ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και πού είστε ακόμα,αγαπητέ....Εὖγε διὰ τὴν ΣΤΑΣΙΝ Ναύαρχε;
Και πού είστε ακόμα,αγαπητέ....Εὖγε διὰ τὴν ΣΤΑΣΙΝ Ναύαρχε;
Μόνο που εσύ θα την έχεις ΗΔΗ κάνει...Για ασφαλέστερα μέρη.....μετανοω....ημαρτον...ελεοσ.....το σωστο ειναι να απολυθουν ΟΛΟΙ οι στρατιωτικοι.....ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ....
μπααααα συνηθως οι αρχηγοι την κανουν πρωτοι,μετα οι αξιωματικοι με τα παρασημα....παντως εξοικονομησαμε λεει 6εκ απο τα βολταρισματα των αεροπλανων που δεν εγιναν....Μόνο που εσύ θα την έχεις ΗΔΗ κάνει...Για ασφαλέστερα μέρη.....
Διαβάστε την απάντηση ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ......
Διαφωνώ στην τοποθέτησή σου και συμφωνώ στο συμπέρασμα.Συμφωνώ ,να βοηθήσουμε ,αλλά πρώτα να ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ!Και μετά εγώ δίνω και το 50% των αποδοχών μου....Ναύαρχε...ναι μεν, αλλά.
Το τσεκούρωμα δεν επιτρέπεται να έχει εξαιρέσεις.
Υπάρχουν πολλοί κλάδοι, πολλά επαγγέλματα, πολλοί τομείς όπου θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί να μην έχουν περικοπές και για εξίσου σημαντικούς λόγους.
Εξαίρεση καμία κατά τη γνώμη μου.
Διαβάστε την απάντηση ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ......
Ναύαρχε...ναι μεν, αλλά.
Το τσεκούρωμα δεν επιτρέπεται να έχει εξαιρέσεις.
Υπάρχουν πολλοί κλάδοι, πολλά επαγγέλματα, πολλοί τομείς όπου θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί να μην έχουν περικοπές και για εξίσου σημαντικούς λόγους.
Εξαίρεση καμία κατά τη γνώμη μου.
Τίποτα ἐπὶ τῆς οὐσίας. Καὶ ἡ οὐσία εἶναι ὅτι ὑπῆρξε στἀσις. Ἀσχέτως τοῦ ποιοῦ τῆς πολιτικῆς ἡγεσίας, ὁ στρατιώτης δὲν ἐγκαταλεἰπει τὴν ὑπηρεσίαν ὅταν θίγονται τὰ θυλάκιἀ του.Διαβάστε την απάντηση ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ......
Τίποτα ἐπὶ τῆς οὐσίας. Καὶ ἡ οὐσία εἶναι ὅτι ὑπῆρξε στἀσις. Ἀσχέτως τοῦ ποιοῦ τῆς πολιτικῆς ἡγεσίας, ὁ στρατιώτης δὲν ἐγκαταλεἰπει τὴν ὑπηρεσίαν ὅταν θίγονται τὰ θυλάκιἀ του.
Δὲν εἶναι τὸ ἰδιονΚαι αυτοί που κυβερνούν...όρκο στην Πατρίδα δίνουν...στρατιώτες είναι...
Δὲν εἶναι τὸ ἰδιον
Αυτά παθαίνει κανείς όταν στηρίζεται για την πληροφόρησή του σε παπαρολογίες τηλεμαϊντανών και μεσημεριανάδικα. Το Σύνταγμα βέβαια καθορίζει πως οι Βουλευτές δεν μπορεί να είναι λιγότεροι από 200 και περισσότεροι από 300... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.να μειώσουν τους βουλευτές σε 150
Αυτά παθαίνει κανείς όταν στηρίζεται για την πληροφόρησή του σε παπαρολογίες τηλεμαϊντανών και μεσημεριανάδικα. Το Σύνταγμα βέβαια καθορίζει πως οι Βουλευτές δεν μπορεί να είναι λιγότεροι από 200 και περισσότεροι από 300... αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Ασε ρε φίλε...που θα μας πείς ότι βλέπουμε και τις παπαριές της τηλεόρασης...ποιό Σύνταγμα μας λές τώρα???Πλάκα κάνεις???Το Σύνταγμα που αλλάζουν ότι ώρα θέλουν???Σοβαρευτείται κάποιοι και κυνηγήστε τους όλους...ανεξαρτήτως χρώματος γαμώ τα κόμματα της Ελλάδος και γαμώ τα κομματόσκυλα όλα...
θα μπεις μπροστά;
ή προτιμάς από πίσω;
Θα είμαι εκεί και ΕΝΣΤΟΛΟΣ!Και δε μου καιγεται και καρφάκι για τις συνέπειες..Ετσι κι αλλιώς εγώ δεν πρόκειται να γίνω αληθινός Ναυαρχος....Δεν έχω "τας προσβάσεις είς την πολιτικήν",που θα έλεγε και ο φίλος Μπακάλης..Πάρτε να έχετε:
ΕΥΓΕ στο Ναύαρχο...
τουλάχιστον θα έχει να λέει στα εγγόνια του ότι υπήρξε...αξιωματικός μα @@...και όχι @@ αξιωματικός...