lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι το λες αυτο;την στηνει στα παρκα ο αβραμης;στο παρκο της γειτονιας σου αβραμοτριαντη
και τα χαρτοσημα θα στα κολλησουν τζαμπα
γιατι το λες αυτο;την στηνει στα παρκα ο αβραμης;στο παρκο της γειτονιας σου αβραμοτριαντη
και τα χαρτοσημα θα στα κολλησουν τζαμπα
ο λεγομενος και διακοσμητικος τυπε
ειναι τυπεθελει μεσον προφανως...αν το εχεις...εισαι απλως καφετζης και ψαχνεις για κατι αλλο;
δημοκρατια δεν ηθελες τυπε?θα πλερωνειςΔιακοσμητικός αλλά το 30.000 € το μήνα υο παίρνει .....
καλα κανει αφου δεν τους γαμαμεΔιακοσμητικός αλλά το 30.000 € το μήνα υο παίρνει .....
με σαντιγυ;ειναι τυπε
με ειδικοτητα στους κα-πουτσινο
τυπε οτι πει ο διακοσμητικος ειναι παντα σωστο και σοφοκαλα κανει αφου δεν τους γαμαμε
χειροποιητη και φρεσκια τυπεμε σαντιγυ;
καλα σωστα και σοφα λεει και ο πρεκαςτυπε οτι πει ο διακοσμητικος ειναι παντα σωστο και σοφο
δημοκρατια δεν ηθελες τυπε?θα πλερωνεις
ο πρεκας ειναι ποητης τυπεκαλα σωστα και σοφα λεει και ο πρεκας
λογιοςο πρεκας ειναι ποητης τυπε
Ομως δεν ειναι τοσο το θεμα το τι παιρνουν ως βουλευτες, οσο το τι προνομια εχουν ....
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. υπερβολικο μου φαινεται
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.υπερβολικο μου φαινεται
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!υπερβολικο μου φαινεται
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.υπερβολικο μου φαινεται
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.υπερβολικο μου φαινεται
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.υπερβολικο νμου φαινεται
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.υπερβολικο μου φαινεται
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.υπερβολικο μου φαινεται
13. Τηλεφωνική ατέλεια.Αυτο τι ειναι ?
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....υπερβολικο μου φαινεται
ποιος ειναι ο αβραμης ρε παιδια;γιατι το λες αυτο;την στηνει στα παρκα ο αβραμης;
τυπε οτι πει ο διακοσμητικος ειναι παντα σωστο και σοφο
οκ τα ξερουμε αυτα,αλλα ριξε καμμια προταση,τι λες να κανουμε;κανεις δεν λεει κατι,ολοι μονο βριζουνεΑντι να προβληματιστειτε για τα παραλογα προνομια, που απολαμβανουν εις βαρος ολων μας, την στιγμη που απαιτουν εξοντωτικους φορους απο ολους, σε συνδιασμο με περικοπες μισθων και απολυσεις (που αυριο μπορει κι εσεις να εισαστε απολυμανοι η ανεργοι)
οπως ατοκα βουλευτικα και επαγγελματικα δανεια και κινητα τελευταιας τεχνολογιας κτλ κτλ και πολλα αλλα που ισως αγνοουσατε οι περισσοτεροι
Καθοσαστε και λετε μαλακιες
όλα υπερβολικά σου φαίνονται επειδή δεν έχουν σχέση με τη δική σου ζωή ...
πανευρωπαικά οι εκπροσωποι του έθνους, γερουσιασταί και βουλευταί παρόμοια και καλύτερα προνόμια απολαμβάνουν ...
ο επιτιμος κηπαρχης του σαιτ τυπεποιος ειναι ο αβραμης ρε παιδια;
αφου αυτο ειναι το σωστο σπαταλε τυπε
Ναι μου αρέσει που παίρνει πάντα ένα σοβαρό ύφος και προτρέπει τους Έλληνες να κάνουν οικονομία.
Χαχαχαχαχαχχαχα.