μέγιστο.

Επιμένεις ότι μπορείς να έχεις βολή ακριβείας σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 μέτρων ;;;;
Αν σε πετύχει προφανώς σε σκοτώνει , είναι θανατηφόρο μέχρι τα 1000 μέτρα δηλαδή
(ίσως και λίγο παραπάνω)
αλλά με τα δεδομένα που αναφέρεις μετά τα 300 ΣΙΓΟΥΡΑ
η ευθυβολία είναι για το γάμο του καραγκιόζη.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

εδώ είναι δημοσιευμένη.

Δεν ιδρώνει το αυτί τους, οι πόροι έχουν κλείσει από το λίπος.

tromokrates_2.jpg

εύχομαι να μας αξιώσει η Τύχη να δούμε αυτούς x 1000 (τουλάχιστον) αλυσοδεμένους/ κρεμασμένους/ ταπεινωμένους/ φτωχούς/ δίχως ίχνος οίκτου.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ

Διαβάζω.
Βεληνεκές 300 μέτρα στο αυτόματο , 400 στο ημιαυτόματο
και 1000 μέγιστο.

Επιμένεις ότι μπορείς να έχεις βολή ακριβείας σε απόσταση μεγαλύτερη των 300 μέτρων ;;;;
Αν σε πετύχει προφανώς σε σκοτώνει , είναι θανατηφόρο μέχρι τα 1000 μέτρα δηλαδή
(ίσως και λίγο παραπάνω)
αλλά με τα δεδομένα που αναφέρεις μετά τα 300 ΣΙΓΟΥΡΑ
η ευθυβολία είναι για το γάμο του καραγκιόζη.

ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΑ 300, μετά κάπου χάνει στην ευθυβολία.

Οι αμερικάνοι οπου εχουν απέναντι τους ΑΚ47, πέρνουν το πούλο (αν δεν έχουν τα άλλα υπερόπλα τους)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
το ΑΚ47 τρυπάει σιδηροδρομική ράγα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
          σαν προιν λοχιας αλεξιπτοτιστης της 2ας ΜΑΛ απο προσοπικη ιδιοτικη εκπεδευση στα ΑΚ-47 στην ρουμανια επι κουμουνισμου εχο να δηλοσο τα εξης το ακ47 κλοτσαει σαν μουλαρι!!! καμια σχεση με τα FN που ειχαμε τοτε στα αλεξιπτοτα που ειταν πολυ πιο ευχριστα και τα μ16 που εχουν τορα οι καταδρομεις Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚ-47 ειναι τερας αξιοπιστιας του αδειαζεις 30 διπλες μπανανες γεμιστιρες την μια πισο απο την αλλη κατα ριπας και δεν παθενει εμπλοκη με τιποτα κατο απο οπιοδιποτε σινθικες και στο ανατολικο μπλοκ το δογμα για τα οπλα τοτε ειταν οτι το καλο οπλο δεν ειναι αυτο που ειναι πιο ανετο στην χρηση κε πιο ευθιβολο στο ανατολικο μπλοκ τοτε το δογμα ειταν ενα για τα  σιμβατικα οπλα ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ!!!! οποτε πιστευο να καταλαβατε την φιλοσοφια τον ροσον τοτε !!! δυναμη πυρος και οχι εμπλοκι ολα τα αλλα ειναι δευτερα !!!! και στο θεμα μας τορα ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕς !!!!! ΜΠΑΓΛΑΡΙΣΜΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥς ΕΞΗΠΕΡΕΤΟΥΝ!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν είναι όπλο για σκοπευτή.
Για άλλες δουλειές καλό είναι.
Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι γερμανικό όπλο (stg44) ,
δεν το σχεδίασαν -βέβαια- τα ζώα οι ρώσσοι
Στις μηχανικές λειτουργίες το AK47 είναι έτη φωτός μπροστά από το stg44. Είναι σα να λες πως μια πόσρσε  είναι το ίδιο με τον σκαραβαίο αφού έχουν τον ίδιο (σχεδόν) εξωτερικό σχεδιασμό....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
σαν προιν λοχιας αλεξιπτοτιστης της 2ας ΜΑΛ απο προσοπικη ιδιοτικη εκπεδευση στα ΑΚ-47 στην ρουμανια επι κουμουνισμου εχο να δηλοσο τα εξης το ακ47 κλοτσαει σαν μουλαρι!!! καμια σχεση με τα FN που ειχαμε τοτε στα αλεξιπτοτα που ειταν πολυ πιο ευχριστα και τα μ16 που εχουν τορα οι καταδρομεις Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚ-47 ειναι τερας αξιοπιστιας του αδειαζεις 30 διπλες μπανανες γεμιστιρες την μια πισο απο την αλλη κατα ριπας και δεν παθενει εμπλοκη με τιποτα κατο απο οπιοδιποτε σινθικες και στο ανατολικο μπλοκ το δογμα για τα οπλα τοτε ειταν οτι το καλο οπλο δεν ειναι αυτο που ειναι πιο ανετο στην χρηση κε πιο ευθιβολο στο ανατολικο μπλοκ τοτε το δογμα ειταν ενα για τα  σιμβατικα οπλα ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ!!!! οποτε πιστευο να καταλαβατε την φιλοσοφια τον ροσον τοτε !!! δυναμη πυρος και οχι εμπλοκι ολα τα αλλα ειναι δευτερα !!!! και στο θεμα μας τορα ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕς !!!!! ΜΠΑΓΛΑΡΙΣΜΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥ !!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥς ΕΞΗΠΕΡΕΤΟΥΝ!!!!

Βαραω νυχτερινες στο σβερκο και ΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
ωραία τα λέει ο κύριος στην επιστολή και έχει 1000 δίκια, αλλά γιατί κολλάμε στο ``αξιωματικός'' και μάλιστα ανώτερος... (sic) αντί για αξιωματκός θα μπορούσε άνετα να πάει: οικοδόμος, εργάτης, έμπορος, κουριερ, και πολλοί άλλοι, μόνο οι υπογράφουν σαν ``λαμόγια`` δεν έχουν δικαίωμα σε μια τέτοια επιστολή...  

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η οργή που αισθάνεται ένας απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο σε επώνυμη επιστολή που δημοσιεύει η εφημερίδα "Δημοκρατία" και άλλες ημερήσιες εφημερίες, όπου επιτίθεται στους κυβερνώντες για τα νέα μέτρα.

"Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας.

Έχω τιμηθεί με όλα τα μετάλλια και τα παράσημα, με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο.

Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου, αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου.

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών, φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας.

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

.

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα!
Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος, λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς.

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου.

Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ.

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου, νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού.

Υ.Γ

: Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας, θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο.

Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί. 

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές, γνωρίζω από ασυρμάτους, γνωρίζω όλα τα όπλα ατομικά και ομαδικά, μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μία σφαίρα, μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων, μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών, μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ό,τι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε. Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Μακρυγιάννης Χρήστος 

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Τι να σχολιάσω μετά απ'αυτή την επιστολή.... Ας παραδειγματιστούμε και ας αφυπνιστούμε από τον λήθαργο!

ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ... ευγε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αχ ποσο καβλωνω με τις στρατιωτικες σας γνωσεις... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Πειτε και καμια ιστορια απο τον Στρατο να χυσουμε απανωτα τρεις φορες... :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom